Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Dyreparken, Andre ordninger, Ledsagerbevis, rullestolutleie, andre tilpasninger

Sist oppdatert: 11. august 2023

Hvilke køordninger finnes i Dyreparken?

Billettkø

På noen utvalgte aktiviteter kan man forhåndsreservere plass (for 50 kr pr billett), og da er man sikret plass til det tidspunkt man ønsker – og må vise billett for å bli med. (Etter kl. 09.00 samme dag er det gratis å forhåndsreservere plass hvis der fremdeles er ledige billetter). Men en stor del av kapasiteten er forbeholdt drop-in, som betyr at alle som ønsker det kan stille seg i kø – og dette er selvsagt gratis.

Dette gjelder på:

Til Den Sorte Dame kan du hente ut billett fra kl. 10.45 samme dag kan du reservere plass ved å møte opp på brygga til Den Sorte Dame. Fra kl. 16.00 er det drop-in og ordinær kø ved havna.

Forventet køtid på vanlige køer

Langs køområdet finnes det skilt som forteller om hvor lang forventet køtid det er. Denne informasjonen finner du også på de fleste aktiviter i Dyreparkens app.

Dette gjelder ved:

«Stå i kø for din flokk»  

Her kan én person fra hver familie/reisefølge stå i kø for hele gruppen sin, slik at de andre kan gjøre noe annet i mellomtiden.

Dette gjelder ved:

  • Tur med Den Sorte Dame

Gjesten som står i kø må gjøre følgende:

    1. Velg en magnet som sier hvor mange du står i kø for (inkludert deg selv).
    2. Finn et ledig køskilt.
    3. Klistre magneten på skiltet.
    4. Når du kommer til stedet i køen hvor det står at du må kontakte følge ditt, må du få tak i dem, for nå nærmer det seg deres tur.

«Vis hensyn» kø

Les mer om det her.

Dyreparken