Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Bil og parkering

Sist oppdatert: 16. november 2023

Hvor kan vi parkere når vi skal besøke Dyreparken?

Følgende parkeringsplasser er tilgjengelige ved Dyreparken:

  • P1 – Hovedinngangen: Parkeringsplass ved hovedinngangen og Dyreparken Safarihotell, forbeholdt gjester med HC-bevis og overnattende gjester.
  • P2 – Administrasjonen: En mindre parkeringsplass ved administrasjonsbygningen. Ca. 5 min å gå til hovedinngangen.
  • P3 – Sørlandets Travpark: Besøkende som kommer etter at de to første p-plassene er fulle, blir henvist til p-plassen ved Travparken. På dager med stor pågang kan besøkende bli henvist til å parkere inne på selve travbanen, ved Sørlandshallen, eller ved Epona Ryttersenter.
  • P5 – Bak Abra Havn: Ved innkjøringen til Abra Havn og Juliusskogen finnes det en stor parkeringsplass som dagsgjester kan benytte.

 

Parkeringsvakter
Dyreparken har et stort antall parkeringsplasser. I sommersesongen har egne parkeringsvakter som tar imot alle som kommer til Dyreparken i bil. De vil lede dere til en ledig parkering. For å spre gjester og unngå flaskehalser, vil biler som ankommer Dyreparken bli anvist til forskjellige parkeringsplasser. Så selv om det kanskje ser ledig ut ved en parkeringsplass dere passerer, så er det gode grunner til hvorfor dere kanskje blir ledet til en annen.

Er dere flere biler i følget? Dere kan bli henvist til forskjellige parkeringsplasser. Vi ber dere ha forståelse for dette.

Bil og parkering