Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Premiere 8. juli 2021

En helt ny forestilling!

Sommerens største eventyr i Kjuttaviga! (NB: Midlertidig utsolgt).

Se video av forestillingen

NB: Årets forestilling er midlertidig utsolgt

Alle tilgjengelige billetter til årets forestilling er dessverre utsolgt. Dette gjelder både billettene til 21-forestillingene og 23-forestillingene, alle dager. Billettene som har vært i salg har vært et redusert antall, tilpasset gjeldende koronarestriksjoner.

Vi håper og tror vi kan øke kapasiteten inn mot sommeren. Registrer gjerne mobilnummeret ditt, så vil du være blant de første som får beskjed dersom vi kan øke kapasiteten og legge ut flere billetter for salg på alle forestillingsdager.

Ja, jeg vil få beskjed dersom det legges ut flere billetter

 

Sommeren 2022 spilles "Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet"

Gled deg til neste sommer! Fra 8. juli 2021 legger vi ut billettene til neste års store kveldsforestilling «Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet»!

Leker og kostymer fra Kaptein Sabeltanns Verden

I Dyreparken nettbutikk finner du alle produktene kjent fra Kaptein Sabeltanns Verden. Leker, klær, matbokser, drikkeflasker og selvsagt kostymer.

I tillegg finner du produkter fra alle de unike universene kjent fra Dyreparken – alt samlet på ett sted.

Klikk her for å se utvalget 

I korte trekk:

  • Hele forestillingen spilles på scenen i Kjuttaviga.
  • Show med forrykende skuteslag, en flyvende heks og fengende dans og musikk.
  • Velg mellom forestilling kl 21.00 og 23.00
  • Begrenset kapasitet.
  • Publikumshåndteringen vil utføres i tråd med gjeldende smittevernkrav.

Dette er ekte kveldsmagi i Kjuttaviga

Ingenting er som en sommernatt i Kjuttaviga. Forventningsfulle barn, foreldre og besteforeldre. Taktfast musikk, et kanondrønn – det høres et gisp fra amfiet i det verdens mest beryktede sjørøverskute seiler inn i kanalen: Den Sorte Dame. Og der står han fremst i baugen: En sortkledd skikkelse. Selveste Kaptein Sabeltann!

Vi befinner oss midt i eventyret. Der alt er mulig. Der sjørøvere utkjemper vågale fektekamper. Der heksa flyr rett over hodene våre. Et episk sjøslag. Eksplosjoner, flammer, fyrverkeri og lysshow. Sangene som tar tak i deg. Og alle de kjente skikkelsene rett framfor deg – i levende live: Langemann, Pelle, Pysa, Skalken, Pinky, Sunniva…

Sitrende spenning, befriende latter, måpende undring. Voksne og barn sitter sammen og opplever noe som begeistrer på tvers av generasjonene. Fellesopplevelse som blir verdifulle sommerminner. Du har aldri opplevd maken!

Disse møter du i Kaptein Sabeltann-forestillingen

Kaptein Sabeltann

Kaptein Sabeltann er den slueste og mest fryktede sjørøverkongen på De Syv Hav. Det sies at hans skute har seilt omkring i flere hundre år og spredd skrekk og gru.

Folk som er redde kan jo si så mye rart, men det er i hvert fall sikkert at sjøfolk demper stemmen når de snakker om sjørøverkongen. Ingen har så lange ører som Kaptein Sabeltann, sier de og kikker engstelig rundt seg.

Langemann

På alle hav er Langemann kjent som Kaptein Sabeltanns skygge. Dersom Langemann dukker opp, kan man være helt sikker på at Kaptein Sabeltann ikke er så langt unna. Som nestkommanderende på Den Sorte Dame har han også fri adgang til Kaptein Sabeltanns borg oppe i klippene i Abra, på Det Usynlige Land.

Sibylla

Sibylla er Grevinnen som hersker på øya Gral. En gang stod hun side ved side med Greven av Gral. Mens Sibylla var ute på et langt tokt, ble Greven beseiret av selveste Kaptein Sabeltann. Siden har ingen sett ham. Når Grevinnen av Gral oppdager hva som hadde skjedd, lover hun en grusom hevn.

Pinky

Pinky er gutten som drømmer om å bli Verdens Yngste Sjørøver. Sjørøverne fant ham som lite spedbarn under en voldsom storm ute på Grashavet. De tok ham med seg til Det Usynlige Land, der han vokste opp i landsbyen Abra. Han har alltid drømt om å få seile med Den Sorte Dame som en av Kaptein Sabeltanns menn.

Skalken

Skalken er den aller verste kokken som noensinne har seilt på De Syv Hav. Men i følge Skalken selv, er han Verdens Beste skipskokk. Når han skal lage mat til Kaptein Sabeltann og hans menn benytter han alt han kan finne, selv om det lukter vondt og smaker fælt.Mannskapet om bord mener at Skalkens mat er helt uspiselig og hans spesialitet er rottesuppe.

