Vi bruker cookies! Det gjør at vi kan måle trafikk og tilpasse innhold her på Dyreparken.no

Les mer
//}

Velkommen til

Abra Havn

Sjørøverlandsbyen Abra Havn, like ved Dyreparken, har 171 leiligheter og til sammen 750 sengeplasser.  I Abra Havn kan dere bo i Langemanns hus, i Pelle og Pysas hus eller i husene til mange andre figurer fra Kaptein Sabeltanns univers.

Om Abra Havn

Sjørøverhotellet Abra Havn

Her får du en overnattingsopplevelse du garantert aldri kommer til å glemme! I sjørøverlandsbyen Abra Havn er du ikke en passiv tilskuer, her lever du midt i et spennende univers av lyder og lukter som hører en annen tid til! Kom som landkrabbe - dra som sjørøver!

Sjørøverlandsbyen Abra Havn, som ligger i kanonkuleavstand fra Dyreparken, er et gjennomtematisert overnattingstilbud basert på Kaptein Sabeltanns univers. Her finnes alt fra sjarmerende ettroms sjørøverkåker til mer eksklusive boliger med to, tre eller fire rom, som tårnsuiten i Heksas Miriams hus eller Kaptein Sabeltanns suite .

Alle leiligheter er tilrettelagt for selvhushold og samtlige boliger har uteplass. Hele Abra Havn er forøvrig røykfri, både innendørs og utendørs, innenfor byporten.

Gjester i Abra Havn kan også bestille plass på vår populære sjørøverfrokost. Bli med Kaptein Sabeltanns eget mannskap til bords - og få smaken på både rottesuppe og dødningehodevafler. En perfekt start på en ny sjørøverdag! 

Åpningstider:
Sjørøversesongen starter fredag 27. mars og avsluttes søndag 11. oktober. I denne perioden er Abra Havn åpen hver dag. I vintersesongen er Abra Havn åpen for forhåndsbestilte grupper, arrangementer bedrifter, events og definerte temahelger for ferie - og fritidsmarkedet.

Og husk: Som boende gjester i Abra Havn får dere rabatt på kombibilletter til Dyreparken og Badelandet!

Se også:
Ofte stilte spørsmål om overnatting i Abra Havn

Her er noe av hva du finner i Abra Havn

Treroms borgkåk med balkong - for 5 landkrabber

Villa Rosa er Abra Havns våpenfort og overnattingssted for sjørøvere som ikke har fast bosted i landsbyen. Det er i alt 12 boliger i Villa Rosa, alle med to soverom og fem sengeplasser samt stue/kjøkken og balkong.

Tilgjengelighet

Laster...
  • Ledig
  • Ikke tilgjengelig
Les mer om Treroms borgkåk med balkong - for 5 landkra Gå til bestilling

Fireroms sjørøverkåk for 6 landkrabber (6 sengeplasser)

Abra Havn sine største sjørøverkåker, med tre soverom, Stue/kjøkken og uteplass eller balkong. Her er det god plass - også for storfamilien.

Tilgjengelighet

Laster...
  • Ledig
  • Ikke tilgjengelig
Les mer om Fireroms sjørøverkåk for 6 landkrabber Gå til bestilling
Trenger du hjelp?