Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Tirsdag 25.02.2020
Klokken 14:21

Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 1. mai

Fra 1. mai til høstferien.

Se åpningstider og priser

Grevens Forheksede Labyrint
Kaptein Sabeltanns Verden

Grevens Forheksede Labyrint

Tør du prøve å finne veien ut gjennom Grevens Forheksede Labyrint og overvinne alle hindrene? Her kan du løse oppgaver eller bare komme deg gjennom labyrinten så fort som mulig.
24. mars - 13. april
Midlertidig stengt
Se i kartet

Grevens Forheksede Labyrint er en aktivitetsløype i Kaptein Sabeltanns Verden, rett bak Spøkelseshuset. Her har Greven av Gral lagt sin trolldom over skogen, og forvandlet den til en litt skummel og forhekset labyrint. I denne aktivitetsløypa får barn utfolde seg både fysisk og mentalt for å løse oppgaver og passere hindringer lagt ut av Greven.

I aktivitetsløypa skal barn få utfolde seg både fysisk og mentalt for å løse oppgaver og passere hindringer lagt ut av Greven.

Busker og trær har blitt forhekset, og du er heldig hvis du klarer å finne veien ut av den grønne labyrinten. Her finner du mosegrodde kranier og knokler, og du må løse gåter på gravsteiner. Deretter må du gjennom en mørk sjørøverhule der Miriams heksekunster og Grevens trolldom nærmest lever i veggene.

Her kan du også bemanne kanonene og skyte på skutene på Grashavet, eller bare komme deg gjennom labyrinten så fort som mulig.

 

Andre opplevelser

I Dyreparken finnes det en rekke opplevelser. Det er så mange at det kan være vanskelig å få med seg alle.