Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 20. juni

Fra 20. juni til høstferien.

Se åpningstider og priser

Gjesteinformasjon Dyreparken Safaricamp

Kjære gjest! Her er litt praktisk informasjon om Dyreparken Safaricamp og Dyreparken.

SMITTEVERN

Vi ber alle våre gjester overholde gjeldene smittevernregler, hold minst én meters avstand, vask hendene ofte og hold deg hjemme vis du har symptomer.

Skulle du eller noen i din familie få symptomer mens dere er hos oss ber vi dere om å bli værende i safariteltet deres og kontakte resepsjonen på telefon.

Av smittevernhensyn vil ikke safariteltet bli vasket under oppholdet. Bor du i flere netter og trenger nye håndklær deler vi ut dette i resepsjonen på Dyreparken Hotell.

For mer detaljert informasjon rundt dette, se fullstendig oversikt ved å klikke her. 

Må påregne litt mer støy enn normalt fram til 2. august

På grunn av koronautbruddet har sommeren i Dyreparken blitt litt utenom det vanlige. Dette har resultert i litt uvanlige konsekvenser. Blant annet gjelder det Kaptein Sabeltann-kveldsforestilling. Denne blir nå spilt 8 ganger om kvelden på 3 forskjellige scener rundt i Parken. Når vi nå har gjennomført prøver i disse dager har vi oppdaget at dette resulterer i litt mer støy på overnattingsplassene våre enn det som er vanlig under kveldsforestillingene.
Så forvent å høre litt mer kanonkuler, sang og musikk på kvelden enn det pleier å være.
Om dette gjør at dere velger å avbestille deres opphold i forkant er dere velkomne til å sende en mail til post@dyreparken.no, så skal vi hjelpe dere videre.

 

BELIGGENHET
Dyreparken Safaricamp ligger kun 160 meter fra Dyreparkens inngang.  Det tar ca. 4-5 minutter å gå fra campen til Dyreparken.

 

PARKERING
Vi deler parkeringsplassen med Dyreparken, og det er gratis parkering for boende gjester på Dyreparken Safaricamp. Dette gjelder på oppmerkede røde p-plasser eller egne plasser nær campen. Det er mulig å stå på disse plassene fra ankomst og til dere har sjekket ut. Etter utsjekk må bilen flyttes. Det er da mulig å flytte den til hovedparkeringen til Dyreparken.

Dyreparken har innført nummerskiltlesning på alle våre parkeringsarealer, og for at parkeringen deres skal bli bli registrert som gratis må dere registrere bilnummer ved ankomst/innsjek. Dette MÅ da gjøres den dagen dere kommer, og gjøres i resepsjonen.

NB: Husk å registrere totalt antall dager bilen vil være på parkeringsplassen. F.eks. 1 overnatting = registrere 2 dager på parkering.

INNHOLD I TELTENE
Nesten alle teltene er tilrettelagt for veldig enkelt selvhushold, og inneholder:

 • Stue med minikjøkken og sofa
 • Varmeovn
 • Et lite kjøleskap
 • Mikrobølgeovn og vannkoker
 • I tillegg er det enkelt servise til oppgitt antall sengeplasser

Unntak er telttypen «2-sengs safaritelt uten bad» – dette teltet er kun 1 rom med 2 enkeltsenger.

Barn under 3 år overnatter gratis, så fremt de ligger i senger som allerede er i teltet.

Håndklær og sengetøy er inkludert til alle over 3 år som bor i teltet. Sengene blir ikke redd opp, men sengetøy vil ligge klart. Det vil være mulig å kjøpe oppredning, dette koster 65 kr per seng (se punkt lenger ned for «Etterbestilling»).

Det er ikke tillatt å ta med seg håndklær fra teltet til Badelandet.

Sluttrengjøring er inkludert i prisen. På grunn av smittevernhensyn vil ikke teltet bli rengjort under ditt opphold. Men dersom du trenger nye håndklær kan du hente dette i resepsjonen. og i tillegg vil det bli foretatt en enkel rengjøring og håndkleskift etter hver andre natt.

ETTERBESTILLING
Hvis dere har glemt å bestille f.eks. frokost, middag eller annet, kan dette gjøres slik:

 • Gå inn på dyreparken.no/logg-inn.
 • Velg menypunktet Bestillinger.
 • Velg bestillingsnummeret du vil gjøre tillegg på.
 • Trykk på «Bestill tillegg her».
 • Gjør dine valg, legg i handlekurven og gå til betaling.

