Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent til 29. nov.

Fra 20. juni til 29. nov.

Se åpningstider og priser

Pressemelding 27. mai: For første gang setter Dyreparken opp kveldsforestillingen Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt

Dyreparken investerer over 1 million kroner i smitteverntiltak for at folk også i år kan få oppleve Kaptein Sabeltann i Kjuttaviga.

Færre får sett Kaptein Sabeltann på kveldstid i år, på grunn av smittevernhensyn. Men til gjengjeld settes det opp to show hver kveld.

Denne sesongen blir det ikke trangt om plassene – men tvert imot luftig mellom hver familiebås – årets show blir nemlig eksklusivt. Amfiet i Kjuttaviga skal deles opp i fire helt separate «teatersaler», eller hovedsoner (med hver sin inngang). Hver hovedsone deles inn i mange små familiebåser. Det vil også være tomt på annenhver benkerad. Det betyr svært begrenset – og eksklusiv – plass, med god avstand til resten av publikum.

Den opprinnelige forestillingen, Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet, blir utsatt til neste sommer grunnet koronasituasjonen. Men det blir forestilling likevel! Årets nye kveldsopplevelse i Kjuttaviga heter Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt – en miks av fengende godbiter, et musikalsk
sjørøvershow med fokus på mange av de best kjente sangene. Alle de sentrale sjørøverne deltar. Vi kommer også til å bli introdusert for en helt ny karakter… – som vil få en sentral rolle i neste års forestilling.

– I dette helt spesielle året velger vi å presentere noe som er litt annerledes, men likevel helt i Kaptein Sabeltanns ånd, sier opphaver Terje Formoe.
– Vi presenterer et show der sangene står i fokus. Publikum vil bli med på en musikalsk reise gjennom 30 år med Kongen på Havet. En slags ”sjørøvernes hitparade” med fengende låter på rekke og rad. Alt i en innpakning av skuter, pyro og humor. Dette blir en engangsopplevelse, noe utenom det vanlige. I 2021 er vi tilbake med Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet, legger han til.

– Vi er vant til å ha fulle tribuner hver kveld, med 2 600 gjester i amfiet. Nå reduserer vi til 200 personer i fire separate soner for å være sikker på å få god nok avstand mellom hver familiegruppe. Selv ikke med to forestillinger hver kveld vil vi være i nærheten av normalen, men vi vet at Kaptein
Sabeltann er ekstremt viktig for en stor gruppe av våre gjester. Derfor har vi strukket oss veldig langt for å kunne opprettholde tilbudet, sier Aamot.
Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt skal spilles to ganger hver kveld.

Vi vil sende egen pressemelding som omhandler Dyreparken for øvrig førstkommende fredag.

Kontaktpersoner
Adm.dir. Per Arnstein Aamot, mobil 970 59 723
Opphaver Terje Formoe, mobil 901 06 840
Markeds- og kommunikasjonsdirektør Anniken Bjørnstad Schjøtt, mobil 970 59 720