Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 20. juni

Fra 20. juni til høstferien.

Se åpningstider og priser

Høstferie

En miniferie i Dyreparken i høstferien er en helt spesiell opplevelse. Mange aktiviteter for hele familien, rolig tempo, kjempestort område – og vi har også supre overnattingsmuligheter i høstferien.

Det er mange gode grunner til å besøke Dyreparken og Badelandet i høstferien (uke 40 og uke 41). Vi har et stort aktivitetsprogram og mye underholdning:

Hver dag i uke 40 og 41 har vi daglige dyrepresentasjoner, i tillegg er en rekke aktiviteter åpne, f. eks. Bilbanen, JungelBob, karusellen i Afrika, tømmerrenna Nilen, Kaffekoppen, minitoget Reli Safari og Klatrefjellet.

Kardemomme by er åpen. Her kan du bl.a. utforske tårnet til Tobias, stikke innom politistasjonen, brannstasjonen eller tante Sofies hus.

Kaptein Sabeltanns Verden – her bør du få med deg et besøk i Pinky og Sunnivas Ildprøver. Sjekk også ut årets nyheter dersom du ikke har vært her tidligere i år; både Kaptein Sabeltanns Smokkarium og Den Hemmelige Gullskatten er åpen hver dag.

Midt på dagen er det fint å ta en rast og samles rundt bålet på bålplassen i Nordisk Villmark. Her kan dere nyte litt mat og drikke før turen går videre i Parken.

Julius jungelløype er en fin aktivitet, ikke bare for de minste, men for hele familien.

Hakkebakkeskogen Filmstudio er åpent hver dag i begge høstferieukene. Første omvisning er kl. 12.30, med ny starttid hvert 30. minutt frem t.o.m. kl. 15.30.

Dyrepasser for en dag: Utsolgt.

Badelandet
Det kan være lurt å sette av en dag til å oppleve Badelandet. Vårt store innendørsanlegg frister med flere bassenger med deilige temperaturer, og sklier for de som ønsker litt mer fart. Kjøper du billett til begge parker, har du ubegrenset tilgang til både Dyreparken og Badelandet.

Åpne spisesteder i uke 40: Bakeren, Vaffelstua, SOKO Mat, Popcornboden, Setra, Piratproviant og Gorines Pizza.

Åpne spisesteder i uke 41: Bakeren, Setra og SOKO Mat.

ÅRSKORTHOLDERE:

Alle som har årskort kan ta med besteforeldre gratis i høstferien. Årskortholdere har også spesialpris på overnatting i Abra Havn på utvalgte dager. (Alle årskortholdere får tilsendt mail med rabattkode).

Sjekk ut våre årskortfordeler her.

OVERNATTING

En av de store fordelene med Dyreparken er at du kan overnatte midt i eventyret – og våkne opp til en ny dag – i Kardemomme by, i sjørøverlandsbyen Abra Havn eller på Dyreparken Hotell.

ABRA HAVN: Kaptein Sabeltanns menn vekker innbyggerne i Abra Havn hver dag i høstferien!
Alle som bor på sjørøverhotellet Abra Havn i høstferien får en spennende start på dagen! Her blir du vekket av enten Langemann eller Pelle og Pysa i høstferien. Sjørøverskuta Den Sorte Dame kommer seilende inn i Dødningskallebukta hver morgen  og legger til kai ved Kongens Torg der det blir sang og spill. Hopper du raskt ut av senga og får på deg fillene, kan du stå på brygga og få med deg opptrinnet – inkludert den daglige flaggheisingen.

For deg som ønsker en ekstra spennende start på dagen kan vi friste med frokost med sjørøvere (Må bookes på forhånd).

Om kvelden klokken 18.00 kan alle små sjørøvere bli med på nye opplevelser. Enten i form av vaskeekte sjørøverhistorier i «Skrønebua De Syv Hav» eller på Kaptein Sabeltanns sjørøverskole. (Påmelding i resepsjonen fra kl 17.30).

DYREPARKEN SAFARICAMP
Les mer om Dyreparken Safaricamp her

DYREPARKEN HOTELL
Les mer om Dyreparken Hotell her

KARDEMOMME BY
Les mer om overnatting i Kardemomme by her