Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Innpasseringstid og utvidede åpningstider sommeren 2021

Med innføring av obligatorisk innpasseringstid sørger vi for at ikke for mange kommer samtidig.

  • Utvidet åpningstid: Dyreparken vil i 2021 ha utvidet åpningstid i sommersesongen, fra kl. 08.00 til kl. 20.00. Dette gjelder fra 26. juni – 15. august 2021.
  • Maks. antall samtidige gjester: For å forhindre kø og sammenstimling har vi en begrensning på antall samtidige gjester i både Dyreparken og Badelandet, noe som kan resultere i utsolgte dager om sommeren.

På grunn av dette har vi innført obligatorisk innpasseringstid i Dyreparken i tidsrommet 20. juni – 9. august for ordinære gjester (årskortholdere er unntatt).

Innpasseringstid sommeren 2021

For å redusere belastningen ved vårt inngangsparti har vi innpasseringstid i vår sommersesong (fra 19. juni til 15. august).

  • Du kjøper billetter på vanlig måte på nett. Før du kommer til betalingsvalg må du velge innpasseringstid for hver dag du har billett til. Tidspunkter hver halvtime fra kl. 8.00 / 10.00 (avhengig av besøksdato) til kl. 16.00. Det er ditt eget ansvar å møte opp til oppsatt tid. Husk å beregne god tid til parkering og til gåturen fram til inngangen, det kan være opptil 500 meter å gå. Kommer du for sent, kan vi ikke garantere at du kommer inn. Husk at det kan bli fullt på enkelte innpasseringstider.
    Du kan til enhver tid gjøre endringer på «Min side».
  • Årskortholdere er unntatt fra kravet om innpasseringstid. Årskortholdere kan benytte Dyreparken og Badelandet så ofte og så lenge man vil.

Billetter i sommerferien

Vi har begrenset kapasitet på de fleste ulike typer inngangsbilletter i skoleferien. Skulle det være utsolgt for Begge parker-billetter på enkelte dager kan det likevel være flere ledige inngangsbilletter til Dyreparken – eller omvendt. Sjekk gjerne alle billettyper. Ettermiddagsbillett er den eneste type inngangsbillett som ikke har begrenset kapasitet (gir inngang mellom kl 16 og 20).

  • Ved å velge litt senere innpasseringstid blir billetten billigere.
  • Kommer du sent slipper du å betale fullpris for billettene, og billetten blir litt rimeligere.
  • Velger du tidlig inngang koster billetten litt mer, men du får til gjengjeld masse ekstra tid i Parken.

Årskortholdere trenger ikke velge innpasseringstid i sommer

Har du årskort kan du benytte Dyreparken og Badelandet så ofte og så lenge du vil, du kan altså komme og gå når du ønsker, uten å booke innpasseringstid på forhånd. Dette gjelder alle som har Begge Parker-årskort, Dyreparken-årskort eller Badelandet-årskort.