Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 27. mars til 17. okt.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Våghals

Tøff eller tøffelhelt?

Gjør deg klar for en utfordring!

Lengter du etter et ekstra sug i magen og spenning i kroppen? Våghals er for deg som ønsker å pushe grensene dine litt ekstra, men i trygge omgivelser.

Du kjenner dem selv, dine egne grenser. Hva tør du, og hva tør du ikke? Alt kan virke fredelig og ufarlig i dagslys, men plutselig kan alt bli stummende mørkt og du grøsser lett på ryggen bare av å stryke et kosedyr på ryggen!

Kjenn, føl, lukt, smak og test deg gjennom oppgaver og utfordringer både alene og sammen med andre, som setter alle sansene dine på en skikkelig utfordring. 

Høyder, fart, vann og stummende mørke møter eksotiske dyr, humor og spenning i mentale og fysiske  utfordringer som du aldri har prøvd hjemme i egen stue.

Våger du deg ut i oppgavene, eller nøyer du deg pent med å la deg underholde med å se på andre som tøyer strikken litt ekstra? Uansett: Våghals passer for alle og har stor underholdningsverdi!

Kvelden fullendes i hyggelige, trivelige og helt trygge omgivelser sammen med en av våre smakfulle og tematiserte matopplevelser, tilhørende godt drikke og utdeling av Våghalsprisen!

 

Booke aktivitet og teambuilding?

Vennligst fyll ut skjema dersom du ønsker å booke aktivitet og teambuilding i Dyreparken, eller bare ønsker å vite mer.
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY