Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Ankomstinformasjon Dyreparken Safaricamp

Kjære gjest! Din ankomst nærmer seg.

Nyttig informasjon

Veibeskrivelse og ankomst
Dyreparken Safaricamp ligger kun 160 meter fra Dyreparkens inngang. Det tar ca. 4 – 5 minutter å gå fra campen til Dyreparken.

Vi deler parkeringsplassen med Dyreparken, og det er gratis parkering for boende gjester på Dyreparken Safaricamp. Det er mulig å stå på disse plassene fra ankomst og til dere har sjekket ut. Dere kan stå her også etter utsjekk.

Dyreparken har innført nummerskiltlesning på alle våre parkeringsarealer, og for at parkeringen deres skal bli registrert som gratis må dere registrere bilnummer ved ankomst. Dette må gjøres den dagen dere kommer, og gjøres i resepsjonen på Dyreparken Hotell.

NB: Husk å registrere totalt antall dager bilen vil være på parkeringsplassen. F.eks. 1 overnatting = registrere 2 dager på parkering.

Innsjekk

 • Innsjekk er fra kl. 15.00. Dere får tilsendt en SMS med kode til låsen på teltet dere skal overnatte i.

Utsjekk

 • Teltet skal forlates i låst og ryddet stand innen kl. 11.00 på avreisedagen.
 • Sengetøy og håndklær legges i skittentøysekkene på innsiden av teltdøren.

Under oppholdet

 • Av hensyn til brannfare er all grilling forbudt i og utenfor Dyreparken. Røyking er kun tillatt på merkede røykesoner. Egen røykesone utenfor hotellets hovedinngang.
 • Bading i vann og tjern i Dyreparken er ikke tillatt.
 • Sykler, sparkesykler, rullebrett, rulleskøyter o.l. er ikke tillatt.
 • Det er ikke tillatt å ha med kjæledyr i Safaricampen.
 • For at campere skal få sove godt om natten ber vi dere om å respektere nattero i området fra kl. 23.00 til kl. 07.00.
 • Dersom dere skulle oppdage noen avvik i teltet, ber vi dere om å melde fra til oss umiddelbart slik at vi kan rette opp feilen så raskt som mulig.

Måltider
Frokost er ikke inkludert i prisen på opphold på Dyreparken Safaricamp, men kan kjøpes i tillegg. Det vil være mulig å kjøpe måltider i Dyreparkens restauranter (i åpningstiden) eller på Dyreparken Hotell.

Resepsjonskiosk
I resepsjonen på Dyreparken Hotell finner du en liten kiosk der du kan handle snacks og suvenirer hele døgnet (kun kortbetaling om natten). Her selges også litt toalettartikler og bleier. Utvalget varierer etter sesong.

Oppdager du noe som er feil eller mangler i teltet? 
Meld ifra til resepsjonen umiddelbart, slik at vi kan forsøke å rette opp i dette så fort som mulig. Vi vil enten forsøke å fikse feilen, eller flytte dere til et annen telt ved ledig kapasitet, avhengig av hva som er feil. Klarer vi å rette feilen eller tilby nytt telt vil det ikke være mulighet til å be om kompensasjon. Du kan lese mer om våre vilkår for reklamasjon her.

I utvalgte perioder i mai, juni og august kan alle boende gjester benytte seg av tidlig inngang i Dyreparken (allerede fra kl. 09.00) via en egen inngang. Les mer om Tidlig inngang her

Dyreparken er åpen hver dag hele året, men aktivitetsprogrammet varierer i ulike sesonger. Badelandet er åpent hver dag fra påskeferien t.o.m. høstferien.

Se hva som skjer når dere kommer: http://www.dyreparken.no/Aktivitetskalender/

Pakkelister

Lurer du på hva du skal pakke med deg?

Vi har laget de ultimate pakkelistene for alt du må huske til et besøk hos oss.

Her finner du pakkelister for hele Dyreparken-besøket.

Ta meg til pakkelistene

Populære opplevelser som fort blir utsolgt

Har du husket å booke morgenvandring med frokost, eller en tur i Hakkebakkeskogen?

Ofte stilte spørsmål

Frokost er ikke inkludert i prisen når man overnatter på Dyreparken Safaricamp. Teltene (utenom «2-sengs telt u/ bad») er lagt opp til enkelt selvhushold, med noe utstyr for å lage mat: servise til antall sengeplasser vannkoker, presskanne til kaffe og mikrobølgeovn.

