Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Hurtigbooking:
Årskort Gavekort

Bestill parkbilletter Lukk

Bestill overnatting Lukk

Bestill forestilling Lukk

Bestill pakke eller kampanje Lukk

Bestill sommerferien nå!

Å glede seg er halve magien

  • 2 parker
  • 7 overnattingssteder
  • Over 100 ulike dyrearter
  • En dag er ikke nok!
  • Over 30 vannaktiviteter i Badelandet

Våre populære kveldsforestillinger

Hver sommer spilles det to ulike kveldsforestillinger i Dyreparken: Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet og elleville Sirkus Jesper. Begge to er superpopulære show for hele familien, og du bør sikre deg billetter før det blir utsolgt!

Ellevilt sirkusteater!

Sirkus Jesper

Unik blanding av sirkus og teater. Opplev ekte sirkusartister med spektakulære numre, kjente innbyggere fra Kardemomme by og masse musikk og moro!

Kjøp billett nå

Opplev dobbelt så mye

Én dag er ikke nok!

Tidligere gjester har talt, og de sier at Dyreparken oppleves best over flere dager. Visste du at vi har supergode priser på dag 2, 3 og så videre? Sikre dere et behagelig besøk med god tid til å oppleve mest mulig: Kjøp flerdagsbilletter. Du kan også oppgradere billetten din på Min side til dag 2, dersom du allerede har kjøpt billett.

En ekstra dag fra kr 150,-

Ofte stilte spørsmål

Her finner du de vanligste spørsmålene om Dyreparken, Badelandet og våre overnattingssteder.

Søk

Parkeringspriser 2023 for ordinære gjester på Dyreparkens p-plasser (PS: Årskortholdere parkerer gratis):

Vinter/vår (1. januar t.o.m. 30. april):
Dag (kl. 07.00 – 15.00): kr 75
Kveld (kl. 15.00 – 02.00): kr 50
Natt (kl. 02.00 – 07.00): kr 50

Mai (1. mai t.o.m. 14. mai): 
Dag (kl. 07.00 – 15.00): kr 100
Kveld (kl. 15.00 – 02.00): kr 50
Natt (kl. 02.00 – 07.00): kr 50

Sommersesong (fra 15. mai t.o.m. 29. oktober):
Dag (kl. 07.00 – 15.00): kr 110
Kveld (kl. 15.00 – 02.00): kr 60
Natt (kl. 02.00 – 07.00): kr 60

Høst/vinter (30. oktober t.o.m. 28. april 2024):
Dag (kl. 07.00 – 15.00): kr 75
Kveld (kl. 15.00 – 02.00): kr 50
Natt (kl. 02.00 – 07.00): kr 50

Parkering med Apcoa Flow

Du trenger ikke foreta deg noe ved ankomst, ditt bilskilt registreres automatisk ved innkjøring. Betal parkering ved avreise eller innen 48 timer etter utkjøring på en av følgende måter:

APP: Last ned Apcoa Flow-appen, registrer profil og huk av for automatisk trekk under «Mine kjøretøy», så trenger du ikke tenke på betalingen.
Merk: Parkeringen er synlig ETTER utkjøring. Vi anbefaler å registrere deg i appen med en gang slik at parkeringen og betalingen går automatisk. Det er et servicegebyr på kr 2,- som blir lagt til hver betaling i appen. Dette går til videreutvikling og vedlikehold av systemet, og er informert om i vilkårene som godkjennes når man oppretter bruker i appen Apcoa Flow.

WEB: Betal med kort på nettsiden flow.apcoa.no. Betal innen 48 timer etter utkjøring, så slipper du faktura.

AUTOMAT: Tast inn registreringsnummer og betal på automat før utkjøring. Det står to automater ved inn-/utgangen, samt én på P2 og en på P3.

FAKTURA: Hvis du ikke foretar deg noe, vil du motta en faktura i posten for parkert tid ut over gratistiden. Administrasjonsgebyr vil tilkomme. (Gebyret er på kr. 49 i 2022).

Øvrig info

Det er satt en fri gjennomkjøringstid på P-området. Hvis du kjører ut før denne tiden utløper, blir du ikke belastet. Hvis du parkerer lenger, vil tiden telle fra innkjøringstidspunktet.

Hvis du har betalt parkeringen på forhånd (f.eks. fordelsparkering, leieavtale eller kontrakt), så har vi hvitelistet bilen din og du trenger ikke gjøre noe som helst. Sjekk din avtale for mer informasjon.

