Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
En unik opplevelse

Karakterhus

Våre unike karakterhus gir familien overnattingsopplevelser for livet. Velg mellom mange ulike hus, med plass til mellom to og åtte overnattende.

Den ultimate overnatting for deg og din familie

I våre karakterhus bor familien midt i eventyret, hos kjente og kjære karakterer fra Kaptein Sabeltann-universet. Dere får også tilgang til eksklusive tilbud kun for Abra Havns beboere og kan besøke Dyreparken en time før den åpner for alle andre.

Hvilket karakterhus vil du overnatte i?

Pelle og Pysa

Hjemme hos Pelle og Pysa får du føle hvordan det er å være sjørøvertvillinger og være glad i mamma. Leiligheten inneholder ett soverom, samt stue/kjøkken.

Sjøulken Mattis sjøboder

Mattis har levd et langt og innholdsrikt liv på de syv hav! Med en familiekøye og en enkeltseng får fire personer god plass i denne leiligheten.

Lech

Hos en hardtarbeidende sjørøver er det både hjerterom og husrom. Hos Lech er det fem sengeplasser fordelt på to soverom.

Olivers krambod

Olivers krambod er en koselig bolig like ved Lilletorvet i Abra Havn, med ett soverom. Stue/kjøkken, samt koselig uteplass.

John Benløs

I boligen til skomaker Jenny Ben er det sjelden landkrabber på besøk. Ett soverom, samt stue/kjøkken med koselig innredning i enkel sjørøverstil.

Mia og barna Ebba og Simon

Dette er boligen til Mia og barna hennes, Ebba og Simon. Ett soverom, samt stue/kjøkken med koselig innredning i enkel sjørøverstil.

Valdemar

I Valdemars forlatte hus får du oppleve hvordan en ekte sjørøver bor. Her er ett soverom, samt stue/kjøkken i sjørøverstil.

Birk

Birk er Tøges kompanjong, og hans store forbilde er Glade Gorm. Fem-sengs bolig med to soverom og stue/kjøkken i sjørøverstil, med uteplass.

Langemann

I Langemanns hus har du god plass – og en kjempestor terrasse. Her er to soverom med til sammen fem senger, samt stue/kjøkken med spisebord.

Rosa

Her får du bo hos Kaptein Sabeltanns våpenvokter! Rosa er er våpenvokter for selveste Kaptein Sabeltann.

Saras sjørøverkåk

Sara er en tøff sjørøverjente som bor i Abra Havn. Hun heiser sjørøverflagget hver morgen, og bor i en fem-sengs bolig med to soverom.

Ravn

Ravn har utsikt over Dødningskallebukta og kan nesten stige om bord i Den Sorte Dame fra balkongen sin.

Bella & Gusto

Flytt inn til Ravns foreldre! Fem-sengers bolig i Abra Havn, med to soverom. Stue/kjøkken koselig innredet i sjørøverstil.

Lillebøll

I Lillebølls bolig i heksa Miriams hus sover du i et sekskantet soverom! Dette må oppleves!

Pinky

Bli med inn til verdens yngste sjørøver Pinky. Fra hans bolig i Langemanns hus kan han se over til huset der hans venninne Ravn bor.

Benjamin

Bo hos Benjamin når han er på tokt. Fem sengs bolig i hjertet av Abra Havn, fordelt på to soverom.

Villa Rosa

Villa Rosa er Abra Havns våpenfort og overnattingssted for sjørøvere som ikke har fast bosted i landsbyen.

 

Tøge

Tøge stiller aldri spørsmål når Glade Gorm gir en ordre. Fem-sengs bolig med to soverom og stue/kjøkken i sjørøverstil.

Skalken

Bo rottefint hos Skalken! Du er ikke i tvil om hvor du er når du ser Skalkens rottesmug like ved inngangsdøra.

Glade Gorm

Glade Gorm ser hyggelig ut, men bak fasaden har sjørøveren skumle planer. Fem-sengs bolig med to soverom og stue/kjøkken i sjørøverstil.

Kaptein Sabeltanns Suite

Ta plass i boligen til Kongen på Havet! Dette er Abra Havns mest eksklusive leilighet, med perlebelagte lysekroner og kraner, samt stikkontakter i gull.

Frøya

Frøya har en drøm om å seile på tokt med selveste Kaptein Sabeltann. Mens hun venter bor hun i en seks-sengs leilighet med tre soverom i Abra Havn.

Heksa Miriams suite

Spennende, magisk og mystisk! Heksa Miriam bor ikke som andre folk. Her er det selvsagt masse spennende hekse-interiør.

Tårnsuiten

Tør du være nabo til Heksa Miriam? Tårnsuiten i Heksa Miriams hus er eksotisk, med tre soverom, stue/kjøkken og balkong.