Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Abra Havn

Sist oppdatert: 17. november 2023

Hva er inkludert i oppholdet når vi bor i Abra Havn?

I Abra Havn er det mye som er inkludert utenom det helt vanlige. Her får man leiligheter med god plass hvor man kan slappe ordentlig av etter en dag i Dyreparken, i tillegg til en verden av opplevelser for store og små.

Sengetøy og håndklær: Sengetøy og håndklær er inkludert til alle over 3 år som bor i sjørøverkåken. Det vil bli redd opp i alle underkøyer, men det blir lagt klar til overkøyer og sovesofa. Det er håndkleskift etter hver andre natt. NB: Det er ikke lov å ta med seg håndklær fra leiligheten til Badelandet.

Kjøkkenutstyr: Mikrobølgeovn, lite kjøleskap, kokeplater (ikke stekeovn) og vannkoker. Det er også presskanne til kaffe i alle kåker. I tillegg er det basisutstyr for matlaging, og servise til oppgitt antall sengeplasser + to.

Sluttrengjøring er inkludert i prisen. Leiligheten blir rengjort etter hver 2. natt.
Før du forlater sjørøverkåken vil vi gjerne at du:

  • Setter på oppvaskmaskinen (plassèr store middagstallerkener enten ut til sidene eller liggende i maskinen).
  • Legger avfall og søppel i søppeldunkene som finnes utenfor hver sjørøverkåk.
  • Tømme kjøle- og kjøkkenskap for matvarer før dere drar.

Gratis parkering: Det er gratis parkering for boende gjester i Abra Havn, utenfor hovedporten, på oppmerkede p-plasser. Dere kan stå parkert på samme plass også etter utsjekk. For å få gratis parkering må reg.nr. registreres i resepsjonen ved ankomst.

Underholdning/aktiviteter: 

I alle helger (fredag kveld til søndag morgen), ferier og hver dag i perioden 1. juni til 11. august er det inkludert underholdning med sjørøvere om morgenen og kvelden, i form av «Vekking med flaggheising» og «Min Sjørøverkveld» eller «Sjørøverne avslutter dagen i Abra Havn». Når det er «Min sjørøverkveld» er det begrenset antall plasser, og gratisbillett kan hentes samme dag fra kl. 17.00 på torget. Når det er «Sjørøverne avslutter dagen i Abra Havn» trengs det ingen billett/påmelding. Sjekk i aktivitetskalenderen hvilket kveldsprogram som skjer under ditt opphold.

Barna får utdelt Kaptein Sabeltanns Lov og en skattejakt (én per familie) som de kan lese og gjøre når som helst under oppholdet. Loven må signeres og de kan få stempel hos resepsjonen. Dersom barna gjør sitt beste på skattejakten, kan de få bevis på at de er blitt ekte sjørøvere!

Det er også en stor lekeplass på Ildprøveplassen og man kan vandre i den forliste skuta Saragossa eller i dødningsskallen innerst i Dødningsskallebukta.

Abra Havn