Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent til 29. nov.

Fra 20. juni til 29. nov.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Egen park ved siden av Dyreparken

Badelandet

Velkommen til Badelandets innendørsanlegg som er åpent hver dag til 29. november! Her finner du 1300 kvadratmeter med varme og velvære!

Boblebassenget Stampen. Foto.

Innendørsanlegget er åpent til 29. november

Innendørsanlegget har åpent hver dag t.o.m. 29. november!  Utendørsanlegget er stengt.

Se våre åpningstider 

NB: Begrenset kapasitet

Vi minner om at vi har begrenset samtidig kapasitet i Badelandet, på grunn av smittevernhensyn. I helger og i høstferieukene kan det på enkelte tidspunkter føre til noe ventetid på å slippe inn, dersom det er fullt. Vi beklager ulempene det måtte medføre, men minner om at Badelandet har lang åpningstid, og at tiltakene med begrenset kapasitet er innført for din egen sikkerhet, for at det skal være mulig å holde god avstand både i bassenger og i garderobene.

1800 kvadratmeter stort

Innendørsanlegg med sklier og bassenger

Velkommen til bassenger og sklier! I Badelandets innendørsområde er det bølgebasseng, klatrefjell, boblebad, sklier og eget barnebasseng, for å nevne noe. 1800 kvadratmeter med badegøy under samme tak! Finn fram badetøyet – og unn deg og familien en god porsjon velvære.

Høydepunktene i vårt innendørsanlegg

Utendørsanlegget i Badelandet

Badelandets store utendørsområde har kun åpent i sommersesongen. Her er det flere bassenger, bølgebasseng, en gedigen hoppepute i vann, vannsklier for ulike aldersgrupper, kanal med motstrøm og barnebasseng.  For å nevne noe. Det er i tillegg en stor sandstrand slik at man kan bade i ferskvannet som ligger rundt Badelandet, eller bare ligge å sole seg.

Smittevern i Badelandet

Følgende tiltak er satt i verk i Badelandet sommersesongen 2020:

  • Begrenset antall samtidig gjester. (Vi har ikke krav til obligatorisk innpasseringstid. Men på dager hvor vi evt. når taket for antall samtidige gjester, vil man måtte vente til noen går ut).
  • Solsengene er satt ut i kohorter på 3 og 4 stk. samlet og med god avstand til neste gruppe.
  • Alle solsenger blir desinfisert daglig.
  • Ekstra bemanning på renhold, med fokus på smittevern.
  • Dusj-kapasiteten er utvidet med 6 nye utedusjer i enden av Ubåten (alle dusjene står i eget avlukke).
  • Det er satt ut 10 ekstra desinfiseringsstasjoner på strategiske plasser.
  • Det vil være en person fra Parkpatruljen hele dagen i Badelandet for å hjelpe å passe på at alle følger sittevernreglene.
  • Alle vester som er til utlån blir vasket mellom hver gang de blir brukt.
  • Vi bruker klorvann til å vaske ringene etter bruk.
Sikkerhet

Opptil 20 badevakter på jobb samtidig om sommeren

Det er mange badevakter i Badelandet. Disse har gjennomgått førstehjelpskurs og grundig opplæring i livredning. Badevaktene jobber turnus, slik at det er opptil 20 badevakter på jobb samtidig, avhengig av gjestetall og værforhold.

Alle barn under 10 år skal holdes under oppsyn under hele besøket, og må være i følge med voksen over 18 år. Barna er foreldre/foresattes ansvar fra de kommer til de drar. Dette gjelder også barn over 10 år som ikke er svømmedyktige.

Raske fakta om Badelandet

Utsatt sesongåpning

Grunnet utsatt sesongåpning i 2020 kommer vi til å holde Badelandet åpent mye lenger utover høsten. Utendørsaktivitetene er avhengig av vær og temperatur.

Egen park

Badelandet er en egen park med egen inngangsbillett. «Begge parker»-billett gir adgang til både Dyreparken og Badelandet.

Egen inngang

Badelandet har egen inngang ved siden av Dyreparkens hovedinngang Men man kan også gå direkte inn i Badelandet fra Dyreparken.

21 ulike vannaktiviteter

Totalt 21 ulike vannaktiviteter, dvs. ulike sklier og bassenger. Egen badestrand og badeområde i Grashavet.