Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Vekking i Abra Havn (For boende gjester i Abra Havn)
Abra Havn

Vekking i Abra Havn (For boende gjester i Abra Havn)

Her får du som boende gjest i Abra Havn oppleve en vaskeekte sjørøvermorgen, med sang og dans på Kaptein Sabeltanns stolte skute. En perfekt start på en ny sjørøverdag!

Er du fast gjest i Abra Havn og kjenner til hvordan sjørøverne her lever livet sitt? Da vet du kanskje at de pleier å heise flagget på Kongens Torg. Det
kan man ikke gjøre nå på grunn av smittevern. Men fortsatt kommer Den Sorte Dame til å seile inn i Dødningskallebukta kl 08.00 for å vekke alle syvsovere og slabbedasker. Ombord er Kaptein Sabeltanns menn med Langemann i spissen.

Sjørøverne går ikke i land, men underholder fra skuta ute i Dødningskallebukta. Som boende gjest i Abra Havn får du oppleve en vaskeekte sjørøvermorgen, med sang og dans på Kaptein Sabeltanns stolte skute. En perfekt start på en ny sjørøverdag!

Dere som har balkong som vender inn mot bukta, bruker denne til å se opptrinnet fra. Alle andre beboere må finne en ledig plass på brygga – der det er markert familiesirkler med en sverdlengdes avstand mellom hver familie/gruppe.

Andre opplevelser

I Dyreparken finnes det en rekke opplevelser. Det er så mange at det kan være vanskelig å få med seg alle.