Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Kaptein Sabeltanns Suite
Abra Havn

Kaptein Sabeltanns Suite

Ta plass i boligen til Kongen på Havet! Dette er Abra Havns mest eksklusive leilighet, med perlebelagte lysekroner og kraner, samt stikkontakter i gull.

Dette er Kaptein Sabeltanns ferieleilighet og det er ekstra flott å bo hos kongen på havet. Masse plysj i fine farger, perlebelagte lysekroner og kraner og stikkontakter i gull. Stue/kjøkken med spisebord.

Leiligheten har i tillegg til antall senger, plass til opptil 2 personer over 3 år. Da enten på sovesofa eller dele seng med andre. Ekstra personer kan kun bestilles ved å ringe oss (tlf 970 59 700) og gjøres etter at overnatting/pakke er bestilt på nett. Pris for dette er 300 kr per person per natt i juli, og 200 kr per person per natt i månedene utenom dette. Ekstra personer inngår ikke i pakker, og for dem gjelder vanlige priser på billetter til Dyreparken/Badelandet og forestillinger.

Etasje: Leiligheten ligger i 3. etasje. Inngang fra bakkeplan på baksiden.

Hvem er Kaptein Sabeltann?

Kaptein Sabeltann er den slueste og mest fryktede sjørøverkongen på De Syv Hav. Det sies at hans skute har seilt omkring i flere hundre år og spredd skrekk og gru. Folk som er redde kan jo si så mye rart, men det er i hvert fall sikkert at sjøfolk demper stemmen når de snakker om sjørøverkongen. Ingen har så lange ører som Kaptein Sabeltann, sier de og kikker engstelig rundt seg.

Les mer om Kaptein Sabeltann