Bestill parkbilletter

Klissvåt moro for store og små

I Dyreparkens badeland kan du seile avsted i gummibåter, i store baderinger eller seile bedagelig rundt i den lange Overfloden. Her er klatrefjell og sklier i mørke hull, og den sykeste sklia har et høydefall på 14 meter. 

Raske fakta om Badelandet

 • Egen park 

  Badelandet er en egen park ved siden av Dyreparken. Egen inngangsbillett. Du kan også kjøpe "Begge parker"-billett, som gir adgang til både Dyreparken og Badelandet.

 • Åpent fra påske

  Badelandets innendørsanlegg har åpent fra påske til høstferien. Utendørsaktivitetene åpner gradvis utover våren, ettersom vær og temperatur tillater det. Sjekk aktivitetskalenderen for hva som er åpent til enhver tid.

 • Inne og ute

  Stort inneområde og enda større uteområde.

 • Inngang

  Badelandet har egen inngang ved siden av Dyreparkens hovedinngang.

   

Velkommen til vårt innendørsanlegg

I Badelandets innendørsområde er det et bølgebasseng, et klatrefjell, et boblebasseng, sklier og et barnebasseng. For å nevne noe. 
Innendørsanlegget er 1800 kvadratmeter stort og har åpent fra påske til høstferien. Her er et romslig garderobeanlegg og her finner du også en kiosk hvor det går an å få kjøpt seg en matbit.

Bilde av Lagunen i Badelandet.
Kiler i magen!

Det jeg liker best med Dyreparken er egentlig alt! Det er kjempegøy i Badelandet, og jeg synes særlig skliene er morsomme. I fjor tok jeg nesten alle skliene sammen med pappa og jeg var ikke redd noen ganger. Men det kilte masse i magen, særlig i Haisann! 

Julie H. Emanuelsen (7), Bærum

X