Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Egen park ved siden av Dyreparken

Badelandet

Badelandet er en egen park ved siden av Dyreparken, smekkfull av elleville vannaktiviteter – utendørs og innendørs.

Rekker du å teste alle badeattraksjonene i Badelandet?

Husk å kjøpe billett til Badelandet, så du kan prøve alle skliene og badeattraksjonene både innendørs og utendørs. Begge parker-billett er også et godt alternativ! Husk at du nå må velge både badetid (3,5 timer) og innpasseringstidspunkt på forhånd.

Alt om Badelandet

3,5 timer badetid alle dager

På grunn av smittevernhensyn er det innført maks. 3,5 timer badetid fra lørdag 19. juni. Dette gjelder ikke for årskortholdere.

For at du og alle andre badeglade gjester skal føle seg trygge og ha god plass i Badelandet i sommer, har vi innført badetid.

Maks, 3,5 timer badetid 
Du må velge tidspunkt for når du skal bade. Vi har innført maks. badetid på 3,5 timer, inkludert skift i garderoben, for å begrense antall samtidige gjester.

Badetid handler om at det hver halvtime slippes inn et gitt antall gjester, og at billetten gir deg en badetid på 3,5 timer inkludert skift. Dette er for at det skal være mulig å holde god avstand både i bassenger og i garderobene. På denne måten håper vi å kunne tilby flest mulig en trygg og gøy badeopplevelse.

Dette gjør du: 

 1. Logg inn på «Min side» på dyreparken.no
 2. Finn dine bestillinger
 3. Klikk på «Velg badetid»
 4. Velg deretter Badetid for alle dager under ditt opphold, det er viktig (dersom dere en dag finner ut at dere ikke ønsker å bade likevel, selv om du har bestilt badetid, trenger du ikke gi beskjed om at dere ikke kommer).

Kjøp billetter

Du velger din badetid i slutten av bookingløpet når du booker billetter (velg f.eks. «Kl. 10.00 – 12.30»).

ÅRSKORTHOLDERE

Fra 19. juni trenger ikke årskortholdere booke badetid i Badelandet. Ordningen med badetid for årskortholdere gjaldt kun i helgene våren 2021, men fra 19. juni er det ikke nødvendig lenger, og årskortholdere kan benytte Badelandet så ofte og så lenge man vi.

Vi har begrenset antall gjester samtidig i Badelandet. På grunn av begrensningene i antall samtidige gjester kan det derfor bli fullt på enkelte tidspunkter, noe som kan medføre ventetid på å slippe inn. Vi beklager ulempene det måtte medføre.

FORLENGET ÅPNINGSTID I HØST
Badelandets innendørsanlegg skulle etter planen holde åpent til 17. oktober 2021. På grunn av forsinket sesongåpning i vår, blir Badelandets åpningstider derfor forlenget utover høsten 2021 med tilsvarende antall uker.

UTSOLGT?

Vi har begrenset kapasitet på de fleste ulike typer inngangsbilletter i skoleferien, også billetter til Badelandet. Skulle det være utsolgt for Badelandet-billetter på den dagen du ønsker å komme, kan det likevel være ledige Begge parker-billetter – eller omvendt. Sjekk gjerne alle billettyper. Ettermiddagsbillett til kun Dyreparken er den eneste type inngangsbillett som ikke har begrenset kapasitet (gir inngang mellom kl 16 og 20).

Innpasseringstid sommeren 2021

For å redusere belastningen ved vårt inngangsparti har vi innpasseringstid i vår sommersesong (fra 19. juni til 15. august).

 • Du kjøper billetter på vanlig måte på nett. Før du kommer til betalingsvalg må du velge innpasseringstid for hver dag du har billett til. Tidspunkter hver halvtime fra kl. 8.00 / 10.00 (avhengig av besøksdato) til kl. 16.00. Det er ditt eget ansvar å møte opp til oppsatt tid. Husk å beregne god tid til parkering og til gåturen fram til inngangen, det kan være opptil 500 meter å gå. Kommer du for sent, kan vi ikke garantere at du kommer inn. Husk at det kan bli fullt på enkelte innpasseringstider.
  Du kan til enhver tid gjøre endringer på «Min side».
 • Årskortholdere er unntatt fra kravet om innpasseringstid. Årskortholdere kan benytte Dyreparken og Badelandet så ofte og så lenge man vil.

Billetter i sommerferien

Vi har begrenset kapasitet på de fleste ulike typer inngangsbilletter i skoleferien. Skulle det være utsolgt for Begge parker-billetter på enkelte dager kan det likevel være flere ledige inngangsbilletter til Dyreparken – eller omvendt. Sjekk gjerne alle billettyper. Ettermiddagsbillett er den eneste type inngangsbillett som ikke har begrenset kapasitet (gir inngang mellom kl 16 og 20).

 • Ved å velge litt senere innpasseringstid blir billetten billigere.
 • Kommer du sent slipper du å betale fullpris for billettene, og billetten blir litt rimeligere.
 • Velger du tidlig inngang koster billetten litt mer, men du får til gjengjeld masse ekstra tid i Parken.
1800 kvadratmeter

Innendørsanlegg med sklier og bassenger

Velkommen til bassenger og sklier! I Badelandets innendørsområde er det bølgebasseng, klatrefjell, boblebad, sklier og eget barnebasseng, for å nevne noe. 1800 kvadratmeter med badegøy under samme tak! Finn fram badetøyet – og unn deg og familien en god porsjon velvære.

