Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Tirsdag 25.02.2020
Klokken 14:21

Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 1. mai

Fra 1. mai til høstferien.

Se åpningstider og priser

Kaptein Sabeltanns Verden

Kaptein Sabeltanns Verden, et av de mest populære områdene i Dyreparken, er midt i en offensiv oppgradering som strekker seg over en femårsperiode. Arealet dobles og fylles med flere nyheter og attraksjoner som skal gi deg som gjeste en mer spektakulær opplevelse enn noensinne!

NYHET

Syng med sjørøvere i helt nytt Sjørøverteater

Dyreparken bygger et helt nytt sjørøverteater våren 2020, og introduserer den musikalske forestillingen «Syng med Kaptein Sabeltanns sjørøvere»!
Sjørøverteateret har 300 sitteplasser. Her kommer Pinky og andre sjørøvere til å invitere til allsang av kjente sanger fra Kaptein Sabeltanns univers.

Forhåndsreserver plass nå

Aktiviteter i Kaptein Sabeltanns Verden

Den Sorte Dame vender hjem fra tokt

Underholdning i Kaptein Sabeltanns verden

Gjennom hele sommeren er det en rekke daglige opptrinn i Kaptein Sabeltanns verden, hvor sjørøvere underholder med sang og sprell. Sjekk Hva skjer-oversikten for å få en oppdatert oversikt hver dag.

Underholdning i Kaptein Sabeltanns Verden om sommeren

Kaptein Sabeltanns Smokkarium

Barn som har sluttet med smokk, har siden slutten av 1990-tallet sendt inn sine smokker til trygg oppbevaring Kaptein Sabeltann. I overkant av 200.000 smokker er levert i årenes løp, enten sendt i posten eller levert personlig med skjelvende hånd i Kaptein Sabeltanns Verden. Nå har Kaptein Sabeltanns Smokkarium fått en enda mer sentral og betydningsfull plassering, til glede for nye generasjoner smokkeløse barn.

Grevens brygge

Når Greven av Gral ankommer Kaptein Sabeltanns Verden er han også nødt til å fortøye skuta si, Grevinnen, på en sikker plass. Derfor er det blitt bygget en helt egen brygge hvor gjester kan stige ombord i Grevinnen og bli med ut på tokt.