Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Glade Gorm
Abra Havn

Glade Gorm

Glade Gorm ser hyggelig ut, men bak fasaden har sjørøveren skumle planer. Fem-sengs bolig med to soverom og stue/kjøkken i sjørøverstil.

Leiligheten har i tillegg til antall senger, plass til opptil 2 personer over 3 år. Da enten på sovesofa eller dele seng med andre. Ekstra personer kan kun bestilles ved å ringe oss (tlf 970 59 700) og gjøres etter at overnatting/pakke er bestilt på nett. Pris for dette er 300 kr per person per natt i juli, og 200 kr per person per natt i månedene utenom dette. Ekstra personer inngår ikke i pakker, og for dem gjelder vanlige priser på billetter til Dyreparken/Badelandet og forestillinger.

Etasje: Leiligheten ligger i 2. etasje. Det er trapp for å komme opp til leiligheten.

Hvem er Glade Gorm?

Ved første øyekast virker Glade Gorm som en hyggelig og helt ufarlig mann, men bak den vennlige fasaden skjuler deg seg en mann med slue planer og onde hensikter. Han sjarmerer Pinky og flytter inn i Abra Havn sammen med sine to medhjelpere Tøge og Birk. Planen går ut på å få seg jobb på Den Sorte Dame. Han får sjansen og blir ansatt som skipskokk da Kapteinen har fått nok av Skalken og hans forferdelige rottesuppe.