Benjamin

Benjamin er av utseende Pelle og Pysas rake motsetning med sitt tjafsete hår og sin lange hengslete kropp. Benjamin irriterer stadig de andre ombord på Den Sorte Dame når han gjentar, vrir og vrenger på alle ord som blir sagt. Han påkaller ofte Kaptein Sabeltanns vrede ved å le på feil steder.

Pelle

Pelle kan verken telle eller lese, men skjuler det hvis han kan. Han ser på seg selv som ”storebroren” til Pysa selv om han bare er noen minutter eldre. I egne øyne er han den klokeste og vakreste av de to. Pelle er litt sjalu på lillebroren sin, Pysa, som han mener alltid har vært ”mammas lille gullklump”. Derfor hender det at Pelle ofte småkjefter på Pysa.

Pysa

Pysa er Pelles tvillingbror. Av utseende er de like som to dråper vann og selv Kaptein Sabeltann har vanskeligheter med å se forskjell på de to tvillingbrødrene. Sannheten er at Pysa er bittelitegrann smartere enn Pelle – i hvert fall er han flinkere til å telle. Begge brødrene lengter ofte hjem til mamma, Malena Pirat.

Sunniva

Sunniva har vokst opp på vertshuset i landsbyen Kjuttaviga sammen med Tante Bassa. Hun bader i lagunen, hjelper Tante Bassa og hører på skrønene til sjømannen Ruben. Livet hennes er trygt og godt – men også litt kjedelig. Helt til Kaptein Sabeltann og hans menn dukker opp og hun blir kjent med Pinky.

Miriam av Gral

Miriam av Gral er en ekte heks og trollkvinne med tryllestav, svartebok og et forhekset hus. Svarteboka inneholder alle hennes magiske trolldomskrefter, så ingen må få kloa i den.

Greven av Gral

Garanti for refusjon ved endring av forestilling

GARANTI: Dersom det skulle bli endringer på forestillingen du har kjøpt billetter til i 2021, f. eks. at vi enten må avlyse eller spille en annen forestilling enn tiltenkt, vil du få beskjed, og du vil kunne velge om du vil ha beløpet for billettene refundert, eller få nye billetter til en evt. ny forestilling. Ved endring eller avlysning vil alle bli kontaktet pr e-post.

Betingelser og vilkår

Ofte stilte spørsmål

Finner du ingen ledige billetter?

Det er fortsatt noen få ledige billetter igjen til sommerens fantastiske kveldsforestilling! Men: Det er ikke veldig mye å velge mellom… Det kan være årsaken til at du kanskje ikke finner billetter til den dagen du hadde tenkt.

Foreløpig har vi lagt ut et redusert antall billetter, tilpasset dagens koronarestriksjoner. Vi håper og tror vi kan øke kapasiteten inn mot sommeren. Registrer gjerne mobilnummeret ditt, så vil du være blant de første som får beskjed dersom vi kan øke kapasiteten og legge ut flere billetter for salg på alle forestillingsdager: https://form.asana.com/?k=Az5MA8owBVtfxJddB2E6pQ&d=79166981540689.


Vis på egen side

15. mars 2021 offentliggjorde Dyreparken at den planlagte forestillingen «Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet» som skulle spilles sommeren 2021 blir erstattet med en ny forestilling som har fått navnet «Kaptein Sabeltann og Angrepet fra Gral«. Denne forestillingen skal spilles både kl. 21.00 og kl. 23.00 alle dager i den opprinnelige spilleperioden (mandag til lørdag i tidsrommet 8. juli – 4. august 2021). Hele forestillingen skal foregå på én scene, i Kjuttaviga.

Alle som har kjøpt billetter til «Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet» blir tilskrevet og får følgende valg:
– Beholde billettene på bestilt dato og til forestilling kl. 23.00.
– Endre fra kl. 23.00 til forestilling kl. 21.00.
– Oppheve kjøpet og få innbetalt beløp refundert.

Utover dette gjelder de ordinære avbestillingsreglene for forestillingsbilletter, som sier at billettene kan avbestilles innen 24 timer fra kjøpstidspunkt.


Vis på egen side

Ja, det blir pirattaxi! Mer informasjon kommer rundt dette.


Vis på egen side

Barn under 3 år kan sitte på fanget under kveldsforestillingen, og det er ikke nødvendig å kjøpe billett til dem. Barn opp til 4 år kan også sitte på fanget til en voksen, men fra fylte 3 år må det betales for en billett til barnet, selv om barnet sitter på fanget.


Vis på egen side

Med mindre du skal besøke Dyreparken samme dag som du skal se kveldsforestillingen trenger du ikke å kjøpe dagsbillett i tillegg til forestillingsbillett.

Hvis du ønsker å gå i Dyreparken på dagtid må det kjøpes egen inngangsbillett til dette.


Vis på egen side

Ja, vi har ledsagerordning på forestillingene våre! Ledsager(e) får gratis forestillingsbillett i følge med en person som har ledsagerbevis.

For å bestille billetter til forestilling med ledsagerbevis bestiller dere selv billetter på våre hjemmesider. Send oss deretter ditt bestillingsnummer, samt en kopi av ledsagerbeviset til post@dyreparken.no. Når dette er mottatt vil vi refundere beløpet for ledsagerbillett.

