Høstferien i Dyreparken (kl 10-17) og Badelandet (kl 10-19)

Årets store nyhet Hakkebakkeskogen Filmstudio er åpent hver dag i høstferien. En annen av årets nyheter, Julius jungelløype, er en fin aktivitet, ikke bare for de minste, men for hele familien. Hver dag i uke 40 og 41 er det flere dyrepresentasjoner, og i tillegg er en rekke aktiviteter åpne, f. eks. Bilbanen, JungelBob, karusellen i Afrika, minitoget Reli Safari, Stormberget og flere spill på Båtbasaren.

I Kardemomme by kan du utforske tårnet til Tobias, stikke innom politistasjonen og tante Sofies hus. I Kaptein Sabeltanns Verden bør du få med deg et besøk i Kaptein Sabeltanns Skattkammer.

Midt på dagen er det fint å ta en rast og samles rundt bålet på bålplassen i Nordisk Villmark. Her kan dere nyte litt mat og drikke før turen går videre i Parken. På KuToppen, like ved, er de populære minitraktorene åpne i Mosks traktorbane (uke 40 og helgen uke 41).

Badelandet
Det kan være lurt å sette av en dag til å oppleve Badelandet. Vårt store innendørsanlegg frister med flere bassenger med deilige temperaturer, og sklier for de som ønsker litt mer fart.

Aktivitetskalender
Sjekk vår Aktivitetskalender for å se hvilke aktiviteter som er åpne i Dyreparken og Badelandet fra dag til dag. Vær obs på at enkelte av attraksjonene og spisestedene har værforbehold.

Kjøper du billett til begge parker, har du ubegrenset tilgang til både Dyreparken og Badelandet. 

 

Kveldssafari

Lørdag 7. oktober og lørdag 14. oktober kan du bestille plass til å bli med på Kveldssafari i Nordisk Villmark kl 17.00 - 19.00.

Les mer om kveldssafari i Nordisk Villmark

Overnatt midt i eventyret

En av de store fordelene med Dyreparken er at du kan overnatte midt i eventyret - og våkne opp til en ny dag - i Kardemomme by, i sjørøverlandsbyen Abra Havn eller på Dyreparken Hotell hvor alle rommene har dyrenavn.

ABRA HAVN: Kaptein Sabeltann vekker innbyggerne i Abra Havn utvalgte dager i høstferien!
Alle som bor på sjørøverhotellet Abra Havn i høstferien får en spennende start på dagen! Her blir du vekket av enten Kaptein Sabeltann, Langemann, Pelle eller Pysa i høstferien. Sjørøverskuta Den Sorte Dame kommer seilende inn i Dødningskallebukta hver morgen  og legger til kai ved Kongens Torg der det blir sang og spell. Hopper du raskt ut av senga og får på deg fillene, kan du stå på brygga og få med deg opptrinnet - inkludert den daglige flaggheisingen.

Kaptein Sabeltann vil vekke følgende datoer: 4, 6 og 8. oktober. 

For deg som ønsker en ekstra spennende start på dagen kan vi friste med frokost med sjørøvere (Må bookes på forhånd).

NYHET: Pizza med sjørøvere, hver ettermiddag i perioden 4. - 7. oktober
Vi kan også friste med en helt ny ettermiddagsaktivitet på utvalgte dager i høstferien: Pizza med sjørøvere. For boende gjester i Abra Havn blir du fraktet over til Kaptein Sabeltanns Verden, hvor pizzabuffet og sjørøvere venter på deg i vertshuset til Bella&Gusto. Hvem vet.... kanskje til og med Abra Havn sin høye beskytter, selveste Kaptein Sabeltann dukker opp?

Pizza med sjørøvere må bookes på forhånd (i salg fra ca. 15 september) på dyreparken.no.
Pris: 199,-  per person for alle personer over 3 år. Barn 0-2 år betaler kun kr 49,-

Om kvelden klokken 18.00 kan alle små sjørøvere bli med på nye opplevelser. Enten i form av vaskeekte sjørøverhistorier i "Skrønebua De Syv Hav", på Kaptein Sabeltanns sjørøverskole på Ildprøveplassen eller på Ramsalt sjørøverjakt. (Påmelding i resepsjonen fra kl 17.30). 

DYREPARKEN HOTELL
Les mer om Dyreparken Hotell her

KARDEMOMME BY
Les mer om overnatting i Kardemomme by her

 

Fordel for årskortholdere

Alle som har årskort kan ta med besteforeldre gratis i høstferien. Årskortholdere har også spesialpris på overnatting i Abra Havn på utvalgte dager. (Alle årskortholdere får tilsendt mail med rabattkode).

Sjekk ut våre årskortfordeler her.