Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Bella & Gusto
Abra Havn

Bella & Gusto

Flytt inn til Ravns foreldre! Fem-sengers bolig i Abra Havn, med to soverom. Stue/kjøkken koselig innredet i sjørøverstil.

Leiligheten har i tillegg til antall senger, plass til opptil 2 personer over 3 år. Da enten på sovesofa eller dele seng med andre. Ekstra personer kan kun bestilles ved å ringe oss (tlf 970 59 700) og gjøres etter at overnatting/pakke er bestilt på nett. Pris for dette er 300 kr per person per natt i juli, og 200 kr per person per natt i månedene utenom dette. Ekstra personer inngår ikke i pakker, og for dem gjelder vanlige priser på billetter til Dyreparken/Badelandet og forestillinger.

Etasje: Leiligheten ligger i 1. etasje, under leiligheten til Ravn.

Hvem er Bella & Gusto?

Bella er en varm og omsorgsfull mamma for Ravn. Hun er også litt streng og mener bestemt at Ravn skal drive vertshus som sine foreldre, når hun blir voksen. Hun er mørk og vakker og får mye oppmerksomhet fra de gamle sjøulkene som kommer innom vertshuset for å få seg en matbit.

Gusto er faren til Ravn. Han er en inder med mye hjertevarme og litt temperament. Han elsker god indisk mat og starter vertshus i Abra Havn sammen med sin kone Bella. Han er alltid god på å finne en unnskyldning for å ta seg en ekstra godbit. En kokk må alltid smake på maten han serverer, gjentar han stadig, og klapper seg fornøyd på en stadig voksende mage.