Last ned Appen her:

    

Hvis du ikke ønsker å laste ned appen, kan du betale via nettsiden til Apcoa her.

Les mer om parkering i Dyreparken her.


Vis på egen side

Vis på egen side

Vi har ulike avbestillingsregler for ulike produkter kjøpt på dyreparken.no. Oppdaterte avbestillingsregler finner du på denne siden.


Vis på egen side

Ja, Dyreparken aksepterer ledsagerbevis på følgende billetter:

Inngangsbilletter

De som har ledsagerbevis utstedt av sin hjemkommune får inngangsbillett til rabattert pris, samt at ledsager(e) får fribillett. Rabattert billett koster det samme som barnebillett (voksenpris er standard, og billettene rabatteres ut ifra dette).

Rabattert billett kan kjøpes på forhånd, mens fribillettene fås i billettlukene eller Gjesteservice den dagen billetten skal benyttes.

Barn under 8 år har ikke nødvendigvis mottatt ledsagerbevis fra kommunen. I tilfeller med små barn kan dere henvende dere i billettlukene eller på Gjesteservice og fremlegge skriv/dokumentasjon fra lege, så vil ledsagerbillett bli utlevert.

Dersom du er uføretrygdet og har honnørkort utstedt av NAV gjelder ordningen dersom du også har et ledsagerbevis, men den gjelder dessverre ikke dersom du kun har honnørkort.

 

Forestillinger
Vi har ledsagerordning på kveldsforestillingene våre; Kaptein Sabeltann og Sirkus Jesper. Ledsagerordningen gjelder ikke for billetter til Hakkebakkeskogen, da det er valgfritt å forhåndsbestille plass til disse opplevelsene. For å bestille billetter til forestilling med ledsagerbevis bestiller dere selv billetter på våre hjemmesider. Send oss deretter ditt bestillingsnummer, samt en kopi av ledsagerbeviset til post@dyreparken.no. Når dette er mottatt vil vi refundere beløpet for ledsagerbillett. Obs! Vi overfører ikke til selvvalgt kontonummer, refusjon går automatisk mot den samme betalingsmetoden som ble benyttet når billettene ble kjøpt.

Dersom dere har behov for rullestolplass kan ikke dette bestilles på våre nettsider. For å bestille billetter med rullestolplass sender dere kopi av ledsagerbeviset på mail til post@dyreparken.no, med informasjon om hvilken dato dere ønsker å se forestillingen og antall billetter dere har behov for. Legg også ved navn og telefonnummer på kontaktperson vi kan kontakte for å booke billettene. Når Gjesteservice har mottatt mailen med informasjonen og sjekket tilgjengelighet, vil kontaktpersonen bli kontaktet og dere gjennomfører bookingen over telefon.

I Kjuttaviga (der blant annet Kaptein Sabeltann-forestillingen spilles) har vi seks tribuneplasser reservert for rullestolbrukere (bakerst på felt A). På byscenen i Kardemomme by har vi plass til rullestoler bak hvert felt. I Sikrusteltet på Festplassen i Kardemomme by (der Sirkus Jesper spilles) har vi rullestolplasser nederst på felt A.

De fleste av våre forestillinger har plassbilletter, men på enkelte forestillinger fordeles plassene etter førstemann til mølla-prinsippet. Av hensyn til andre gjester vil vi i den forbindelse ikke slippe gjester med «vis-hensyn«-bånd og ledsagere forbi køen. Vi vil selvfølgelig tilrettelegge for at de som trenger det får egnede plasser i amfiet.

 

Det gis ikke fribillett på våre opplevelsesprodukter som inneholder mat. 


Vis på egen side

Utleie av enkel barnevogn og tvillingvogn
Når du leier barnevogn må du signere et vilkårsskjema, før du får utlevert vogna (se vilkår nederst på denne siden).  Husk å levere vogna tilbake før Parkens stengetid og ha med referansenummeret/kvitteringen i appen.

Utleie av traller
Barnevogner og traller kan kun bestilles i vår app. Det kan kun gjøres samme dagen som leien skal skje. Gå først på «Utforsk» og søk deretter etter «Utleie». Da vil du finne utleiebutikken for traller og barnevogner.

