Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent til 29. nov.

Fra 20. juni til 29. nov.

Se åpningstider og priser

Pressemelding 8. okt. 2020: Skumle dager har gitt Dyreparken besøksrekord

Aldri før har Dyreparken hatt så mange besøkende gjester hittil i høstferieukene 40 og 41.

Tross delvis dårlig vær forrige uke har Dyreparken hatt 30% flere overnattingsgjester enn i fjor, og det bookes stadig flere overnattinger i destinasjonen. Bare første helgen med Skumle dager, 26. – 27. september, gav en økning i besøket på hele 35% sammenlignet med i fjor.

– Dette er kjempegøy! Tross en del regn og utrygt vær har gjester lagt turen til oss i Dyreparken, og det er vi takknemlige for. Vi ser at Skumle dager satsingen har gitt resultater, og dette er kommet for å bli, sier underholdningssjef Roy Bjerke.

Direktør for overnatting Øyvind Eikaas er også fornøyd. – Jeg kan fortelle at bookingene også denne uken nærmer seg fullbooket til kommende helg, men det er for tidlig å si noe om hvordan uken blir totalt sett. Uansett så ser dette veldig lovende ut, avslutter han.

Skumle dager er en nyhet i år, og består av flere skumle aktiviteter både i universet Kaptein Sabeltanns Verden og inne i Abra Havn som en egen «pop-up-park». Skumle dager er for barn, tweens og ungdommer, og er tilpasset tre ulike grader av skummelhet. Skumle dager arrangeres i høstferien og alle helger i oktober fra kl 12.00 – 17.00.

Les mer her: https://www.dyreparken.no/skumledager/

 

Bilder: https://brandfolder.com/s/3kr6cm4tg8bcmb6qfgvm2tb

Film: https://vimeo.com/465778217/79a87ab5b0

Kan benyttes vederlagsfritt og krediteres Dyreparken.

 

Kontaktpersoner:

Roy Bjerke, underholdningssjef, mobil 970 59 890

Øyvind Eikaas, direktør for overnatting 957 35 645