Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Kampanje

Dyrisk vinterferie

Bruk rabattkoden: VINTER22 når du bestiller! Overnatting på Dyreparken Hotell og rabatterte parkbilletter! Opplev Dyreparken på en roligere tid på året, og bruk god tid på å lære mer om de 117 ulike dyreartene som bor her. Det blir flere dyrepresentasjoner, JungelBob og Bilbane og andre aktiviteter. Med andre ord – alt ligger til rette for koselige opplevelser!

Overnatting
Inngangsbilletter
Dyrisk vinterferie
Gjelder for perioden
18. februar - 6. mars
Må bookes innen
6. mars

Pris fra kun kr 615,- per person (priseksempel ved to voksne og to barn). Husk å bruke rabattkoden VINTER22 når du bestiller!

Bestill pakken

Knallpris på overnatting i vinterferien – kun 699 kr for rommet!

I vinterferien gir vi dere som ønsker en topp vinterferie i Dyreparken en knallpris – kun 699 kroner for rommet, uavhengig om dere er én, to, tre, eller fire personer. Denne prisen gjelder ikke suite, delux og balkongrom.

Bruk rabattkoden: VINTER22 

Bruker du rabattkoden over når du bestiller enten pakke, eller overnatting og parkbilletter hver for seg – får du denne spesialprisen. Det er imidlertid ingen grunn til å ikke velge pakke med mindre du har årskort. Du sparer nemlig på billettene også dersom du velger pakke.

Vil du bli to netter? Da får du natt nummer to for kun 549 kr

Ja, det stemmer! Har dere lyst på en skikkelig familietur hvor dere kan oppleve mest når dere først er på besøk gir vi dere muligheten for en natt nummer to på Dyreparken Hotell for kun 549 kr. Husk også at én ekstra dag i Dyreparken kun koster 150kr per person.

For å få natt nummer to til denne spesialprisen sender du en mail til oss når du har bestilt natt nummer én, så reserverer vi rommet for deg – og du betaler restbeløpet når du ankommer hotellet.

Klikk her for å bestille natt nummer to via mail

 

Se dyrepasser Kristin fortelle og vise deg noe av det du kan oppleve sammen med dine nærmeste i vinterferien!

Dette skjer i Dyreparken på dagtid!

Last ned Dyreparkens app eller sjekk aktivitetskalenderen for å se alt som skjer den dagen dere kommer på besøk.