Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Sjørøverpåske i Abra Havn

Gled deg til sjørøverpåske i Abra Havn. Det blir sjørøvergaranti og vekking med sjørøvere! Inkludert er rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken.

 

Overnatting
Inngangsbilletter
Sjørøverpåske i Abra Havn
Gjelder for perioden
22. mars - 1. april 2024
Må bookes innen
1. april

Priser fra 1011,- per person. Basert på eksempel 2 voksne + 2 barn i standard sjørøverkåk, pluss rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken fra ankomst- til avreisedag. Frokost er ikke inkludert. Gratis parkering.

Bestill pakken
Sjørøverpåske

Bli vekket av sjørøvere!

Den Sorte Dame seiler inn og Abra Havn vekkes til liv av Kaptein Sabeltann og hans menn! En perfekt start på en ny sjørøverdag. I hele påskeferien kan du bli vekket av Kongen på Havet, selveste Kaptein Sabeltann!

Dette er Abra Havn

Sjørøverhotellet Abra Havn er en sjørøverlandsby i full størrelse med sine gater, smug og sjørøverkåker! Her kommer det sjørøverskuter seilende inn i tide og utide. I Abra Havn er det hele 171 sjørøverkåker av ulike størrelser, enkelte er også temahus som for eksempel Kaptein Sabeltanns suite eller Langemanns hus. Abra Havn ble i 2018 kåret til Verdens 6. beste familiehotell av TripAdvisor.

I Abra Havn kan barna virkelig leve i eventyret, løp gjennom de trange gatene og utforske de ulike stedene rundt om i byen. Gled deg til en uforglemmelig påskeferie sammen med familien!

Mer om Abra Havn