Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Parkering for årskortholdere, Parkering

Sist oppdatert: 15. mai 2024

Er det gratis parkering for årskortholdere og sesongkortholdere?

Ja, alle som har årskort til Dyreparken eller Begge Parker, høstkort i Dyreparken eller sesongkort i Badelandet kan parkere gratis på Dyreparkens parkeringsplasser.

For å registrere registreringsnummer til din bil på Min Side gjør du følgende:
– Logg inn på Min side
– Under fanen «Årskort» skal alle årskortene du har eierskap til vises.
– Over årskortene finner du en link som heter «Legg til / endre registreringsnummer på bil for gratis parkering».
– Trykk på linken og en meny kommer frem på høyre side av skjermen. Her kan du registrere inntil 2 biler. Legg inn registreringsnummer og trykk «Lagre endringer». Så lenge registreringsnummeret er lagt inn på Min side parkerer du gratis hele året med bilen(e).

«Årskort ligger ikke på min bruker»
Dersom noen andre har kjøpt ditt årskort for deg, ligger det antagelig på deres Min side. Personen kan via Min side, under fanen «Årskort», trykke på «Del tilgang» eller «Overfør årskortholder» på ditt/dine årskort. Ved å «dele tilgang» får personen som får tilgang til årskortet ikke mulighet til å registrere gratis parkering. Det er kun hvis årskortet overføres at ny eier kan registrere gratis parkering. Vær derfor bevisst på om man velger å dele tilgang eller overføre årskortholder.

Dersom du har kjøpt årskortet selv og det ikke ligger på din bruker, send ditt årskortnummer til post@dyreparken.no, så vil vi koble årskortet til brukeren din.

Parkering for årskortholdere