Til deg som skal kjøpe inngangsbilletter denne og neste uke

Billettypen «Begge parker» er dessverre ikke tilgjengelig 14. – 16. mai, samt 22. – 24. mai. Badelandet er fullbooket 14. – 16. mai, samt 22. – 24. mai, men vi har fremdeles ledige billetter til Dyreparken.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 24. april.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Hurtigbooking:

Bestill parkbilletter Lukk

Bestill overnatting Lukk

Bestill forestilling Lukk

Bestill pakke eller kampanje Lukk

Stort for voksne – større for barn!

Fantastiske opplevelser – litt utenom det vanlige

Alt dette kan du oppleve til helgen:

Forestillinger kl. 17.30 og 19.30

Sirkus Jesper

Opplev ekte sirkusartister med spektakulære numre, kjente karakterer fra Kardemomme by og masse musikk og moro! En av årets nyheter er at den tidligere røveren, og nå sirkusdirektør Jesper, leker «politi og røver» med politimester Bastian i et ellevillt utrbryternummer.

Sikre deg plass nå!

Det begynner å fylles opp

Har du bestemt deg for hva du vil i sommerferien?

Har du tenkt deg til Dyreparken i sommer? I år er året da du ikke bør vente for lenge med å bestille billetter og overnatting. På enkelte dager i juli kan det være vanskelig å få booket alt du har lyst på.

Alt om årets sommer i Dyreparken

Gøyale helger i mai og juni

Har du mye fri i mai og juni og kjenner på litt idétørke for hva du og familien kan finne på? Vet du at hver helg frem mot sommeren kan du ta med barn på masse spennende aktiviteter i Dyreparken og Badelandet?

Se hva som skjer under Gøyale helger

Her er Dyreparkens nyheter for 2021!

Nytt sjørøverteater, nye forestillinger, nye dyrearter, flere telt, en klatreattraksjon og startskudd for en spennende filmproduksjon. Pluss, pluss… Det har knapt vært mer spennende å glede seg til et nytt år i Dyreparken enn akkurat nå.

Se alle nyhetene her

Kardemomme by

Det pyntes til fest når Kardemomme by fyller 30 år i 2021. Og du kan bli med på festen!

Smittevern og avbestillingsregler

Dette gjør vi for å sikre din trygghet

Selv om ingen vet hvordan sommeren kommer til å bli, tar vi med oss all god læring fra i fjor, og legger til rette for optimalt smittevern for alle våre gjester og ansatte – også i år. Du trenger ikke være engstelig for å planlegge sommeren nå. Dyreparken har gode avbestillingsregler hvis du kjøper pakker med inngangsbilletter og overnatting.

Alt om smittevern og avbestillingsregler

Lønner seg fra tredje besøk

Årskort til Dyreparken og Badelandet

Et årskort til Dyreparken og Badelandet lønner seg fra allerede tredje besøk, og med årskort kan du besøke oss så ofte du vil! Dyreparken har nemlig åpent hver dag hele året, og Badelandet fra påskeferien til og med høstferien.

Beste fordeler med årskort: 

  • Raskt spart inn
  • Gratis parkering
  • Rabatt på mat
  • Rabatt på overnatting i utvalgte perioder
  • Opptil 50% i danske og svenske parker
  • Flere fordeler i og utenfor Dyreparken

Les mer og bestill

Dyreparken Magasinet er her

La deg inspirere av vår hovedbrosjyre for sesongen 2021

Dyreparken Magasinet er Dyreparkens hovedbrosjyre for 2021-sesongen. I disse dager distribueres den i postkasser over hele Sør-Norge. Her finner du all relevant info om nyheter, underholdningstilbud, aktiviteter og attraksjoner, samt oversikt over overnattingsmuligheter og gode pakketilbud.

Les Magasinet her

Dyreparken Nettbutikk

BESTILL OVER FIRE PRODUKTER, FÅ MED GRATIS HAKKEBAKKESKOGEN-HANDLENETT!

I Dyreparkens egen nettbutikk får du akkurat nå med det populære Hakkebakkeskogen-handlenettet helt gratis dersom du kjøper 4 valgfrie produkter eller mer! I nettbutikken finner du alle produktene kjent fra Kaptein Sabeltanns Verden, Hakkebakkeskogen, Kardemomme by, KuToppen og Dyreparken.

Ta meg til Dyreparken Nettbutikk

Spar penger på full pakke!

Bestill en komplett feriepakke!

Frister det med full pakke til sommeren? Våre pakkeløsninger med overnatting, parkbilletter og forestillinger gir gode rabatter. Men ikke vent for lenge – allerede nå er 50 % av kapasiteten i Abra Havn booket i juli. PS: Bestiller du pakke er det i tillegg en fordel at du kan avbestille helt inntil 30 dager før ankomst.

Se utvalget – og bestill her

Dyreparkens app vil forenkle oppholdet i Dyreparken maksimalt. NB: Nå må all bestilling av mat skje via Dyreparkens app, derfor er det ekstra viktig at du tar appen i bruk.

Se alle fordelene med appen – eller bare last den ned NÅ