Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent til 29. nov.

Fra 20. juni til 29. nov.

Se åpningstider og priser

Milkshakemorgen med Klara fra KuToppen!

Dyrisk påskeferie på Dyreparken Hotell

Overnatter du på Dyreparken Hotell i påskeferien får du oppleve en underholdende Milkshakemorgen med Klara fra KuToppen! Starte dagen med milkshake og underholdning på Dyreparken Hotell, og nyt dagene i Dyreparken og Badelandet med rabatterte parkbilletter. KuToppen blir gulere enn noensinne i påsken!

Overnatting
Inngangsbilletter
Dyrisk påskeferie på Dyreparken Hotell
Gjelder for perioden
04. - 13. april
Må bookes innen
12. april

Pris fra 869,- per person inkludert parkbilletter og Milkshakemorgen med Klara

Fra-prisene på pakken illustrerer pris for fire personer over tre år i et dobbeltrom med køyeseng.

Bestill pakken

Milkshakemorgen med Klara og en venn fra KuToppen

Alle som overnatter på Dyreparken Hotell får oppleve Milkshakemorgen med Klara fra KuToppen! Her blir det garantert god stemning med sang og musikk, og ikke minst kan du hilse på Klara. Alle barn får også smake på Klaras spesialitet, verdens beste milkshake!

Laktosefri milkshake blir også servert.

Dyreparken i påskeferien!

I påskeferien er det duket for massevis av liv i Dyreparken! På KuToppen blir det mer påskestemning enn noensinne, med blant annet Klara og Gautes gårdskonsert! I tillegg er det flere aktiviteter åpne som for eksempel tømmerrenna Nilen og JungelBob med flere. Det blir flere dyrepresentasjoner hver dag, åpne restauranter og Bakeren i Kardemomme by byr på ferske boller!

Bli med på kveldsvandring i Tigerens Rike i påsken!

Sammen med våre kunnskapsrike verter besøker vi Tigerens Rike og kommer tettere på våre sibirske tigere enn du gjør som vanlig parkgjest. Det blir gratis kaffe og kakao, appelsiner og kvikklunsj. I tillegg blir det quiz med premier til alle barn.

NB: Begrenset kapasitet. Pris: 295 kr per person.

Les mer og bestill

Badelandet åpner i påsken!

Gjør deg klar for masse badegøy for alle aldre! Husk rabatterte billetter til Badelandet og Dyreparken er inkludert i pakken.