Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 24. april.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Inngangsbilletter

Dyreparken er Norges største familieattraksjon, med over 1 million besøkende årlig. Kjøper du inngangsbilletter på nett, sparer du 50 kroner per billett! Og kjøper du en pakke, med f.eks. overnatting, får du inngangsbillettene enda rimeligere!

Kun Dyreparken

Dagsbillett: Kr. 499 (voksen) og 469 (barn 3-13 år) i sommersesongen når alt er åpent. NB: Rimeligere på andre tider av året. For kun kr 120,- ekstra får du en ekstra dag på kjøpet!

Kjøp billetter her

Kun Badelandet

Dagsbillett: Kr. 259 (voksen og barn 3-13 år) i sommersesongen når alt er åpent. NB: Rimeligere vår og høst når færre aktiviteter er åpne. For kun kr 120,- ekstra får du en ekstra dag på kjøpet!

Kjøp billetter her

Prisnivået speiler det ulike aktivitetsnivået i hhv. Dyreparken og Badelandet. Aktivitetsnivå og underholdningsnivå kan variere fra dag til dag, derfor kan billettprisene være forskjellige fra en dag til en annen.

DET ER ALLTID BILLIGERE å kjøpe billetter på nett. Du sparer 50 kroner per billett ved å kjøpe på vår nettside sammenlignet med å kjøpe i billettlukene eller i Gjesteservice når du ankommer.

Alle våre billetter er datobaserte, og ved kjøp av flerdagsbillett vil billettene automatisk gjelde for de påfølgende dagene. Kjøper du 2-dagersbillett vil disse være gyldige for to sammenhengende dager. Ønsker du eksempelvis å besøke Parken i 2 dager, men med 1 dags pause i mellom besøksdagene vil vi anbefale deg å kjøpe 3-dagersbillett. Dette vil være billigere enn å kjøpe to 1-dagsbilletter til fullpris.

Åpningstid og innpasseringstid i 2021

  • Utvidet åpningstid: Dyreparken vil i 2021 ha utvidet åpningstid i sommersesongen, fra kl. 08.00 til kl. 20.00.
  • Maks. antall samtidige gjester: For å forhindre kø og sammenstimling har vi en begrensning på antall samtidige gjester i både Dyreparken og Badelandet, noe som kan resultere i utsolgte dager om sommeren.
  • Innpasseringstid: For å redusere belastningen ved vårt inngangsparti har vi obligatirisk innpasseringstid i vår sommersesong (fra 26. juni til 8. august).
    Man velger  innpasseringstid samtidig som man kjøper billett, eller gjør endringer på «Min side».
    For årskortholdere vil det gjelde egne regler.