Dere har flere alternativer for frokost:


Vis på egen side

Parkering er gratis for alle boende gjester på egne oppmerkede plasser utenfor gjerdet til Safaricampen, men dere må registrere skiltnummer ved ankomst for å aktivere gratis parkering. Dette gjør dere i resepsjonen på Dyreparken Safarihotell når dere ankommer, selv om det er før kl. 15.

Husk å registrere alle dagene i forbindelse med oppholdet. F.eks. bor dere 2 netter, registrerer dere 3 dager gratis parkering. Dere kan stå parkert på samme plass også etter utsjekk.

Obs!
Hvis du glemte å registrere skiltnummer på ankomstdagen og har mottatt faktura, kan du sende skiltnummer og fakturanummer til post@dyreparken.no, så sjekker vi opp i dette.


Vis på egen side

Sluttrengjøring er inkludert i leieprisen. Før dere drar ber vi at dere tar eventuell oppvask, kaster søppel og tar av sengetøyet.


Vis på egen side

Sengetøy og håndklær er inkludert til alle gjester fra fylte 3 år. Barn 0-2 år teller ikke på sengeplass eller håndklær.

Sengetøy legges klart på sengene. Det er mulig å bestille oppredning til 65 kr pr person via Min side under «Bestill tillegg her».

Merk at det ikke er lov å ta med håndklærne til Badelandet.


Vis på egen side

Dyreparken Safaricamp er teltkonstruksjoner, og er derfor ikke helt tette. Utenom sommeren kan det bli kjølig på kveldene, og vi anbefaler å ha med seg klær etter forholdene. Det er mulig å låne varmeovn fra hotellet.

Safaricampen ligger tett opp mot Dyreparken og et skogområde. Det kan derfor være litt dyreliv svirrende rundt på området på utkikk etter mat. Vi anbefaler derfor å pakke vekk maten utenom matlaging, for å hindre at ekorn og maur kommer inn.


Vis på egen side
Du kan velge enten 4-sengs og 6-sengs safaritelt med bad, eller 4-sengs og 2-sengs safaritelt uten bad. Gjester i de telt uten bad benytter fellesanlegget i campen hvor det er toalett og dusj.

Nesten alle teltene er tilrettelagt for veldig enkelt selvhushold, og inneholder:

 • Stue med minikjøkken og sofa.
 • Et lite kjøleskap.
 • Mikrobølgeovn og vannkoker.
 • Enkelt servise til oppgitt antall sengeplasser.
 • Alle telt har terrasse.
 • Unntaket er telttypen «2-sengs safaritelt uten bad. Dette teltet inneholder kun ett rom med to enkeltsemnger.
 • Barn under 3 år overnatter gratis, så fremt de ligger i senger som allerede er i teltet.
 • Gratis Wifi på hele området.

Vis på egen side

Dyreparken Safaricamp er et dyrefritt område, så det er ikke mulig å ha med kjæredyr verken inn på området eller i teltene.

Av våre overnattingssteder er det kun på Dyreparken Safarihotell og Roligheden Camping man kan ha med kjæledyr.


Vis på egen side

Dyreparken Safaricamp er et røykfritt område. Dette gjelder hele utendørsområdet og inne i teltene.

Det er et eget røykeområde utenfor hotellets hovedinngang.


Vis på egen side
Start dagen i Dyreparken før alle andre!

Tidlig inngang for boende gjester og årskortholdere

Morgenstund i Dyreparken! De fleste dyrene blir sluppet ut mellom klokken 8.30 og 9.00, så er du heldig kan du se løvene trå ut i det duggfriske morgengresset, surikatene som koser seg i morgensolen, eller se sjiraffene og sebraene slippe ut på den enorme savannen rundt kl. 9.00. Hva med en tur i JungelBob og Bilbanen, eller få en morgenfrisk kalddusj i Tømmerrenna Nilen – Det får deg virkelig til å våkne!

Tidlig inngang gjelder hovedsakelig i Afrika-området og andre utvalgte deler av Dyreparken.

Perioder: 19.06 – 23.06 fra kl. 09-10. Skoleferien 24.06 – 06.08 fra kl. 08.00 – 09.00 og helger i august fra kl. 09.00 – 10.00.

Les mer her