Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Tirsdag 25.02.2020
Klokken 14:21

Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 20. juni

Fra 20. juni til høstferien.

Se åpningstider og priser

Egen park ved siden av Dyreparken

Badelandet åpner 20. juni

Grunnet corona-epidemien er sesongåpningen av Badelandet utsatt fra påske til 20. juni 2020

1800 kvadratmeter stort

Innendørsanlegg med sklier og bassenger

Velkommen til bassenger og sklier i fleng! Badelandet ved siden av Dyreparken er et kjempestort badeland masse kule sklier og andre vannaktiviteter.

I Badelandets innendørsområde er det bølgebasseng, klatrefjell, boblebad, sklier og eget barnebasseng, for å nevne noe. 1800 kvadratmeter med badegøy under samme tak! Finn fram badetøyet fra i fjor – og unn deg og familien en god porsjon velvære. Så kan det snø og regne så mye det vil ute…På gru

Høydepunktene i vårt innendørsanlegg

Utendørsanlegget i Badelandet

I Badelandets store utendørsområde er det flere bassenger, bølgebasseng, en gidigen hoppepute i vann, vannsklier for ulike aldersgrupper, kanal med motstrøm og barnebasseng.  For å nevne noe. Det er i tillegg en stor sandstrand slik at man kan bade i ferskvannet som ligger rundt Badelandet, eller bare ligge å sole seg.

Høydepunktene i utendørsanlegget

Raske fakta om Badelandet

Utsatt sesongåpning

Innendørsanlegget åpner vanligvis fra påske. Grunnet coronaepidemien er sesongåpningen i år utsatt til 1. mai. Utendørsaktivitetene er avhengig av vær og temperatur, og åpner senere.

Egen park

Badelandet er en egen park med egen inngangsbillett. «Begge parker»-billett gir adgang til både Dyreparken og Badelandet.

Egen inngang

Badelandet har egen inngang ved siden av Dyreparkens hovedinngang Men man kan også gå direkte inn i Badelandet fra Dyreparken.

21 ulike vannaktiviteter

Totalt 21 ulike vannaktiviteter, dvs. ulike sklier og bassenger. Egen badestrand og badeområde i Grashavet.

Sikkerhet

Opptil 20 badevakter på jobb samtidig

Det er mange badevakter i Badelandet. Disse har gjennomgått førstehjelpskurs og grundig opplæring i livredning. Badevaktene jobber turnus, slik at det er opptil 20 badevakter på jobb samtidig, avhengig av gjestetall og værforhold.

Alle barn under 10 år skal holdes under oppsyn under hele besøket, og må være i følge med voksen over 18 år. Barna er foreldre/foresattes ansvar fra de kommer til de drar. Dette gjelder også barn over 10 år som ikke er svømmedyktige.

Kjøp sommerkortet i Badelandet - bad så mye du vil

Er du en badeløve som vil ha ubegrenset med tilgang til Badelandet hele sommerferien?  Da er sommerkortet noe for deg. Med Sommerkortet kan du komme og gå i Badelandet så ofte du vil, hver eneste dag i hele sommer, fra 15. juni til 15. august. Badelandet er åpent til kl 19.00 hver dag i denne perioden.

Pris: Ikke endelig fastsatt. Samme pris for voksne og barn over 3 år. Ved kjøp fysisk i dyreparken tilkommer et tillegg på 50,- per kort.

Gyldighet: Sommerkortet har gyldighet i perioden 15. juni – 15. august 2020.