NB: Dette gjelder kun bestillinger som er gjort over nett. Ved bestillinger som er gjort manuelt via Dyreparken Overnatting, eller som er endret i etterkant, kan dere ringe tlf. 970 59 700 (tast 2) for etterbestilling. Produkter som etterbestilles skal også betales når de blir bestilt.

FROKOST (TILPASNINGER ER GJORT PÅ GRUNN AV SMITTEVERN)
Frokost er ikke inkludert ved overnatting i Dyreparken Safaricamp, men er mulig å bestille. Overnattingsgjester kan velge mellom følgende frokostalternativer:

 • FROKOST PÅ DYREPARKEN HOTELL
  I Restaurant Safari kan det kjøpes deilig frokost bestående av ferske brødvarer, nystekt bacon, egg, pølser, et godt utvalg av pålegg, oster, syltetøy, frukt samt varm og kald drikke. Her er det også allergivennlige alternativer som glutenfritt bakverk, glutenfri müsli og økologisk rismelk.

Pris i helger fra påskeferien t.o.m. høstferien, ferier og hver dag i perioden 30. mai t.o.m. 16. august: 199 kr per voksen og 109 kr per barn over 3 år.

Pris resten av året: 99 kr per voksen og 49 kr per barn over 3 år.

Ellers er det også mulig å bestille en av Dyreparkens unike frokostopplevelse som foregår inne i selve Parken. Følgende alternativer kan bestilles:

 • FESTFROKOST PÅ LÅVEN
 • MORGENSAFARI MED FROKOST I DYREPARKEN

Dere kan lese mer om alle frokostalternativer på www.dyreparken.no/andre-populare-produkter/unike-frokostopplevelser/

INNGANGSBILLETTER
Har dere bestilt overnatting inkludert billetter (en pakke) eller overnatting og billetter i tillegg, vil dette stå i bekreftelsen, og være mulig å laste ned eller skrive ut fra «Min side». Laster du ned Dyreparkens egen app får du automatisk tilgang til alle dine billetter ved å logge inn med e-postadressen du bestilte oppholdet med. Ved pakke vil det ikke stå noen pris på billettene – dere vil kun se en pris for overnatting + billetter. Hvis det ikke står noe om billetter i bekreftelsen, så er ikke dette bestilt.

Inngangsbilletter til Dyreparken MÅ bestilles på forhånd denne sommeren på grunn av smittevern. Kom til din innpasseringstid som står på billetten.

Dersom dere ikke har bestilt en pakke som inkluderer billetter, vil billigste alternativ for billetter være å bestille på dyreparken.no (kun bestilling på nett sommeren 2020)

 

RESTAURANT SAFARI
Frokost er ikke inkludert i prisen på opphold på Dyreparken Hotell, men kan kjøpes i tillegg.

På grunn av smittevernhensyn er det tilpasset matservering på hotellet både morgen og kveld, og det tilbys ikke buffé.

Gjelder fra 15. juni til 16. august:

Frokost: kl. 07.00 til 10.30.

Lunsj fra kl. 12.00 til 15.00.

Ala Carte: kl. 17.00 – 21.00

Pizza: Kl. 12.00 – 21.30

Fra 26. juni – 9. august. 

Utegrill: Kl. 15.00 – 20.00

Barn har egne priser.

 

INNGANG FOR BOENDE
En gangvei er anlagt langs Grashavet, og den leder til en egen inngang for boende som våre boende gjester fra Dyreparken Hotell, Dyreparken Safaricamp og Abra Havn kan benytte seg av.

Gangveien går like utenfor hotellets balkongrom i første etasje, og like under noen av safariteltene, så vi ber om at dere lister dere stilt på tå forbi.

Det vil være mulig å benytte seg av gangveien til og fra Dyreparken selv om inngangen for overnattende er stengt. Dere går da av gangstien litt tidligere og benytter dere av Dyreparkens hovedinngang.

DYREPARKEN
Dyreparken har åpent hver dag hele året. Men åpningstid og aktivitetsnivå varierer ut fra sesong – dette gjelder også hvorvidt det er skuespillere i Kardemomme by, i Kaptein Sabeltanns Verden, eller om tribunetoget går i Hakkebakkeskogen.

Åpningstidene for Dyreparken og Badelandet, og aktivitetskalender finner dere her:

http://www.dyreparken.no/aktivitetskalender

ANKOMSTBREV
I tillegg til denne e-posten vil vi sende dere et ankomstbrev fem dager før deres innsjekkingsdato.

Kopi finner dere her.