Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Olivers krambod
Abra Havn

Olivers krambod

Olivers krambod er en koselig bolig like ved Lilletorvet i Abra Havn, med ett soverom. Stue/kjøkken, samt koselig uteplass.

Leiligheten har i tillegg til antall senger, plass til opptil 2 personer over 3 år. Da enten på sovesofa eller dele seng med andre. Ekstra personer kan kun bestilles ved å ringe oss (tlf 970 59 700) og gjøres etter at overnatting/pakke er bestilt på nett. Pris for dette er 300 kr per person per natt i juli, og 200 kr per person per natt i månedene utenom dette. Ekstra personer inngår ikke i pakker, og for dem gjelder vanlige priser på billetter til Dyreparken/Badelandet og forestillinger.

Etasje: Leiligheten ligger i 1. etasje. Det er ingen leilighet over.

Hvem er Oliver?

Oliver driver sin krambod rett ved lilletorget i Abra Havn. Her har han samlet allslags saker og ting fra De Syv Hav. Oliver har det meste. Oliver kommer opprinnelig fra Afrika, men han har seilt på alle hav og har trebein. Han har bodd i Abra Havn i mange år, kjenner alle og har fått med seg det meste som har skjedd. Derfor vet Pinky og Ravn – og alle andre – at de kan gå til Oliver når det er noe de mangler eller noe de lurer på vedrørende Abra og innbyggerne der.