Dette skjer i høstferieukene i Dyreparken (kl 10-17) og Badelandet (kl 10-19)

Det er mange gode grunner til å besøke Dyreparken og Badelandet i høstferien (uke 40 og uke 41). Et stort aktivitetsprogram og mye underholdning. Her er det viktigste:

Hakkebakkeskogen Filmstudio er åpent hver dag i begge høstferieukene. Første omvisning er kl. 12.30, med ny starttid hvert 30. minutt frem t.o.m. kl. 15.30.  

Spøkelseshuset (Dyreparkens store nyhet 2018) er åpent hver dag i begge høstferieukene, fra kl 11.00 til 16.00.

Møt Klara og Mosk på KuToppen. Superstjernene fra KuToppen blir å treffe i Dyreparken i begge høstferieukene, de går rundt på gården og hilser på sine gjester. Klara synger på låven nesten hver dag kl 12 og 14.. 
Se Aktivitetskalender for dato og klokkeslett.

Julius jungelløype er en fin aktivitet, ikke bare for de minste, men for hele familien. Hver dag i uke 40 og 41 er det flere dyrepresentasjoner, og i tillegg er en rekke aktiviteter åpne, f. eks. Bilbanen, JungelBob, karusellen i Afrika, minitoget Reli Safari, Klatrefjellet og i helgene er det også spill på Båtbasaren.

Kardemomme by er åpen. Her kan du bl.a. utforske tårnet til Tobias, stikke innom politistasjonen og tante Sofies hus.

Kaptein Sabeltanns Verden - her bør du få med deg et besøk i Kaptein Sabeltanns Skattkammer.

Midt på dagen er det fint å ta en rast og samles rundt bålet på bålplassen i Nordisk Villmark. Her kan dere nyte litt mat og drikke før turen går videre i Parken.

Åpne spisesteder i høstferien: Bakeren uke 40 og 41), Vaffelstua (uke 40 og 41), SOKO Mat (uke 40 og 41), Popcornboden (uke 40), Setra (uke 40), Piratproviant (uke 40) og Gorines Pizza (uke 40)

 

 

Kart

Kart over Dyreparken

Ta en titt i vårt parkkart.

Utforsk kartet

Aktivitetskalenderen

Hva skjer i dag?

Her kan du får oversikt over hva som skjer.

Utforsk aktivitetskalenderen

ÅRETS NYHET: Spøkelseshuset

Alle vet at Kaptein Sabeltann er den tøffeste sjørøveren på de syv hav, men til og med den fryktløse Kapteinen har noen drømmer som er av en uhyggelige sorten. Disse marerittene er samlet i Spøkelseshuset... Tør du gå inn?

Badelandet åpent hver dag

 Det kan være lurt å sette av en dag til å oppleve Badelandet. Vårt store innendørsanlegg frister med flere bassenger med deilige temperaturer, og sklier for de som ønsker litt mer fart. Kjøper du billett til begge parker, har du ubegrenset tilgang til både Dyreparken og Badelandet. 

Oversikt over Badelandet.

Overnatt midt i eventyret

En av de store fordelene med Dyreparken er at du kan overnatte midt i eventyret - og våkne opp til en ny dag - i Kardemomme by, i sjørøverlandsbyen Abra Havn eller på Dyreparken Hotell.

ABRA HAVN: Kaptein Sabeltanns menn vekker innbyggerne i Abra Havn hver dag i høstferien!
Alle som bor på sjørøverhotellet Abra Havn i høstferien får en spennende start på dagen! Her blir du vekket av enten Langemann eller Pelle og Pysa i høstferien. Sjørøverskuta Den Sorte Dame kommer seilende inn i Dødningskallebukta hver morgen  og legger til kai ved Kongens Torg der det blir sang og spill. Hopper du raskt ut av senga og får på deg fillene, kan du stå på brygga og få med deg opptrinnet - inkludert den daglige flaggheisingen.

For deg som ønsker en ekstra spennende start på dagen kan vi friste med frokost med sjørøvere (Må bookes på forhånd).

Om kvelden klokken 18.00 kan alle små sjørøvere bli med på nye opplevelser. Enten i form av vaskeekte sjørøverhistorier i "Skrønebua De Syv Hav" eller på Kaptein Sabeltanns sjørøverskole. (Påmelding i resepsjonen fra kl 17.30). 

DYREPARKEN HOTELL
Les mer om Dyreparken Hotell her

KARDEMOMME BY
Les mer om overnatting i Kardemomme by her

 

Årskortholdere kan ta med besteforeldre gratis!

Alle som har årskort kan ta med besteforeldre gratis i høstferien. Årskortholdere har også spesialpris på overnatting i Abra Havn på utvalgte dager. (Alle årskortholdere får tilsendt mail med rabattkode).

Sjekk ut våre årskortfordeler her.

Kanonbra pakke: Sjørøverhøstferie

Høstferie på verdens beste sjørøverhotell? I Abra Havn er du landkrabbe når du kommer –  og sjørøver når du drar! Sjørøverferie er et utmerket valg med overnatting og inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet i en og samme pakke!

X