Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Mest for pengene

En ekstra dag – fra kr 150!

Lyst til å bli en dag til – og oppleve dobbelt så mye? Fra kun kr 150 kan du forlenge billetten din med en dag ekstra (påfølgende dag).

Hakkebakkeskogen, Mikkel Rev

Det koster mindre enn du tror å oppgradere inngangsbilletten til en eller to dager ekstra! Prisene for påfølgende dag er fra kr 150 per billett.

Har du en inngangsbillett som du ønsker å oppgradere til å gjelde flere dager, gjør du dette enkelt i Dyreparkens billettluker eller ved å bruke Min side i bookingen, og betale mellomlegget. Oppgradering må gjøres før du forlater Dyreparken samme dag som din opprinnelige billett er gyldig for.

Alle oppgraderinger av billett og dets priser gjelder til påfølgende dag.

Ikke gå glipp av dette

Vi har opplevelser for både store og små. Dyreparken og Badelandet inneholder så mye spennende at det er umulig å få med seg alt på én dag.

Aktivitetskalenderen

Hos oss en ingen dag lik, bruk aktivitetskalenderen for å se hva som skjer den dagen du planlegger å komme til oss.

Gå til aktivitetskalenderen

Så mye mer enn bare en dyrepark!

Dyreparken har åpent hver eneste dag hele året, og er spekket med opplevelser du ikke finner maken til andre steder. Her er ingen dager like!

Vi har 125 ulike dyrearter fra alle verdensdeler fordelt på en rekke tematiserte områder. Her finner du også en kjempestor aktivitetspark, samt de populære attraksjonene Hakkebakkeskogen og Kardemomme by – for å nevne noe.

Og enda har vi ikke nevnt alle opptrinn på dagtid og forestillingene på kveldstid…