Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpner igjen 1. april

Handlekurv

Kaptein Sabeltanns Verden

Kaptein Sabeltanns Verden er et av de mest populære områdene i Dyreparken.

Kaptein Sabeltanns Verden finner du i en liten bukt ved Grashavet. Her kan du dra på tokt med Den Sorte Dame eller spøkelsesskuta Grevinnen. Du kan gå gjennom Grevens Forheksede Labyrint. Grave etter Den Hemmelige Gullskatten, eller prøve deg på Pinky og Sunnivas ildprøver, en aktivitet som er åpen hele året, inne i Borgen.

På torget er det statig sjørøverbråk og spetakkel om sommeren. Der kan du kanskje oppleve å stå ansikt til ansikt med Langemann eller Pelle og Pysa?

Og husk at også selveste Kaptein Sabeltann kan dukke opp.

Aktiviteter i området

Den Sorte Dame vender hjem fra tokt

Underholdning i området

Gjennom hele sommeren er det en rekke daglige opptrinn, hvor sjørøvere underholder med sang og sprell. Sjekk Hva skjer-oversikten for å få en oppdatert oversikt hver dag.

Underholdning i Kaptein Sabeltanns Verden om sommeren

Smokkarium, Kaptein Sabeltanns Verden

Kaptein Sabeltanns Smokkarium

I årenes løp har Kaptein Sabeltann hjulpet tusenvis av barn til å slutte med smokk, tutt eller sutt.I overkant av 200.000 smokker er levert i årenes løp. Nå har Kaptein Sabeltanns Smokkarium fått en mer sentral plassering, ved inngangen til Kaptein Sabeltanns Verden.

Les mer om Kaptein Sabeltanns Smokkarium

Kanoner, Kaptein Sabeltanns Verden

Grevens brygge

Når Greven av Gral ankommer er han nødt til å fortøye skuta si, Grevinnen, på en sikker plass. Derfor er det blitt bygget en helt egen brygge hvor gjester kan stige ombord i Grevinnen og bli med ut på tokt.