Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Hurtigbooking:
Årskort Gavekort

Bestill parkbilletter Lukk

Bestill overnatting Lukk

Bestill forestilling Lukk

Bestill pakke eller kampanje Lukk

Bestill sommerferien nå!

Å glede seg er halve magien

  • 2 parker
  • 7 overnattingssteder
  • En dag er ikke nok!
  • Over 30 vannaktiviteter

Våre populære kveldsforestillinger

Hver sommer spilles det to ulike kveldsforestillinger inne i Dyreparken: Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet og elleville Sirkus Jesper. Begge er superpopulære show for hele familien! Sikre deg billetter til deg og dine før det blir utsolgt!

Ellevilt sirkusteater!

Sirkus Jesper

Unik blanding av sirkus og teater. Opplev ekte sirkusartister med spektakulære numre, kjente innbyggere fra Kardemomme by og masse musikk og moro!

Kjøp billett nå

Delta på daglige dyrepresentasjoner

Hver dag holdes det flere dyrepresentasjoner i Dyreparken. Bli med!

Dagsprogram

Opplev dobbelt så mye

Én dag er ikke nok!

Tidligere gjester har talt, og de sier at Dyreparken oppleves best over flere dager. Visste du at vi har supergode priser på dag 2, 3 og så videre? Sikre dere et behagelig besøk med god tid til å oppleve mest mulig: Kjøp flerdagsbilletter. Du kan også oppgradere billetten din på Min side til dag 2, dersom du allerede har kjøpt billett.

En ekstra dag for kun kr 150,-

Start dagen med frokostopplevelser!

Unike frokostopplevelser for hele familien. Dyreparkens frokostopplevelser er laget for å gi dere en best mulig start på en dag full av opplevelser! 

Finn din frokostopplevelse her

Badelandet

Vannvittig moro for små og store badegjester!

Her kan du boltre deg i vannaktiviteter både innendørs- og utendørs. En hel øy fylt med badegøy! Se dagsprogrammet for hvilke sklier og badeaktiviteter som holder åpent. Og ikke glem å få med deg fjorårets nyhet: Megaløypa på Lagunen.

Dagsprogram

7 ulike overnattingssteder

Bo midt i eventyret! Få maksimalt utbytte av oppholdet i Dyreparken med overnatting på et av våre overnattingssteder. Her finner du alt fra sjørøverlandsby til hotell, minihytter i Juliusskogen, hus i Kardemomme by og glampingopplevelse med smak av Afrika. Noe for alle!

Spar penger med våre pakketilbud

Dyreparkens nettbutikk

Bestselgere

Gleder barna seg til å besøke Dyreparken? Kort ned ventetiden med kostymer, leker og kosedyr fra Dyreparkens nettbutikk.

Topplisten

Se hele utvalget

 

Informasjon til gjester med hund

Hundeparkering

Hundeparkeringen i Dyreparken holdes stengt inntil videre

I flere år har vi tilbudt våre gjester å oppbevare hunden sin i vår hundeparkering under besøket hos oss. Vi vet at dette er et populært og kjærkomment tilbud. Likevel ser vi at anlegget ikke lenger tilfredsstiller de høye kravene vi setter oss for de firbentes trivsel, og vi besluttet i fjor høst å stenge anlegget. Vi jobber med å se på en ny løsning, men har foreløpig ingen info om når en eventuell ny løsning vil være på plass.

Vi beklager dersom dette skaper problemer for besøkende som kommer med hund. Vi oppfordrer hundeeiere til å finne gode løsninger for sin hund før besøket i sommer.

Vi minner samtidig om at vi har hotellrom på Dyreparken Hotell hvor det er tillatt å ha med hund.

Gjør besøket enklere

Bruk Dyreparkens app

Dyreparkens app forenkler oppholdet i Dyreparken maksimalt. Her har du alle billetter tilgjengelig, bestill mat, se dagsprogrammet, åpningstider og kart, samt marker dine favorittopplevelser.

Last ned nå!