Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Opplevelser

Sist oppdatert: 17. mars 2022

Kan barn levere smokken til Kaptein Sabeltann?

Ja. I Dyreparken kan barna selv levere sine smokker i Kaptein Sabeltanns Smokkarium. Det er en stolt og høytidelig seremoni for mange, og det er lurt å forberede barnet på dette i god tid i forveien før dere kommer hit. Smokkariet er et eget hus ved inngangen til Kaptein Sabeltanns Verden.

I årenes løp har Kaptein Sabeltann hjulpet tusenvis av barn å slutte med smokk, tutt og sutt. I Kaptein Sabeltanns Smokkarium kan smokkene leveres hele året, døren er alltid åpen i Dyreparkens åpningstid.

Barn som har levert sin siste smokk til Smokkariet kan få en diplom på Den Sleipe Kråkebolle (i samme husrekke som Smokkariet). Dersom Den Slipe Kråkebolle er stengt, kan dere få diplom hos Gjesteservice ved inngangen.

Har du et barn som skal slutte med smokk – men har ikke anledning til å levere smokkene i Smokkariet selv?
På grunn av miljøhensyn tar vi ikke lenger imot smokker per post. Men vi sender gjerne en diplom til deg.

Siden smokkene ikke kan sendes inn fysisk til Kaptein Sabeltann, ber vi om at dere håndterer avhendingen av smokkene på egen hånd. Når barnet har levert fra seg smokkene til dere for siste gang, og Kaptein Sabeltann skal «overta», så kan dere legge inn kontaktinformasjon i dette skjema her.

Så sender Kaptein Sabeltann en sjørøverhilsen til barnet, med barnets navn på, i posten til dere.

Les mer om hvordan Kaptein Sabeltann kan overta smokkene her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opplevelser