Bestill parkbilletter

Bademoro for store og små

I Badelandet ved Dyreparken kan du flyte, plaske, dykke - eller seile behagelig rundt i den over 200 meter lange Overfloden. I Dyreparkens innendørsområde finner du både plaskebasseng for de minste, klatrefjell for de større og sklier gjennom mørke hull for alle som tør.

Fakta om Badelandet

 • Egen park 

  Badelandet er en egen park ved siden av Dyreparken, med egen inngangsbillett. Du kan også kjøpe "Begge parker"-billett, som gir adgang til både Dyreparken og Badelandet.

 • Åpent fra påske t.o.m. høstferien

  Badelandets innendørsanlegg har åpent fra påske til høstferien. Utendørsaktivitetene har kortere sesong, avhengig av vær og temperatur. Sjekk aktivitetskalenderen for hvilke sklier og bassenger som er åpene til enhver tid.

 • 21 ulike vannaktiviteter

  Totalt finnes det 21 ulike vannaktiviteter, dvs. ulike sklier og bassenger, i inneanlegget og uteanlegget

 • Inngang

  Badelandet har egen inngang ved siden av Dyreparkens hovedinngang.

   

Velkommen til vårt innendørsanlegg

I Badelandets innendørsområde er det et bølgebasseng, et klatrefjell, et boblebasseng, sklier og et barnebasseng. For å nevne noe. 
Innendørsanlegget er 1800 kvadratmeter stort og har åpent fra påske til høstferien. Her er et romslig garderobeanlegg og her finner du også en kiosk hvor det går an å få kjøpt seg en matbit.

Bilde av Lagunen i Badelandet.
Kiler i magen!

Det jeg liker best med Dyreparken er egentlig alt! Det er kjempegøy i Badelandet, og jeg synes særlig skliene er morsomme. I fjor tok jeg nesten alle skliene sammen med pappa og jeg var ikke redd noen ganger. Men det kilte masse i magen, særlig i Haisann! 

Julie H. Emanuelsen (7), Bærum

X