Høydepunktene i vårt innendørsanlegg

Raske fakta om Badelandet

Begrenset kapasitet

Våren 2021 blir det av smittevernhensyn innført begrenset samtidig kapasitet innendørs, obligatorisk valg av innpasseringstid og maksimal oppholdstid på 2,5 timer i innendørsanlegget.

Egen park / Kombibillett

Badelandet er en egen park med egen inngangsbillett. Kombibilletten «Begge parker» gir adgang til både Dyreparken og Badelandet.

Egen inngang

Badelandet har egen inngang ved siden av Dyreparkens hovedinngang Men man kan også gå direkte inn i Badelandet fra Dyreparken.

21 ulike vannaktiviteter

Det er totalt 21 ulike vannaktiviteter i Badelandet, fordelt på inne- og uteområdet, dvs. ulike sklier og bassenger. Her er også en egen badestrand og et badeområde i Grashavet.

Smittevern i Badelandet

Tiltakene er innført for at det skal være mulig å holde god avstand både i bassenger og i garderobene. På grunn av begrensningene i antall samtidige gjester kan det derfor bli fullt på enkelte tidspunkter, noe som kan medføre ventetid på å slippe inn. Vi beklager ulempene det måtte medføre, men minner om at Badelandet har lang åpningstid.

 • Innpasseringstid: Du må velge tidspunkt for når du skal bade. Vi har begrenset antall gjester samtidig i Badelandet, så det kan være lurt å booke i god tid. Booking for en gitt dag åpner 7 dager i forkant. Over halvparten av kapasiteten er forbeholdt årskortholdere.
 • Badetid på 3,5 timer innendørs, inkludert skift i garderoben, for å begrense smitte, samt å kunne tilby flest mulig å komme inn i Badelandet i løpet av en dag. Du velger din badetid i slutten av bookingløpet (velg f.eks. «Kl. 10.00 – 12.30»). Badetiden er 3 timer og 30 minutter inkludert skifting i garderoben.
  Dette gjelder alle dager fra 19.juni.
 • Begrenset antall samtidig gjester.  På dager hvor vi evt. når taket for antall samtidige gjester, vil man måtte vente til noen går ut.
 • Solsengene er satt ut i kohorter på 3 og 4 stk. samlet og med god avstand til neste gruppe.
 • Alle solsenger blir desinfisert daglig.
 • Ekstra bemanning på renhold, med fokus på smittevern.
 • Dusj-kapasiteten er utvidet med 6 nye utedusjer i enden av Ubåten (alle dusjene står i eget avlukke).
 • Det er satt ut 10 ekstra desinfiseringsstasjoner på strategiske plasser.
 • Det vil være en person fra Parkpatruljen hele dagen i Badelandet for å hjelpe å passe på at alle følger sittevernreglene.
 • Alle vester som er til utlån blir vasket mellom hver gang de blir brukt.
 • Vi bruker klorvann til å vaske ringene etter bruk.
Sikkerhet

Opptil 20 badevakter på jobb samtidig om sommeren

Det er mange badevakter i Badelandet. Disse har gjennomgått førstehjelpskurs og grundig opplæring i livredning. Badevaktene jobber turnus, slik at det er opptil 20 badevakter på jobb samtidig, avhengig av gjestetall og værforhold.

Alle barn under 10 år skal holdes under oppsyn under hele besøket, og må være i følge med voksen over 18 år. Barna er foreldre/foresattes ansvar fra de kommer til de drar. Dette gjelder også barn over 10 år som ikke er svømmedyktige.

Den tøffeste aktiviteten i Badelandet

Hvem vil du utfordre til duell i hinderløypa?

Hinderløypa i Grashavet er Badelandets mest populære aktivitet. her kan du konkurrere om å komme først til mål!

Badelandet – en hel øy med badegøy!

I Badelandet finner du en stor sandstrand, et hoppetårn og utendørs svømmebasseng – for å nevne noe. I tillegg har vi et 1800 kvadratmeter stort innendørs badeanlegg og ern drøss med kule sklier, hoppeputer, balanseaktiviteter og bassenger innendørs – pluss en 100 meter lasng hinderløype og en 230 meter lang kanal med strøm og bølger. Alt på samme øy: Badelandet.

Du går ikke tørrskodd herfra!

Badelandet er et pusterom og en gøyal aktivitet for både voksne og barn. Her kan man kjøre om kapp i SuperSpeed, få sug i magen i Haisann eller bli tatt av en flodbølge i Overfloden.

Er du stor kan du forsøke deg i hinderløypa Ormen Lange, er du liten kan du pludre og plaske i Barnestimen eller i ett av de mange andre barnebassengene eller i miniskliene. Her er forresten flust av solstoler å velge mellom, det er kort vei til både is, pizza og brus, og skulle du være så uheldig at du har glemt badetøy eller dykkerbriller, ja, da er det også å få kjøpt.

Du kan leke deg en hel dag i Badelandet, eller stikke innom for en dukkert etter en innholdsrik dag i Dyreparken, dersom du har billett med adgang til begge parker.

Badelandet vil forlenge feriefølelsen. Det er ikke noe vi tror, men noe vi vet.