Her foregår utleie
I vår hovedsesong på sommeren foregår utleie av traller og barnevogner i en egen bod som er betjent, Tralleboden. Denne ligger like innenfor Dyreparkens hovedinngang. Ellers i året foregår utleie av vogner direkte fra Gjesteservice, og traller står plassert rundt i Dyreparken til fri benyttelse.

Vilkår for leie
Utlevering skjer ved fremvisning av referansenummer fra bestillingen i appen (NB! Inntil videre legger bestillingen seg under «Matbestillinger»). Som leietaker er du ansvarlig for produktet og eventuelt tilbehør under leieperioden. Dersom produktet eller medfølgende tilbehør skulle bli tapt, skadet eller tilgriset utover det som kan påregnes ved normalt bruk kan du bli holdt erstatningsansvarlig.

Dersom produktet ikke hentes inn 30 minutter etter bestilt tidspunkt, vil bestillingen bli slettet.

Dersom produktene ikke blir levert inn til avtalt tid, vil man bli belastet for ekstra leie pålydende kr. 400,- per dag. Manglende innlevering regnes som tyveri og vil føre til politianmeldelse samt belastning av full verdi for produktet.

For å unngå urettmessige krav, vennligst sjekk vognen din nøye ved både ut- og innlevering og meld fra om du oppdager skader. Skulle uhellet være ute, meld fra til oss på tlf. 970 59 785.


Vis på egen side

På ordinære ukedager (utenom 19. juni – 16. august 2023) har vi egne skolepriser:

Priser 2023:
Dyreparken: Fra kr 129 til kr 199 per elev/lærer, avhengig av sesong.
Badelandet: Fra kr 109 til kr 169 per elev/lærer, avhengig av sesong.
Begge parker: Fra kr 189 til kr 289 per elev/lærer, avhengig av sesong.

Det betales for første besøk i et halvår. Ved de neste besøkene i samme halvår går samme antall fritt. Merk at dette kun gjelder for grønne dager (Se kalender-link under). Ved besøk på oransje dager kjøpes billetter ved hvert besøk. Det er én gratis lærer per skoleklasse. Øvrige lærere betaler samme pris som elevene.

Skoler og barnehager som ønsker bespisning, overnatting eller event kan sende ønsker til event@dyreparken.no.

Last ned kalender for VÅR 2023 her 

Last ned kalender for HØST 2023 her


Vis på egen side

Alt du trenger å vite om sommerjobb hos oss, samt link til søknadsskjema, finner du her.


Vis på egen side

Du finner kart over Dyreparken både i appen vår og her.


Vis på egen side

Ja, det gjør vi! Vi selger digitale gavekort, som du finner her. Gavekortet laster du med valgfri sum, og du får tilsendt et digitalt gavekort i PDF-format som inneholder en kode. Dette gavekortet kan kun benyttes til kjøp på dyreparken.no, og kan ikke brukes ved fysiske utsalgssteder i Dyreparken eller i vår nettbutikk. Du velger selv hvilket beløp du ønsker å belaste gavekortet med når du skal betale med gavekortet, og en eventuell restsum kan betales med en av våre andre betalingsmåter (delbetaling).

Frem til midten av mars 2022 solgte vi fysiske gavekort (på størrelse med bankkort). Disse kan fremdeles brukes ved alle fysiske utsalgssteder i Dyreparken. Hvis du ønsker ditt fysiske gavekort omgjort til digitalt gavekort, som kan brukes på våre nettsider, kan du sende oss en e-post med kortnummer og CVC-kode, så sender vi deg et digitalt gavekort på tilsvarende sum. Det fysiske gavekortet blir tømt for beløpet det er ladet med.

Hvis du ønsker gavekort som kan brukes ved et besøk her i Dyreparken kan du kjøpe dette hos Gjesteservice, som ligger like utenfor hovedinngangen. Dette gavekortet kan kun brukes her i Dyreparken, og ikke på våre nettsider.


Vis på egen side

Vi får jevnlig henvendelser fra både barnehager og skoler som skal ha Hakkebakkeskogen eller Kardemomme by som tema for en periode, og som ønsker gratis effekter, rekvisitter, leker og kostymer. Vi har ikke anledning til å sponse med dette, men vi anbefaler å ta en titt i nettbutikken vår som har et stort utvalg av diverse varer fra de ulike universene.


Vis på egen side

På ordinære ukedager (utenom 19. juni – 16. august 2023) har vi egne barnehagepriser.

