Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Jobb som skuespiller eller gjestevert

Vi søker skuespillere og gjesteverter til sommersesongen i Dyreparken! Er DU den vi ser etter? Søk nå.

Bli med på laget!

SØK HER

Har du en drøm om å jobbe som skuespiller i Dyreparken?

De fleste rollene er allerede besatt, men vi søker fortsatt Langemann og Pelle.

Send oss din søknad

 

Rollene vi søker

Hvert år begeistres over én million små og store gjester hos oss i Dyreparken, mye takket være de 290 menneskene som jobber med underholdning. Bli med på laget! Vi søker skuespillere til disse rollene:

Send oss din søknad

Dagunderholdning

Langemann og Pelle

Ofte stile spørsmål

Arbeidsoppgavene til våre skuespillere varierer mellom underholdningsuniversene, men felles er at våre skuespillere spiller teateropptrinn, synger og levendegjør/mingler blant gjestene våre.


Vis på egen side

Lønn og arbeidstid reguleres ihht samarbeidsavtalen vi har med Norsk Skuespillerforbund. Du kan se avtalen her.


Vis på egen side

Dette varierer fra påske- til adventshelger avhengig av de hvilket univers man skal være skuespiller i. I høysesongen, som er skolens sommerferie, er alle skuespillere i arbeid.


Vis på egen side

Vi gjennomfører årlig audition til ledige roller på dagunderholdning. Hvordan dette gjennomføres, og når, varierer litt fra år til år. Normalt holder vi auditions på vinterhalvåret. Søknadsprosessen gjennomføres vanligvis ved at kandidatene sender inn en søknadsvideo med en kort presentasjon av seg selv og en sang fra ett av våre univers. Aktuelle kandidater blir deretter kalt inn til audition, som har blitt gjennomført både lokalt i Agder og i Oslo.


Vis på egen side

Vi dekker bolig til skuespillere som ikke har familiebolig i Kristiansand og omegn.

Gjesteverter ansettes lokalt. Trikkefører Syversen, Petter Pinnsvin, Ekorn Lise og dekkspersonell på skutene ansettes fortrinnsvis med lokale.


Vis på egen side

Du kan søke både som sesongmedarbeider i Dyreparken og som skuespiller, men må da fylle ut et søknadsskjema for hver av disse jobbene.


Vis på egen side

Dyreparken søker ikke skuespillere til kveldsforestillingen med Kaptein Sabeltann, da dette castes av Kaptein Sabeltann AS.


Vis på egen side

Hvis vi trenger ny Pinky og Sunniva til kveldsforestillingen med Kaptein Sabeltann blir dette castet av Kaptein Sabeltann AS, og ikke av Dyreparken.

Dersom det søkes barneskuespillere til Sirkus Jesper eller til dagtilbudet i Dyreparken blir dette utlyst i januar/februar. Det vil være egen søknad og audition for barneroller.


Vis på egen side

Noen roller krever utdannelse eller erfaring, andre roller gjør ikke dette.

Roller som Trikkefører Syversen (i Kardemomme by), Petter Pinnsvin og Ekorn Lise (fra Hakkebakkeskogen), og dekkspersonell på skutene (Kaptein Sabeltanns univers) krever ikke utdannelse. Vi har også gjesteverter (sesongansatte som ikke er regulert i samarbeidsavtalen med Norsk Skuespillerforbund) i Spøkelseshuset i Kaptein Sabeltanns Verden som ikke krever utdannelse eller erfaring fra scenen. Men på dagunderholdning har vi mange ansatte som er utdannet musikalartister og/eller skuespillere.


Vis på egen side

I Dyreparken er det flere aktivitetsnivåer gjennom året, og underholdningsprogrammet kan variere. På www.dyreparken.no/aktivitetskalender/ kan du se akkurat hva som skjer når dere ønsker å bo hos oss.


Vis på egen side