Parkbilletter
Finn dine parkbilletter

Klissvåt moro for store og små

I Dyreparkens badeland kan du seile avsted i gummibåter, i store baderinger eller seile bedagelig rundt i den lange Overfloden. Her er klatrefjell og sklier i mørke hull, og den sykeste sklia har et høydefall på 14 meter. 

Raske fakta om Badelandet

 • Egen park 

  Badelandet er en egen park ved siden av Dyreparken. Egen inngangsbillett. Du kan også kjøpe "Begge parker"-billett, som gir adgang til både Dyreparken og Badelandet.

 • Åpent fra 8. april

  Badelandets innendørsanlegg åpner 8. april 2017. Utendørsaktivitetene åpner utover våren, ettersom vær og temperatur tillater det. Sjekk aktivitetskalenderen for hva som er åpent til enhver tid.

 • Inne og ute

  Stort inneområde og enda større uteområde.

 • Inngang

  Badelandet har egen inngang ved siden av Dyreparkens hovedinngang.

   

Velkommen til vårt innendørsanlegg

I Badelandets innendørsområde er det et bølgebasseng, et klatrefjell, et boblebasseng, sklier og et barnebasseng. For å nevne noe. 
Innendørsanlegget er 1800 kvadratmeter stort og har åpent fra påske til høstferien. Her er et romslig garderobeanlegg og her finner du også en kiosk hvor det går an å få kjøpt seg en matbit.

Bilde av Lagunen i Badelandet.
Kiler i magen!

Det jeg liker best med Dyreparken er egentlig alt! Det er kjempegøy i Badelandet, og jeg synes særlig skliene er morsomme. I fjor tok jeg nesten alle skliene sammen med pappa og jeg var ikke redd noen ganger. Men det kilte masse i magen, særlig i Haisann! Og jeg klarte hele Hinderløypa ”Ormen lange” uten å falle i vannet.

Julie H. Emanuelsen (7), Bærum