Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 27. mars til 17. okt.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Bli vekket av sjørøvere!

Sjørøverpåske i Abra Havn

Gled deg til sjørøverpåske i Abra Havn. Den Sorte Dame seiler inn hver morgen for å vekke alle byens innbyggere. Inkludert er rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken, som det skjer mye gøy i denne påsken!

 

Overnatting
Inngangsbilletter
Sjørøverpåske i Abra Havn
Gjelder for perioden
27.mars. - 5. april
Må bookes innen
5. april

Pris fra 885,- per person inkludert overnatting og parkbilletter

Fra-prisen illustrerer pris for fem personer over 3 år i en standard sjørøverkåk med sengeplasser til alle.

Bestill pakken

Bli vekket av sjørøvere!

Dette blir virkelig en påske du ikke ønsker å gå glipp av. Det blir vekking med sjørøvere i Abra Havn – Den Sorte Dame med sitt mannskap seiler inn Dødningskallebukta og synger dagen inn.

Det blir i tillegg eksklusiv underholdning på kveldstid for alle boende i Abra Havn!

Eksklusiv underholdning for alle boende i Abra Havn i påsken:

Mer info og tidspunkter kommer når det nærmer seg!

Dette er Abra Havn

Sjørøverhotellet Abra Havn er en sjørøverlandsby i full størrelse med sine gater, smug og sjørøverkåker! Her kommer det sjørøverskuter seilende inn i tide og utide. I Abra Havn er det hele 171 sjørøverkåker av ulike størrelser, enkelte er også temahus som for eksempel Kaptein Sabeltanns suite eller Langemanns hus. Abra Havn ble i 2018 kåret til Verdens 6. beste familiehotell av TripAdvisor.

I Abra Havn kan barna virkelig leve i eventyret, løp gjennom de trange gatene og utforske de ulike stedene rundt om i byen. Gled deg til en uforglemmelig påskeferie sammen med familien!

Hvilken frokost velger du?

Gjør oppholdet ditt ekstra spesielt og uforglemmelig – velg din favorittfrokost. Vær oppmerksom på at frokostopplevelsen Frokost med sjørøvere har begrenset kapasitet.

SUPERPOPULÆR

Frokost med sjørøvere

Start dagen på ekte sjørøvervis! Bli med mannskapet til selveste Kongen på Havet til bords! Her lærer du å spise og drikke som en ekte sjørøver. For de aller tøffeste frister vi med både rottesuppe, heksebrygg og dødningshodevafler. En perfekt start på en ny sjørøverdag!

Enkel frokost

Frokostproviant

Piratproviant bestående av to ferske rundstykker, tre beger assortert kuvertpålegg, smør og en liten juice. Provianten hentes i Sjørøverkroa hver morgen, og nytes i egen leilighet. Kun for boende gjester i Abra Havn.