Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 24. april.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Egen park ved siden av Dyreparken

Badelandet

Badelandet er en helt egen park ved siden av Dyreparken, smekkfull av elleville vannaktiviteter – både utendørs og innendørs.

Badelandet åpner tidligst 24. april

På grunn av lokale og nasjonale korona-restriksjoner er åpning av Badelandets innendørsanlegg utsatt til tidligst 24. april 2021.

Fra tidligst 24. april:

Vi innfører vi en del tiltak for å opprettholde smittevern og sikre trygghet for våre badende gjester. Tiltakene er bl.a. innført for at det skal være mulig å holde god avstand både i bassenger og i garderobene.

 • INNPASSERINGSTID: Du må velge tidspunkt for når du skal bade. Vi har begrenset antall gjester samtidig i Badelandet, så det kan være lurt å booke i god tid. Booking for en gitt dag åpner 7 dager i forkant. Over halvparten av kapasiteten er forbeholdt årskortholdere.
 • I helgene etter 24. april: 2,5 TIMER BADETID
  Vi innfører også badetid på 2,5 timer, inkludert skift i garderoben, for å begrense smitte, samt å kunne tilby flest mulig en trygg å gøy badeopplevelse. Du velger din badetid i slutten av bookingløpet (velg f.eks. «Kl. 10.00 – 12.30»). Badetiden er 2 timer og 30 minutter inkludert skifting i garderoben.
 • UTVIDET ÅPNINGSTID: For å lette på trykket utvider vi også åpningstidene i Badelandet i perioder (fra kl. 09.00 til 20.00).

Kjøp billetter og badetid her.

ÅRSKORTHOLDERE: Vi har reservert over halvparten av kapasiteten for våre årskortholdere, til alle badetider. Badetid kan bookes tidligst 7 dager før besøk. Les mer her.

Årskortholdere reserverer sin badetid på Min Side.

På grunn av begrensningene i antall samtidige gjester kan det derfor bli fullt på enkelte tidspunkter, noe som kan medføre ventetid på å slippe inn. Vi beklager ulempene det måtte medføre.

Vi gleder oss til en heidundrende badesesong – litt utenom det vanlige!

FORLENGET ÅPNINGSTID I HØST
Badelandets innendørsanlegg skulle etter planen holde åpent til 17. oktober 2021. På grunn av forsinket sesongåpning i vår, blir Badelandets åpningstider derfor forlenget utover høsten 2021 med minst tilsvarende periode. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette.

1800 kvadratmeter

Innendørsanlegg med sklier og bassenger

Velkommen til bassenger og sklier! I Badelandets innendørsområde er det bølgebasseng, klatrefjell, boblebad, sklier og eget barnebasseng, for å nevne noe. 1800 kvadratmeter med badegøy under samme tak! Finn fram badetøyet – og unn deg og familien en god porsjon velvære.

Høydepunktene i vårt innendørsanlegg

Raske fakta om Badelandet

Utvidet åpningstid og begrenset kapasitet

I sesongåpningen i påsken 2021 blir det av smittevernhensyn innført begrenset samtidig kapasitet innendørs, obligatorisk valg av innpasseringstid (hvert kvarter) og maksimal oppholdstid på 2 timer i innendørsanlegget.

Egen park

Badelandet er en egen park med egen inngangsbillett. «Begge parker»-billett gir adgang til både Dyreparken og Badelandet.

Egen inngang

Badelandet har egen inngang ved siden av Dyreparkens hovedinngang Men man kan også gå direkte inn i Badelandet fra Dyreparken.

21 ulike vannaktiviteter

Det er totalt 21 ulike vannaktiviteter i Badelandet, fordelt på inne- og uteområdet, dvs. ulike sklier og bassenger. Egen badestrand og badeområde i Grashavet.

Utendørsanlegget i Badelandet - åpner mai/juni

Badelandets store utendørsområde har kun åpent i sommersesongen. Her er det flere bassenger, bølgebasseng, en gedigen hoppepute i vann, vannsklier for ulike aldersgrupper, kanal med motstrøm og barnebasseng.  For å nevne noe. Det er i tillegg en stor sandstrand slik at man kan bade i ferskvannet som ligger rundt Badelandet, eller bare ligge å sole seg.

