Til deg som skal kjøpe inngangsbilletter denne og neste uke

Billettypen «Begge parker» er dessverre ikke tilgjengelig 14. – 16. mai, samt 22. – 24. mai. Badelandet er fullbooket 14. – 16. mai, samt 22. – 24. mai, men vi har fremdeles ledige billetter til Dyreparken.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 24. april.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Inngangsbilletter

Dyreparken er Norges største familieattraksjon, med over 1 million besøkende årlig. Kjøper du inngangsbilletter på nett, sparer du 50 kroner per billett! Og kjøper du en pakke, med f.eks. overnatting, får du inngangsbillettene enda rimeligere!

Kun Dyreparken

Dagsbillett: Kr. 499 (voksen) og 469 (barn 3-13 år) i sommersesongen når alt er åpent. NB: Rimeligere på andre tider av året. For kun kr 120,- ekstra får du en ekstra dag på kjøpet!

Kjøp billetter her

Kun Badelandet

Dagsbillett: Kr. 259 (voksen og barn 3-13 år) i sommersesongen når alt er åpent. NB: Rimeligere vår og høst når færre aktiviteter er åpne. For kun kr 120,- ekstra får du en ekstra dag på kjøpet!

Kjøp billetter her

Prisnivået speiler det ulike aktivitetsnivået i hhv. Dyreparken og Badelandet. Aktivitetsnivå og underholdningsnivå kan variere fra dag til dag, derfor kan billettprisene være forskjellige fra en dag til en annen.

DET ER ALLTID BILLIGERE å kjøpe billetter på nett. Du sparer 50 kroner per billett ved å kjøpe på vår nettside sammenlignet med å kjøpe i billettlukene eller i Gjesteservice når du ankommer.

Alle våre billetter er datobaserte, og ved kjøp av flerdagsbillett vil billettene automatisk gjelde for de påfølgende dagene. Kjøper du 2-dagersbillett vil disse være gyldige for to sammenhengende dager. Ønsker du eksempelvis å besøke Parken i 2 dager, men med 1 dags pause i mellom besøksdagene vil vi anbefale deg å kjøpe 3-dagersbillett. Dette vil være billigere enn å kjøpe to 1-dagsbilletter til fullpris.

Åpningstid og innpasseringstid i 2021

  • Utvidet åpningstid: Dyreparken vil i 2021 ha utvidet åpningstid i sommersesongen, fra kl. 08.00 til kl. 20.00.
  • Maks. antall samtidige gjester: For å forhindre kø og sammenstimling har vi en begrensning på antall samtidige gjester i både Dyreparken og Badelandet, noe som kan resultere i utsolgte dager om sommeren.
  • Innpasseringstid: For å redusere belastningen ved vårt inngangsparti har vi obligatirisk innpasseringstid i vår sommersesong (fra 26. juni til 8. august).
    Man velger  innpasseringstid samtidig som man kjøper billett, eller gjør endringer på «Min side».
    For årskortholdere vil det gjelde egne regler.