Roligheden Camping - åpner 21. juni

En unik campingplass ved sjøkanten i Kristiansand

Roligheden Camping ligger like ved det som omtales som en av Kristiansands fineste badeplasser, Bertesbukta! Og her får du alt du kan ønske deg av en campingplass. Masse fasiliteter, bl.a. med totalrenoverte sanitæranlegg. 
BOOKING: Tlf. 97 05 97 00 / boooking@dyreparken.no

 • Oppstillingsoplass for bobiler og campingvogner. Camping i alle kategorier - inkl. utleie av 10 helt nye glampingtelt.
 • Gratis parkering og gratis wifi.
 • Den største delen av kapasiteten er tilgjengelig for drop-in (etter kl. 15.00 hver dag). Noen enheter kan forhåndsbookes.  
 • Døgnbemannet resepsjon
 • Kun 2 km til sentrum, kun 12 km til Dyreparken

Hva betyr det at Dyreparken nå drifter Roligheden Camping?

Roligheden Camping har eksistert i flere tiår, men det er først i 2019 at Dyreparken har tatt over driften av campingplassen. I vår har det blitt gjort store oppgraderinger slik at det skal bli en god opplevelse for deg som gjest, bl.a. er sanitærbyggene totalrenovert. I tillegg er det et helt nytt kjøkkenbygg samt ny resepsjon. Roligheden Camping vil fortsatt være for alle - og er ingen avdeling av Dyreparken eller et sted kun for barnefamilier.
FORDELER: Alle gjester på Roligheden Camping får anledning til å komme inn i Dyreparken én time før ordinær åpningstid, på lik linje med alle som bor på Dyreparkens andre overnattingssteder. Du kan også få rabatterte inngangsbilletter gjennom pakkeløsninger (Se lenger nede på denne siden).
Vi på Roligheden Camping ønsker akkurat deg velkommen!

Overnatting i hengekøye: Kun kr 100

På vår nye hengekøyecamping kan du ta med din egen hengekøye og få tildelt plass. Kan ikke forhåndsbestilles, kun tilgjengelig på drop-in. Koster kr 100 per person.

Praktisk info

 • Forhåndsbooking

  Roligheden Camping har 150 plasser til bobiler, campingvogner, glampingtelt og telt. Av disse er 50 plasser mulig å forhåndsbestille, enten online eller via tlf. 97 05 97 00.

 • Drop-in

  Den største delen av kapasiteten i alle kategorier er forbeholdt drop-in. Man kan når som helst ankomme, uten forhåndsbooking, etter kl 15.00. Ved tidligere ankomst (mellom kl 08.00 og 15.00) vil man få plass, så fremt det er ledig.

 • Innsjekk/avreise

  Innsjekk fra kl 15.00.
  Avreise senest kl. 11.00 for glamping.
  Avreise senest kl. 14.00 for telt/oppstillingsplasser.

 • Gratis

  Gratis wifi
  Gratis parkering (på utsiden av campingen)

  MER PRAKTISK INFO: KLIKK HER

Strandfestival i Kristiansand 5. - 6. juli

5. og 6. juli er det strandfestival på bystranda i Kristiansand, og vi venter mange festivalklare strandløver til Roligheden Camping denne helga. Gjester til både Dyreparken, Palmesus og Kristiansand ønskes hjertelig velkommen, men vær klar over at det kan bli noe mer lyd enn normalt. 

Her ligger Roligheden Camping

X