Dersom dere har behov for rullestolplass kan ikke dette bestilles på våre nettsider. For å bestille billetter med rullestolplass sender dere kopi av ledsagerbeviset på mail til post@dyreparken.no, med informasjon om hvilken dato dere ønsker å se forestillingen og antall billetter dere har behov for. Legg også ved navn og telefonnummer på kontaktperson vi kan kontakte for å booke billettene. Når Gjesteservice har mottatt mailen med informasjonen og sjekket tilgjengelighet, vil kontaktpersonen bli kontaktet og dere gjennomfører bookingen over telefon.

I amfiet i Kjuttaviga (der Kaptein Sabeltann-forestillingen spilles) har vi fem tribuneplasser reservert for rullestolbrukere (bakerst på felt A).

De fleste av våre forestillinger har plassbilletter, men på enkelte forestillinger fordeles plassene etter førstemann til mølla-prinsippet. Av hensyn til andre gjester vil vi i den forbindelse ikke slippe gjester med «vis-hensyn»-bånd og ledsagere forbi køen. Vi vil selvfølgelig tilrettelegge for at de som trenger det får egnede plasser i amfiet.


Vis på egen side

Nei. Det er ikke tillatt å ha med verken barnevogn eller bilstol inn i amfiet under kveldsforestillingen.

Barnevogner må parkeres på anvist plass.


Vis på egen side

Ja, vi har rullestolplasser på Kaptein Sabeltann-forestillingen. Disse befinner seg på bakerste rekke på felt A. Disse billettene kan kun bestilles ved å kontakte Gjesteservice, og de er ikke tilgjengelig for booking på våre nettsider.

For å bestille rullestolplass på forestillingen gjør du følgende:

Send en e-post til post@dyreparken.no med informasjon om hvilken dato dere ønsker billetter til, samt hvor mange billetter dere har behov for (skill mellom rullestol-plasser og ordinære plasser). Legg også ved et telefonnummer vi kan nå dere på. Når vi har mottatt bestillingen ringer vi opp for å gjennomføre bestillingen. Det er betaling ved bestilling, så ha et betalingskort lett tilgjengelig. Dersom en eller flere personer i reisefølget har ledsagerbevis må det legges ved en kopi av dette i e-posten som sendes til oss. Ledsager(e) får da gratisbillett til forestillingen.


Vis på egen side

Ja, enkelte datoer har vi tilstede en tolk som tegnspråktolker Kaptein Sabeltann-forestillingen.

Følgende datoer blir tegnspråktolket i 2021:

  • Onsdag 14. juli kl. 21.00 og kl. 23.00
  • Lørdag 17. juli kl. 21.00 og kl. 23.00
  • Mandag 19. juli kl. 21.00 og kl. 23.00

For å bestille billetter til en av disse forestillingene sender du en e-post til post@dyreparken.no med dato og antall billetter, samt navn og telefonnummer til en kontaktperson. Når dette er mottatt vil vi ringe kontaktpersonen og gjennomføre bestillingen over telefon. Billettene må betales for samtidig som de bestilles.

 


Vis på egen side

Kaptein Sabeltann-forestillingen spilles i utgangspunktet uansett vær. 

Ved ekstremvær (med mye nedbør, lyn eller torden) kan forestillingen imidlertid bli avlyst. PS: Det er over 25 år siden sist forestillingen med Kaptein Sabeltann ble avlyst p.g.a. dårlig vær.


Vis på egen side
Praktisisk info

Smart å tenke på før forestillingen

Transport, parkering og oppmøtetid. Her er noen ting som er kjekt å vite før du kommer til Kaptein Sabeltann-forestillingen.

Kjekt å vite på forhånd

Smittevern i Amfiet

I fjor sommer var det et annerledes år på mange måter, og Kaptein Sabeltannforestillingen ble fordelt ut på tre ulike sccener. Sommeren 2021 er vi tilbake der vi skal være, i Kjuttaviga. Vi har hatt bedre tid til å planlegge, og selv om ikke alt er klart enda kan vi love optimale smitteverntiltak og tilrettelegging for forskriftsmessig avstand i Amfiet. Det blir begrenset kapasitet også i år – så det lønner seg ikke å vente for lenge med å bestille.

Ikke gå glipp av sommerens høydepunkt – eventyret i Kjuttaviga kommer nærmere for hver dag som går…

Refusjon ved avlyst forestilling

GARANTI: Hvis det skulle vise seg at vi må avlyse årets forestilling med Kaptein Sabeltann vil alle som har kjøpt billetter få disse refundert. Ved en eventuell avlysning vil alle bli kontaktet pr. e-post.

Finner du ingen ledige billetter?

Det er fortsatt noen ledige billetter igjen! Men det er ikke veldig mye å velge mellom. Et redusert antall billetter er så langt lagt ut til kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Angrepet fra Gral, tilpasset dagens koronarestriksjoner.

Finner du ikke billetter til den dagen du hadde tenkt kan du registrere mobilnummeret ditt, så vil du være blant de første som får beskjed dersom vi kan øke kapasiteten og dermed legge ut flere billetter.

Registrer din epostadresse her