Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent til 29. nov.

Fra 20. juni til 29. nov.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Høstferie i Dyreparken

En miniferie i Dyreparken i høstferien er en helt spesiell opplevelse. Mange aktiviteter for hele familien, rolig tempo, kjempestort område – og vi har også supre overnattingsmuligheter. Høstferien i Dyreparken varer fra 26. sept. til 11. okt.

Det skjer noe overalt i Dyreparken i høstferien

Det er aktiviteter med fart, aktiviteter med spenning, avslappende familiekos rundt et bål, snurrende kaffekopper og bilbane og togbane og ja, ganske mye forskjellig. Slik er det å være i Dyreparken i høstferien.

Bilbanen

Elektriske minibiler for barn over 4 år.

Reli Safari

Reli Safari

Reli Safari er et fint lite lokomotiv som kjører i rute rundt Manyatta – Barnas Afrikanske Landsby.

Tirsdag - søndag i høstferien

Skumle dager i Dyreparken

Liker du at det går kalt nedover ryggen på deg? Elsker du å bli skremt? Velkommen til skrekk-og-gru-dager, der vi tar i bruk både Kaptein Sabeltanns Verden og Abra Havn for å gi dere skrekkinngytende opplevelser (alle dager bortsett fra mandag).

Her kan du bo midt i eventyret

Sjørøverhotellet Abra Havn

I Abra Havn kan små og store leve ut sjørøverdrømmen! Her, på Kaptein Sabeltanns sjørøverhotell, kan dere bo i sjarmerende sjørøverkåker eller sove i Kaptein Sabeltanns egen suite.

Overnatting i Kardemomme by

En ny dag er i emning. Barberer Sørensen åpner salongen sin, og Tobias i tårnet melder været. Og du kan være der – som en del av eventyret.

Tre gode tips

Kardemomme by er åpen hele høstferien. Her kan du stikke innom politistasjonen, brannstasjonen eller tante Sofies hus. Kaptein Sabeltanns Verden – her bør du få med deg både Kaptein Sabeltanns Smokkarium og Den Hemmelige Gullskatten. Midt på dagen er det fint å ta en rast og samles rundt bålet på bålplassen i Nordisk Villmark. Her kan dere nyte litt mat og drikke før turen går videre.

1 - 2 daglige dyrepresentasjoner i høstferien

Hver dag er det dyrepresentasjon kl. 13.00 (forskjellige dyr fra dag til dag). I helgene er det i tillegg en dyrepresentasjon kl. 12.00. Se fullstendig dagsprogram her.

Badelandet er åpent hver dag i høstferien

Det kan være lurt å sette av en dag til å oppleve Badelandet. (Egen billett eller kombibillett). Vårt store innendørsanlegg frister med flere bassenger med deilige temperaturer, og sklier for de som ønsker litt mer fart. Kjøper du billett til begge parker, har du ubegrenset tilgang til både Dyreparken og Badelandet.

Åpne aktiviteter i høstferien

Besteforeldre gratis fra høstferien til vinterferien

Alle som har årskort kan ta med besteforeldre gratis fra høstferien til og med vinterferien.

Sjekk ut våre årskortfordeler her.

Åpne spisesteder i høstferien

NB: Åpningstider kan variere. Sjekk aktivitetskalenderen for oppdaterte åpningstider.