Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 27. mars til 17. okt.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Vinterferie – litt utenom det vanlige

Møt dyr fra hele verden sammen med dine nærmeste i Dyreparken i hele vinterferien.

Bli med på fotosafari i vinterferien

Har du sett hvordan Dyreparken ser ut gjennom en kameralinse? Legg ut på en fotosafari og oppdag Dyreparken på en helt ny måte – og del bildene med oss!

Bli med på fotosafari

Dette er åpent i vinterferien

Julius jungelløype

Julius jungelløype

Julius jungelløype er en 300 meter lang aktivitetsløype. En kjempefin aktivitet for hele familien.

JungelBob

JungelBob er en kjempekul bob-bane. Her sitter dere to og to på kjelker som renner i stor fart ned en bob-bane. Du har full kontroll på fart og brems, men det kiler godt i magen når du slipper opp i de bratteste svingene.

Reli Safari

Reli Safari

Reli Safari er et fint lite lokomotiv som kjører i rute rundt Manyatta – Barnas Afrikanske Landsby.

Dyrepasser for en dag (Egen betalt aktivitet)

Dyrepresentasjoner

NB: På grunn av lokale smittevernrestriksjoner i Kristiansand er våre dyrepresentasjoner innstilt i tidsrommet 1. – 14. mars 2021.

Åpne besøkshus i vinterferien

Edvards Hus

Edvards Hus er et lite minimuseum over tidligere adm. dir. Edvard Moseids liv og virke i og for Dyreparken.

Brannstasjonen

Brannstasjonen i Kardemomme by

Brannstasjonen i Kardemomme by er et hus som er åpent store deler av året. Her kan du komme inn og sjekke om brannslokkingsutstyret er klart.

Tårnet i Kardemomme by

Besøk Tobias sitt tårn i Kardemomme by. Her kan du se hvordan Tobias bor, og du kan også gå opp alle trappene for å komme til toppen av tårnet hans. Her har du god utsikt over hele byen.

Kaptein Sabeltanns Smokkarium

Det er aldri lett å skilles fra det kjæreste man har. Men da er det kanskje en trøst at Kongen på Havet har et eget Smokkarium.

Tante Sofies hus

Tante Sofies hus

I Kardemomme by kan du besøke tante Sofies hus. Her kan du se hvordan hun har det inne i huset sitt. Og her er det ikke veldig rotete, for å si det sånn…

Politistasjonen

Politistasjonen

Besøk politistasjonen i Kardemomme by. Her kan du se hvordan politimester Bastian har det når han er på jobb – og du kan også ta en titt inn i arresten.

Bevaringshuset

Bevaringshuset Dyrenes verden

I Bevaringshuset kan du lære mer om utrydningstruede dyrearter. Det bor også to utrydningstruede dyrearter her: Rød panda og Norges mest truede dyreart, damfrosken.

Postkontoret

Postkontoret

Når du er på besøk på et så koselig sted som Kardemomme by må du huske å stikke innom postkontoret i byen. Ønsker du å sende et kort, hjelper gjerne Kjøpmann Berg deg med et stempel (Kun i høysesongen).

Overnatte i Dyreparken i vinterferien?

Sjørøverhotellet Abra Havn er åpent i vinterferien

Dyreparken Hotell er stengt i vinterhalvåret. Men Abra Havn er åpent i vinterferien. I Abra Havn er det riktignok verken vekking av sjørøvere eller annen underholdning på denne tiden av året, men landsbyen har en helt egen atmosfære på vinteren. Leilighetene er godt utrustet for at oppholdet deres skal bli så koselig som mulig. Mat kan kjøpes på Sjørøverkroa Den Sorte Mann ved resepsjonen.

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN SJØRØVERKÅK I ABRA HAVN

Opplev nordiske dyr på nært hold i Nordisk Villmark

På vinterstid får du virkelig anledning til å oppleve de store nordiske rovdyrene på nært hold i Dyreparken. I Nordisk Villmark kan du gå uforstyrret på opphøyde stier gjennom et tilnærmet uberørt norsk skogslandskap, der ulver, jerver og gauper dukker opp. En tur gjennom Nordisk Villmark er virkelig verdt å få med seg.

Kjøp inngangsbilletter til Dyreparken her