Smittevern i Badelandet

Tiltakene er innført for at det skal være mulig å holde god avstand både i bassenger og i garderobene. På grunn av begrensningene i antall samtidige gjester kan det derfor bli fullt på enkelte tidspunkter, noe som kan medføre ventetid på å slippe inn. Vi beklager ulempene det måtte medføre, men minner om at Badelandet har lang åpningstid.

 • Innpasseringstid: Du må velge tidspunkt for når du skal bade. Vi har begrenset antall gjester samtidig i Badelandet, så det kan være lurt å booke i god tid. Booking for en gitt dag åpner 7 dager i forkant. Over halvparten av kapasiteten er forbeholdt årskortholdere.
 • Badetid på 2,5 timer innendørs, inkludert skift i garsderoben, for å begrense smitte, samt å kunne tilby flest mulig å komme inn i Badelandet i løpet av en dag. Du velger din badetid i slutten av bookingløpet (velg f.eks. «Kl. 10.00 – 12.30»). Badetiden er 2 timer og 30 minutter inkludert skifting i garderoben.
  Dette gjelder helger etter 24. april.
 • Begrenset antall samtidig gjester.  På dager hvor vi evt. når taket for antall samtidige gjester, vil man måtte vente til noen går ut.
 • Solsengene er satt ut i kohorter på 3 og 4 stk. samlet og med god avstand til neste gruppe.
 • Alle solsenger blir desinfisert daglig.
 • Ekstra bemanning på renhold, med fokus på smittevern.
 • Dusj-kapasiteten er utvidet med 6 nye utedusjer i enden av Ubåten (alle dusjene står i eget avlukke).
 • Det er satt ut 10 ekstra desinfiseringsstasjoner på strategiske plasser.
 • Det vil være en person fra Parkpatruljen hele dagen i Badelandet for å hjelpe å passe på at alle følger sittevernreglene.
 • Alle vester som er til utlån blir vasket mellom hver gang de blir brukt.
 • Vi bruker klorvann til å vaske ringene etter bruk.
Sikkerhet

Opptil 20 badevakter på jobb samtidig om sommeren

Det er mange badevakter i Badelandet. Disse har gjennomgått førstehjelpskurs og grundig opplæring i livredning. Badevaktene jobber turnus, slik at det er opptil 20 badevakter på jobb samtidig, avhengig av gjestetall og værforhold.

Alle barn under 10 år skal holdes under oppsyn under hele besøket, og må være i følge med voksen over 18 år. Barna er foreldre/foresattes ansvar fra de kommer til de drar. Dette gjelder også barn over 10 år som ikke er svømmedyktige.

Den tøffeste aktiviteten i Badelandet

Hvem vil du utfordre til duell i hinderløypa?

Hinderløypa i Grashavet er Badelandets mest populære aktivitet. her kan du konkurrere om å komme først til mål!

Badelandet – en hel øy med badegøy!

I Badelandet finner du en stor sandstrand, et hoppetårn og utendørs svømmebasseng – for å nevne noe. I tillegg har vi et 1800 kvadratmeter stort innendørs badeanlegg og ern drøss med kule sklier, hoppeputer, balanseaktiviteter og bassenger innendørs – pluss en 100 meter lasng hinderløype og en 230 meter lang kanal med strøm og bølger. Alt på samme øy: Badelandet.

Du går ikke tørrskodd herfra!

Badelandet er et pusterom og en gøyal aktivitet for både voksne og barn. Her kan man kjøre om kapp i SuperSpeed, få sug i magen i Haisann eller bli tatt av en flodbølge i Overfloden.

Er du stor kan du forsøke deg i hinderløypa Ormen Lange, er du liten kan du pludre og plaske i Barnestimen eller i ett av de mange andre barnebassengene eller i miniskliene. Her er forresten flust av solstoler å velge mellom, det er kort vei til både is, pizza og brus, og skulle du være så uheldig at du har glemt badetøy eller dykkerbriller, ja, da er det også å få kjøpt.

Du kan leke deg en hel dag i Badelandet, eller stikke innom for en dukkert etter en innholdsrik dag i Dyreparken, dersom du har billett med adgang til begge parker.

Badelandet vil forlenge feriefølelsen. Det er ikke noe vi tror, men noe vi vet.