
Ekorn-Jensens bakeri


Hele Sørlandets slakter Jens Eide i Lillesand leverer spekeskinke. Nykjernet smør kommer fra Hodne Gård på Evje og Britt Mjåland i Marnardal dyrker økologiske jordbær til vårt hjemmelagde rørte jordbærsyltetøy. Kjøkkenskapet i Kristiansand baker økologisk langtidshevet og steinovnsbakt brød, skillingsboller og pepperkaker. Pepperkakene er selvfølgelig dobbelpepret av bakergutten i Hakkebakkeskogen.
Andre opplevelser
Ekorn-Jensens butikk
Ekorn-Jensens butikk er en opplevelse verd å få med seg enten man er ung, gammel eller fyller femti år omtrent på denne tida…
Reisen gjennom Hakkebakkeskogen
Møt Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen når tribunetoget ruller inn mellom blåbær og lyng. Sikre deg plass ved forhåndsreservasjon, eller drop inn samme dag (begrenset kapasitet).
Klatremustur i Hakkebakkeskogen
Klatremustur er en kortere versjon av Reisen gjennom Hakkebakkeskogen. Sikre deg plass ved forhåndsreservasjon, eller drop inn samme dag.
Setra
På Setra får du varmende husmannskost til både store og små. Er du bare litt småsulten kan du unne deg en nystekt vaffel med syltetøy!

