Når får jeg beskjed om jeg får jobb eller ikke?
Søkerne kommer til å bli behandlet fortløpende. Det er vanskelig å være konkret på hvor lang tid det vil ta, siden det er svært mange søkere, og mange hensyn å ta. Så snart din søknad er behandlet vil du få informasjon på e-post om hva som skjer videre.  Vi gjør oppmerksom på at tidspunktet man får tilbakemelding på vil variere fra kandidat til kandidat.

Hvor gammel må jeg være for å jobbe i Dyreparken?
Du kan søke sesongjobb i Dyreparken det året du fyller 16 år. 

Hvor mange uker må jeg kunne jobbe i løpet av en sesong for å kunne få sesongjobb?
Det tar tid å sette seg inn i arbeidsoppgavene og hovedsesongen vår er i juli, derfor bør du kunne jobbe minimum 5 uker i skolens ferie.

Hvor mye får jeg jobbe i løpet av sesongen?
Vi har mange ulike avdelinger her i Dyreparken, disse har ulike åpningstider og det varierer hvor lang sesong de enkelte avdelingene har.
Hovedsesongen vår er i skolens sommerferie, og det er i denne perioden man kan forvente seg å få flest vakter. Dyreparken er åpen hver dag og man må forvente å jobbe både ukedager og helger. Din eventuelle sesongleder vil avklare arbeidstider og vakter med deg.

Hvor lenge varer intervjuet?
Hver kandidat må kunne sette av 3 timer til intervjurunden. På denne intervjurunden gjennomfører man både et gruppeintervju og et enkeltintervju.

Hvor er Abra Havn?
Abra Havn er Kaptein Sabeltann sin sjørøverlandsby. Abra Havn ligger på østsiden av Grashavet, i kanonkuleavstand fra Dyreparken. Det tar kun 8 minutter å gå langs gang- og sykkelstien fra Dyreparkens hovedinngang. Følg skilter fra hovedinngangen og gå mot IKEA.

Hvordan kommer man seg til Abra Havn?
Abra Havn har egne parkeringsplasser og en kan fint komme seg hit med buss. Ta rute M1 eller 01. M1 bussen går til Dyreparken, og 01 går fra Dyreparken. Se rutetider på www.akt.no. Buss fra Arendal: Timesekspressen hver halvtime. Stopper ved Dyreparken.  Se kart her.

Her kan du finne mer informasjon om Abra Havn.

Hvor kan jeg bo mens jeg jobber i Dyreparken?
Dyreparken kan dessverre ikke være behjelpelige med å finne bosted til sine ansatte. Alle som får jobb hos oss har selv ansvaret for å finne eget bosted. Vi anbefaler alle å være ute med dette i god tid. Kristiansand er et populært sted å feriere om sommeren og det kan være utfordrende å finne en leilighet her på kort tid.

Må jeg beherske norsk som arbeidsspråk?
De fleste av våre gjester snakker norsk og vi har norsk som arbeidsspråk. Det er derfor viktig at du både kan forstå og blir forstått på norsk, svensk eller dansk.

Må jeg ha med vitnemål eller attester?
Vi krever ikke at dere må ha dette, men dersom du har en referanse er det fint om du tar med dette på intervju.

Hva kan jeg forvente å få i timelønn?
Sommeransatte får lønn i henhold til fødselsår. Se oversikten her over lønnssatsene vi benytter.

Hvordan søker jeg dersom jeg har jobbet i Parken før og ønsker meg tilbake, men ikke jobbet denne sesongen?
Du legger inn en vanlig søknad når det åpnes for alle søkere, men krysser av for at du har jobbet her tidligere. Da vet vi at du har jobbet her før.  

Hvordan søker jeg dersom jeg jobbet i Dyreparken sesongen 2019?
Dersom du jobbet hos oss i 2019, søker du ved hjelp av denne linken.

Dersom du har andre spørsmål kan du ta kontakt med oss på jobb@dyreparken.no.

X