Bli med på reisen gjennom

Hakkebakkeskogen

Scene 1 X

kartpunktVed det store treet

Mikkel Rev er som vanlig sulten og ute på jakt, når han får øye på Klatremus. Reven ser for seg musestek til middag, mens Klatremus har andre planer. Klarer den lille musa å lure Mikkel?
Scene 2 X

kartpunktHos bakermester Harepus

Hvor mye pepper var det egentlig som skulle i pepperkakene til Harepus? Atsjo! Én kilo? Atsjo! Eller én teskje? Mikkel Rev er på vei og kanskje de dobbeltpeprede pepperkakene kan komme til nytte likevel. Atsjo!
Scene 3 X

kartpunktHos Morten Skogmus

Bestemor Skogmus kommer på besøk til Morten og begge to synes det er så sørgelig at det skal være slik i skogen, at man skal spise hverandre. Morten Skogmus aner råd om hvordan alle dyrene i skogen skal bli venner...

Hakkebakkeskogen

Dyreparkens store nyhet i år er Hakkebakkeskogen. Bli med på en reise gjennom skogen og møt Reven, Brumlemann, Bestemor Skogmus og alle de andre dyrene i Hakkebakkeskogen.

Hakkebakkeskogen

Hakkebakkeskogen

Velkommen til en unik og spennende reise der du opplever den spennende historien om Dyrene i Hakkebakkeskogen. Åpen hver dag i sommersesongen.

Hakkebakkeskogen er en fantastisk opplevelse og en attraksjon helt ulik alle andre. Et spesialbygd tribunetog tar deg inn i skogen på en 40 minutter lang opplevelsesreise til Klatremus, Reven og alle de andre karakterene i Thorbjørn Egners udødelige univers.

Halvparten av kapasiteten på tribunetoget er reservert for deg som vil planlegge besøket i forkant. Reservasjon til en bestemt togavgang koster kun 25 kroner. Dersom det er ledig kapasitet på andel forhåndsreservasjoner samme dag, vil det være gratis å booke fra kl. 10.00. Den andre halvparten av kapasiteten er reservert dropp-inn, altså uten billett. Det er alltid mulig å stille seg i kø og vente på neste ledige tribunetog - og dette er selvfølgelig gratis.

Vi oppfordrer alle, både de som har reservasjon på et bestemt tog og de som er fra dropp-inn-køen, om å sitte tett sammen og ha små barn på fanget slik at flest mulig får oppleve turen gjennom Hakkebakkeskogen i løpet av dagen.

RESERVER til en bestemt avgang her

Les mer:  Alt om Hakkebakkeskogen

Praktisk info: Barnevogner parkeres på anviste plasser. Det finnes egne plasser for rullestoler i tribunetoget, disse tildeles ved oppmøte.

Fakta

Musikk: Christian Hartmann og Thorbjørn Egner.

Høydepunkter i Hakkebakkeskogen

Aktiviteter i Hakkebakkeskogen

Trenger du hjelp?