Bli med på sirkus i Dyreparken!

Du kjenner vel Jesper, en av de tre røverne i Kardemomme som tok farvel med et liv på skråplanet? I slutten av boken "Folk og røvere i Kardemomme by" blir Kasper brannmester, Jonatan blir baker - og Jesper blir altså sirkusdirektør.

Nå har endelig Jesper fått sirkuset han har drømt om - det heter selvsagt Sirkus Jesper! Men klarer han å leve opp til rollen? Vi skal ikke røpe hvordan det går - det får du oppleve når du ser Jesper tre inn i manesjen. 

Sirkus Jesper er et sånt sirkus du drømmer om. Både lys, teltduk, manesje, klovner, linedanser og stemningen er akkurat slik den skal være. Det eneste som ikke er helt på ekte, er dyrene...

På Sirkus Jesper får du blant annet møte den dansende "hesten" Hippokrates, linedanseren Columbine og den musikalske klovnen BonBon. Møt også den russiske akrobaten Konstantin Mouraviev og akrobatene Novruzov brothers.

Sett deg godt til rette - for alt ligger til rette for en hyggelig opplevelse for hele familien! Velkommen til latter, spenning og overraskelser!

Sted: På Festplassen ved Kardemomme by.

Varighet: Ca. 60-65 min.

Pris: Fra 149 + gebyr kr 30

Forestillinger 2018: 

* Juni: 16.,17.,23.,24.,26.,27.,28.,29.,30.
* Juli. Alle dager utenom mandager (2.,9.,16.,23.,30.)
* August 1. - 4. august.
* Forestillingstart 17:30, med unntak av perioden 26 - 29. juni da starter forestillingen 19:30.

 

X