Kokk/frokostkokk/kjøkkenassistent
Vi ser etter deg som har god og relevant erfaring som kokk. Du er lidenskapelig opptatt av matglede og skjønner at gjesten alltid settes først. Du trives i et hektisk og aktivt miljø.
Grunnet økt behov i høysesong søker vi kokker til ulike spisesteder i Dyreparken Overnatting for sesongen 2021. Engasjementene vil i hovedsak ha oppstart i april/ mai (etter avtale) og ha varighet ut september. For noen av stillingene kan det være mulighet for forlengelse.
Arbeidsoppgaver:
- Tilberedning og anretning av varm og kald mat på fastsatt meny/buffe
- Forefallende kjøkkenrutiner, herunder mathygiene og renhold på kjøkken og restaurant
- Gjennomføring av store og små arrangement og selskaper
Arbeidstid:
- Dag/kveld/helger
Ønskede kvalifikasjoner:
- Fagbrev er ønsket, men ikke et krav
- Relevant arbeidserfaring
- Må snakke minst ett skandinavisk språk, men du trenger ikke være så flink til å skriftliggjøring deg
Personlige egenskaper:
- Gode samarbeidsevner
- Nøyaktighet, punktlighet og effektivitet
- Selvstendighet
- Lærevillig og pliktoppfyllende
- Stå-på-vilje, og evne til å takle hektiske perioder
- Klare å skape et godt miljø og teamfølelse med øvrig kjøkkenpersonell og servitører
- God på å lære opp andre – vi har mange unge medarbeidere
Vi tilbyr:
Varierte og givende arbeidsoppgaver i et høyt kompetent arbeidsmiljø.
Erfaring fra en spennende og utviklingsorientert arbeidsplass.
Lønn etter avtale.
Vi er opptatt av at våre medarbeidere i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Dyreparken oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsnivå eller etnisk bakgrunn.
Høres dette interessant ut? For mer informasjon og spørsmål om stillingene er du velkommen til å ta kontakt med Espen Eikrem, kjøkkensjef i Abra Havn, eller Jens Christian Eide, Kjøkkensjef på Dyreparken Hotell.
