Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Spøkelseshuset
Kaptein Sabeltanns Verden

Spøkelseshuset

I Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt sender Spøkelseshusets portvokter deg inn i drømmenes og marerittenes verden. Selv Kongen på Havet er redd noe, og alt det han frykter er samlet innenfor dette husets vegger.
Se i kartet
Under tak
Fra 5 år

Vi lover magi, knirkende trapper, gyngende gulv, rare lukter og mystiske gjenstander. Ikke minst lover vi et helt nytt innblikk i noe av det som rører seg i hodet på den slueste og mest fryktede sjørøverkongen på De syv hav. Her gjemmer alle marerittene til Kaptein Sabeltann seg.

I Dyreparkens skumle spøkelseshus kan du selv føle på kroppen hvordan det er å være selveste Kaptein Sabeltann når han opplever sine verste og mørkeste mareritt. Portvokteren fryder seg over å kunne vise deg veien inn i de mørke gangene…

Våger du deg inn treffer du blant annet jungelfyrsten Maga Kahn, greven av Gral og ikke minst – Grusomme Gabriel. Ryktene skal også ha det til at et av kapteinens ekleste mareritt handler om Skalken, byssa og et lass med rotter.

Spøkelseshuset er laget for hele familien, men de aller yngste sjørøverne anbefales å ha en trygg hånd å holde i. Til og med de tøffeste sjørøverne kan bli redde i blant…

Vi slipper inn nye puljer hvert 3. minutt.
(NB: Køen vil bli stengt tidligere enn siste klokkeslett som er angitt, dersom det er stor pågang.) Dette gjøres for å sikre at Spøkelseshuset er stengt under dagforestillingen i området.

Rundturen tar ca. 20 minutter.

Aldersgrense: Nedre anbefalte aldersgrense: 5 år. 

Andre opplevelser

I Dyreparken finnes det en rekke opplevelser. Det er så mange at det kan være vanskelig å få med seg alle.