Barnehager: Én ansatt gratis per 5 betalende barn. Øvrige ansatte får samme pris som barn.

Priser 2023:
Dyreparken: Fra kr 129 til kr 199 per barn/pedagog, avhengig av sesong.
Badelandet: Fra kr 109 til kr 169 per barn/pedagog, avhengig av sesong.
Begge parker: Fra kr 189 til kr 289 per barn/pedagog avhengig av sesong.

Det betales for første besøk i et halvår. Ved de neste besøkene i samme halvår går samme antall fritt. Merk at dette kun gjelder for grønne dager (Se kalender-link under). Ved besøk på oransje dager kjøpes billetter ved hvert besøk.

Skoler og barnehager som ønsker bespisning, overnatting eller event kan sende ønsker til event@dyreparken.no.

Last ned kalender for VÅR 2023 her

Last ned kalender for HØST 2023 her


Vis på egen side

Dersom dere har behov for premier / gevinster til basar, lotteri, 17. mai-feiring o.l. kan du søke om dette gjennom Dyreparkens billettfond. Vi deler ofte ut det vi kaller for «premiepose» som inneholder diverse Dyreparken-produkter. Posene inneholder ikke inngangsbilletter, årskort eller gavekort, og det er heller ikke mulig å søke om dette til basarer og lotterier.

Klikk her for å komme til søknadsskjema. 


Vis på egen side

7 ulike overnattingssteder

Bo midt i eventyret! Få maksimalt utbytte av oppholdet i Dyreparken med overnatting på et av våre overnattingssteder. Her finner du alt fra sjørøverlandsby til hotell, minihytter i Juliusskogen, hus i Kardemomme by og glampingopplevelse med smak av Afrika. Noe for alle!

Spar penger med våre pakketilbud

Badelandet

Vannvittig moro for små og store badegjester!

Her kan du boltre deg i vannaktiviteter både innendørs- og utendørs. En hel øy fylt med badegøy! Se dagsprogrammet for hvilke sklier og badeaktiviteter som holder åpent. Og ikke glem å få med deg fjorårets nyhet: Megaløypa på Lagunen.

Dagsprogram

Start dagen med frokostopplevelser!

Unike frokostopplevelser for hele familien. Dyreparkens frokoster er laget for å gi dere en best mulig start på en dag full av inntrykk og gode minner! 

Finn din frokostopplevelse her

Informasjon til gjester med hund

Hundeparkering

Hundeparkeringen i Dyreparken holdes stengt inntil videre

I flere år har vi tilbudt våre gjester å oppbevare hunden sin i vår hundeparkering under besøket hos oss. Vi vet at dette er et populært og kjærkomment tilbud. Likevel ser vi at anlegget ikke lenger tilfredsstiller de høye kravene vi setter oss for de firbentes trivsel, og vi besluttet i fjor høst å stenge anlegget. Vi jobber med å se på en ny løsning, men har foreløpig ingen info om når en eventuell ny løsning vil være på plass.

Vi beklager dersom dette skaper problemer for besøkende som kommer med hund. Vi oppfordrer hundeeiere til å finne gode løsninger for sin hund før besøket i sommer.

Vi minner samtidig om at vi har hotellrom på Dyreparken Hotell hvor det er tillatt å ha med hund.

Kjøp årskort

Skal du besøke Dyreparken, eller Begge Parker opptil flere ganger i løpet av året? Da lønner det seg med årskort. Som årskortholder får du flere fordeler, blant annet gratis parkering og rabatterte priser på mat og drikke.

Delta på daglige dyrepresentasjoner

Hver dag holdes det flere dyrepresentasjoner i Dyreparken. Tidspunkter og dyrepresentasjoner varierer fra dag til dag, du finner all informasjon i Dagsprogrammet. Bli med!

Dagsprogram

Dyreparkens nettbutikk

Bestselgere

Gleder barna seg til å besøke Dyreparken? Kort ned ventetiden med kostymer, leker og kosedyr fra Dyreparkens nettbutikk.

Topplisten

Se hele utvalget

 

Gjør besøket enklere

Bruk Dyreparkens app

Dyreparkens app forenkler oppholdet i Dyreparken maksimalt. Her har du alle billetter tilgjengelig, bestill mat, se dagsprogrammet, åpningstider og kart, samt marker dine favorittopplevelser.

Last ned nå!