Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Underholdning i Abra Havn

Har du lyst til å møte sjørøvere i Abra Havn? Det kan du oppleve både morgen og kveld. Dette er superpopulært blant alle barn!

Populære opptrinn og underholdning

Underholdning med sjørøvere i Abra Havn skjer alle dager i vår hovedperiode, samt utvalgte helger i skuldersesong, påskeferie og høstferie. Se hvilke datoer du kan oppleve de ulike opptrinn og aktiviteter i Aktivitetskalenderen

Min sjørøverkveld (For boende gjester i Abra Havn)

I Skrønebua fortelles spennende historier fra De Syv Hav. Bli med når noen av sjørøverne forteller om hvordan Pinky ble en av Kaptein Sabeltanns menn og verdens yngste sjørøver.

Påmelding kl. 17.00 hver dag på torget. Gratis påmelding med 50 plasser hver runde, det er to runder hver dag på ca. 15 minutter.

Frokost med sjørøvere
Kl. 08.30

Frokost med sjørøvere

Start dagen på ekte sjørøvervis! På Frokost med sjørøvere lærer du å spise og drikke som en ekte sjørøver. For de aller tøffeste frister vi med både rottesuppe, heksebrygg og dødninghodevafler.
Vi arrangerer to sjørøverfrokoster hver dag på Sjørøverkroa «Den Sorte Mann» (ved resepsjonsområdet i Abra Havn). Bordsettinger: Kl. 08.30 og 10.00.

Bestill Frokost med sjørøvere på Min side

 

 

Aktiviteter som er åpne hele dagen

Saragossa

Saragossa er Valdemars forliste skip som er strandet i Abra Havn. Går du inn i skuta, havner du i en labyrint…

Dødningskallerutsjebane

Dødningskallerutsjebanen er en fin, liten rutsjebane inne i en stor dødningeskalle, innerst i bukta i Abra Havn.

Ildprøveplassen

Ildprøveplassen er en lekeplass innerst i Abra Havn. Her kan du øve på dine ferdigheter i balanse, tauklatring og dragkamp!