Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Bil og parkering

Sist oppdatert: 22. april 2021

Hvor kan vi parkere når vi skal besøke Dyreparken?

Følgende parkeringsplasser er tilgjengelige like ved Dyreparken:

  • Hovedinngangen: Stor parkeringsplass ved hovedinngangen og Dyreparken Hotell. Det er her vi har vår handikap-parkering.
  • Administrasjonen: En mindre parkeringsplass ved administrasjonsbygningen. Ca. 5 min å gå til hovedinngangen.
  • Sørlandets Travpark: Besøkende som kommer etter at de to første p-plassene er fulle, blir henvist til p-plassen ved Travparken. På dager med stor pågang kan besøkende bli henvist til å parkere inne på selve travbanen, ved Sørlandshallen, eller ved Epona Ryttersenter. Fra Epona Ryttersenter blir det satt opp skyttelbuss med avgang ca. hvert 10 minutt.

Følgende parkeringsplasser er tilgjengelige like ved Dyreparken:
Hovedinngangen: Stor parkeringsplass ved hovedinngangen og Dyreparken Hotell. Det er her vi har vår handikap-parkering.
Administrasjonen: En mindre parkeringsplass ved administrasjonsbygningen. Ca. 5 min å gå til hovedinngangen.
Sørlandets Travpark: Besøkende som kommer etter at de to første p-plassene er fulle, blir henvist til p-plassen ved Travparken. På dager med stor pågang kan besøkende bli henvist til å parkere inne på selve travbanen, ved Sørlandshallen, eller ved Epona Ryttersenter. Fra Epona Ryttersenter blir det satt opp skyttelbuss med avgang ca. hvert 10 minutt.

Parkeringsvakter
Dyreparken har et stort antall parkeringsplasser. Vi har egne parkeringsvakter som tar imot alle som kommer til Dyreparken i bil. De vil lede dere til en ledig parkering. For å spre gjester og unngå flaskehalser, vil biler som ankommer Dyreparken bli anvist til forskjellige parkeringsplasser. Så selv om det kanskje ser ledig ut ved en parkeringsplass dere passerer, så er det gode grunner til hvorfor dere kanskje blir ledet til en annen.

Parkeringsvaktene vil sjekke billettene deres, samt gi dere beskjed om hvilken inngang dere skal benytte. Følg anvisningene dere får av parkeringsvaktene.

Er dere flere biler i følget? Dere kan bli henvist til forskjellige parkeringsplasser og innganger. Vi ber dere ha forståelse for dette.

Bil og parkering