Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpner igjen 1. april

Handlekurv

Høstferie i Dyreparken og Badelandet

Dyreparken, bilbanen
Dyreparken, Skumle dager

Gå ikke glipp av Skumle dager i høstferien

Liker du at det går kalt nedover ryggen på deg? Elsker du å bli skremt? Velkommen til Skumle dager i oktober! Vi lover at det blir skumlere enn i fjor…

Mer om Skumle dager for de eldste

Dyreparken, Klara og bøllemysteriet

Skumle dager for de minste

For de fleste barn under 8 år er det nok akkurat passe skummelt med «Klara og bøllemysteriet» på KuToppen.

Les mer om Skumle dager for de minste

Her er noen av aktivitetene du kan oppleve i høstferien

Hvor vil du bo i høstferien?

Gjør høstferien komplett og bo i eventyret! Bestiller du et av våre pakketilbud får du overnatting og inngangsbilletter til Dyreparken til en rabattert pris.

Akkurat nå kjører vi tilbud på restplasser på både Abra Havn og Dyreparken Hotell!

Gyldig ut 2022

Høstkortet: Besøk Dyreparken så mye du vil resten av året!

Opplev resten av året i Dyreparken – med Skumle dager i oktober som et definitivt høydepunkt! Les mer om Høstkortet i Dyreparken, som kun koster kr 599!

Høstkortet er i salg frem til 7. november.

Kjøp Høstkortet her! 

Kun 12 plasser per dag - for deg mellom 8 og 12 år

Dyrepasser for en dag! Ledige plasser i høstferien

Syntes du det virker gøy å være dyrepasser? Nå har du mulighet til å være med en dyrepasser på jobb. Som deltaker på Dyrepasser for en dag vil du være med på alle oppgavene en dyrepasser har, og du kan få stelle alt fra aper til rovdyr og reptiler.

Du blir med på fôring, rengjøring, aktivisering og stell, og i tillegg får du lære mye om de ulike dyrene du skal passe på. Dyrepasser for en dag er en helt unik mulighet til å komme tett på noen av verdens flotteste dyr. Det varierer fra gang til gang hvilke dyr man får møte.

Book nå! 

2-3 daglige dyrepresentasjoner i høstferien

Hver dag er det minst to ulike dyrepresentasjoner (forskjellige dyr fra dag til dag). Her er noen av dyrene du kan oppleve på dyrepresentasjonene i Dyreparken:

Livesending fra Løvehuset

Mandag 19. september ble det født fire løveunger i Dyreparken. Vi sender live fra Løvehuset hvor du kan se mor Kira og de små døgnet rundt.

Fødselen er viktig fordi løvene er del av et internasjonalt bevaringsprogram. Programmet har som mål å opprettholde en sunn bestand med løver i dyreparker som en reserve for fremtiden.

Se live her

Badeland, innendørs

I høstferien er Badelandet åpent hver dag til kl. 19.00

Det kan være lurt å sette av en dag til å oppleve Badelandet. Vårt store innendørsanlegg frister med flere bassenger med deilige temperaturer, og sklier for de som ønsker litt mer fart. Kjøper du billett til Begge parker, har du ubegrenset tilgang til både Dyreparken og Badelandet. Det er også mulig å kjøpe egen billett til kun Badelandet.

Abra Havn, sjørøver
Bo i eventyret

Hva med en sjørøverhøstferie i Abra Havn?

Gjør ferien komplett med overnatting i Abra Havn! Alle pakketilbud inneholder overnatting og inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet. Det er sjørøvergaranti i Abra Havn hele høstferien!

Bestill pakke 

Besteforeldre gratis fra høstferien til vinterferien

Alle som har årskort kan ta med besteforeldre gratis fra høstferien til og med vinterferien. Gjelder kun i følge med barnebarn som har årskort.

Sjekk ut våre årskortfordeler her.

Åpne spisesteder i høstferien

NB: Åpningstider kan variere. Sjekk aktivitetskalenderen for oppdaterte åpningstider.

Estragons Historier

DYREPARKEN NETTBUTIKK - STORT UTVALG AV PRODUKTER!

Det er kanskje ikke så skummelt i Dyreparken Nettbutikk, men det er et stort utvalg av de mestselgende produktene kjent fra Dyreparken og de ulike universene du finner her. Her kan du også få kjøpt Gaute Heivolls bøker om Estragon til en skummelt god pris, den perfekte muligheten til å få lest disse fantastiske bøkene før skumle dager begynner.

Finn dine favorittprodukter