Sirkus Jesper: En helt uvanlig sirkusforestilling

Du kjenner vel Jesper, en av de tre røverne i Kardemomme som tok farvel med et liv på skråplanet? I slutten av boken "Folk og røvere i Kardemomme by" blir Kasper brannmester, Jonatan blir baker - og Jesper blir altså sirkusdirektør.

Der Thorbjørn Egners fortelling slutter, der begynner Sirkus Jesper. Jesper er stolt som en sirkushest over å ha fått sitt eget sirkus, og i år inviterer han til en helt ny forestilling som ingen andre har sett før!

Rammen er teltduk, klovner og popcorn - slik det skal være. Her inne samles vi rundt manesjen til en fritime for å nyte halsbrekkende kunster, sjonglering på høyt nivå og latterkuler på rekke og rad. 

På Sirkus Jesper møter du den musikalske klovnen Bonbon, elefanten Mimo, fotsjonglør Columbine - og i år stiller også Jesper selv med et helt nytt nummer - der han skal forsøke å få en meget kjent innbygger i byen til å sveve...

Direktør Jesper lover deg en magisk forestilling fra manesjen, og en sirkusopplevelse du sent vil glemme. Dette er sirkuslykke uten sidestykke!

Sted: På Festplassen ved Kardemomme by.

Varighet: Ca. 60-65 min.

Pris: Fra 149 + gebyr kr 30

Forestillinger 2018: 

* Juni: 16.,17.,23.,24.,26.,27.,28.,29.,30.
* Juli. Alle dager utenom mandager (2.,9.,16.,23.,30.)
* August 1. - 4. august.
* Forestillingstart 17:30, med unntak av perioden 26 - 29. juni da starter forestillingen 19:30.