Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 20. juni

Fra 20. juni til høstferien.

Se åpningstider og priser

Underholdning i Abra Havn

Har du lyst til å møte sjørøvere i Abra Havn? Det kan du oppleve både morgen og kveld. Dette er superpopulært blant alle barn!

Underholdning med sjørøvere i Abra Havn skjer alle dager i vår hovedperiode, samt utvalgte helger i skuldersesong, påskeferie og høstferie.

Program 2020:

Fra kl. 08.00: Vekking med Den Sorte Dame og Langemann (fra 20. juni)
Hver morgen vekkes Abra Havn av Kaptein Sabeltanns menn med Langemann i spissen, når Den Sorte Dame seiler inn i Dødningskallebukta. Her får du som boende gjest i Abra Havn oppleve en vaskeekte sjørøvermorgen, med sang og dans på Kaptein Sabeltanns stolte skute. En perfekt start på en ny sjørøverdag!
Sjørøverne går ikke i land, men underholder fra skuta ute i Dødningskallebukta. Alle beboere har fast kohort-plass til opptrinnet. De som har balkong ut mot bukta bruker denne, andre får tildelt familiesirkler rundt bukta som man må benytte. Familiesirkelen følgen sjørøverkåken man bor i.

Fra kl. 19.00: Sjørøverhistorier fra Abra Havn (fra 20. juni)
Abra Havn er full av mysterier og spennende historier om sagnomsuste sjørøvere og verdifulle skatter. Hver kveld fra kl. 19.00 i Abra Havn er det sjørøvershow på Ildprøveplassen. Bli med byens egne pirater på en sjørøverkveld med sang og sprell, og vaskeekte sjørøverhistorier fra Kaptein Sabeltanns rike!
Alle boende gjester er sikret plass i egen familiesirkel. Maks antall per show er 200 gjester. Billetter bookes ved ankomst/innsjekking i Abra Havn.
Vi kjører opp mot tre forestillinger per kveld.
Varighet: Ca. 20 minutter.

Fra kl. 08.30: Frokost med sjørøvere (fra 21. mai)
Start dagen på ekte sjørøvervis! På Frokost med sjørøvere lærer du å spise og drikke som en ekte sjørøver. For de aller tøffeste frister vi med både rottesuppe, heksebrygg og dødninghodevafler.
Vi arrangerer to sjørøverfrokoster hver dag på Sjørøverkroa «Den Sorte Mann» (ved resepsjonsområdet i Abra Havn). Bordsettinger: Kl. 08.30 og 10.00.
Priser: Fra kr 199 (barn) og 279 (voksen). Maks antall er 50 gjester. Arrangeres hver dag i juni og juli, og helger i august, september og oktober (til 11. okt.). NB! Skattejakten denne sesongen går på land i Abra Havn.

Booking i forbindelse med overnatting i Abra Havn. Har du allerede kjøpt overnatting, kan du etterbestille frokost på Min side.

Les mer om Frokost med sjørøvere

 

Ikke-bemannede aktiviteter
Bortsett fra underholdningen som nevnt over er følgende ikke-bemannede aktiviteter åpne hver dag så lenge Abra Havn er åpen: Dødningeskallerutsjebanen og Ildprøveplassen. Saragossa er midlertidig stengt.

 

Populær underholdning og opptrinn for beboere i Abra Havn