Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Høstkortet til Dyreparken: Kun kr. 499!

Opplev resten av året i Dyreparken – med Skumle dager i oktober som et definitivt høydepunkt! Nå tilbyr vi et alternativ til årskort, nemlig Høstkortet til Dyreparken til en skummelt god pris: Kun kr 499! Høstkortet er gyldig fra 1. september til og med 31. desember.

Gå ikke glipp av Skumle dager i høstferien

Liker du at det går kalt nedover ryggen på deg? Elsker du å bli skremt? Velkommen til grøss og gru i en helt ny «pop-up-park» i Dyreparken. Stålsett deg for «Skumle dager», Dyreparkens største høstsatsing noensinne!

Mer om Skumle dager i høstferien

Det skjer noe overalt i Dyreparken i høstferien

Det er aktiviteter med fart, aktiviteter med spenning, avslappende familiekos, snurrende kaffekopper og bilbane og togbane og ja, ganske mye forskjellig. Slik er det å være i Dyreparken i høstferien.

Alt om høstferien

Bilbanen

Elektriske minibiler for barn mellom 4 og 10 år.

Tømmerrenna Nilen

En tømmerrenne der du blir ført rundt i en elv, sittende i en «tømmerstokk».

Reli Safari

Reli Safari

Reli Safari er et fint lite lokomotiv som kjører i rute rundt Manyatta – Barnas Afrikanske Landsby.

Mosks Traktorbane

Mosks traktorbane

Tenk å få lov til å kjøre traktor helt på egen hånd! På KuToppen i Dyreparken kan alle uansett alder få kjøre en tur i Mosks traktorbane.

Velg mellom Dyreparkens mange overnattingssteder

Book overnatting i Dyreparken for sommeren 2022 allerede nå, så slipper du å tenke på at det er fullt. Velg mellom de aller beste rommene og de beste pakkene – til de aller beste prisene!