Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Safariferie med Knutsen og Ludvigsen

Overnatting
Inngangsbilletter
Forestilling
Safariferie med Knutsen og Ludvigsen
Gjelder for perioden
15. juli - 26. juli
Må bookes innen
26. juli
Bestill pakken

Alt i én pakke!

Overnatt i Dyreparken Safaricamp, nyt dagene i Dyreparken med aktiviteter, underholdning og dyrepresentasjoner. På kveldstid venter årets nyhet: Knutsen og Ludvigsen – hos løvene.

Våre gjester anbefaler minimum to dager i Dyreparken om du vil oppleve mest. Vil du også bruke en dag i Badelandet er kanskje 3 dager mest riktig for dere?

Forestilling inkludert

Knutsen og Ludvigsen - hos løvene

«Nå er scenen klar og jeg tar mikrofonen

Tusen øyne lyser mot meg!»

Sommeren 2024 er det dekket på perrongen for et helt nytt innslag i Dyreparken. Vi ønsker velkommen til hele Norges artigste typer som bor i en tunnel. Nemlig Knutsen og Ludvigsen!

Dette blir vår tredje kveldsforestilling ved siden av Sirkus Jesper i Kardemomme by og Kaptein Sabeltann i Kjuttaviga. Knutsen og Ludvigsen skal opptre med 10 forestillinger i juli i år. Og dersom du trodde at dette blir en helt vanlig konsertopplevelse, må du tro om igjen. Stedet er løveamfiet og “scenen” er løveområdet. Her vil det bli “kribleri som sprer seg i fra magen” når Knutsen og Ludvigsen og kanskje en hårete kamerat forviller og forvikler seg inn hos løvene i Dyreparken.  

Les mer om forestillingen her

Mer om Dyreparken Safaricamp

Dyreparken Safaricamp ble bygget i 2019, har både i 2020 og 2021 blitt utvidet ytterligere! Her bor du nærme inngangen, og flere av teltene har også «sjøutsikt» til Grashavet. Teltene er eksklusive safaritelt med gode senger, strøm og samtlige med terrasse.

Enkelte av teltene har også innlagt vann med toalett og dusj – men fortvil ikke, velger du safaritelt uten bad kan du benytte deg av det flotte fellesanlegget i Safaricampen. I utvalgte perioder vil Team Safari underholde alle boende.

Dyreparken Safaricamp ble raskt populært, så her gjelder det å være tidlig ute!