Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Dyreparkens nyheter 2022

Dyreparken lanserer nyheter både til lands og til vanns i 2022.

Savannen

Endelig kan vi presentere Dyreparkens nyheter for 2022! Parken blir større, opplevelsene flere. Og nå kan du få se dyr allerede før du kommer inn!

Se de spennende nyhetene for 2022 – klikk på videoen under

Her kan du se direktesendingen i opptak hvor administrerende direktør i Dyreparken Per Arnstein Aamot presenterer nyhetene for 2022! Her får du vite enda mer detaljer om hver enkelt nyhet, og du får også se flere videoer!

Juliusskogen – vår rimeligste overnattingsalternativ

I Juliusskogen kan du overnatte i et sjarmerende miljø for en rimelig penge. 40 helt helt nye minihytter øst for Grashavet tas i bruk sommeren 2022. Dette er vårt rimeligste overnattingsalternativ nær Dyreparken.

Vær blant de første som booker overnatting

Lagunen Beach Club

Et helt nytt område i tilknytning til Badelandet, for de litt eldre barna. Det blir et kult område som de litt eldre barna kommer til å elske, det blir i tillegg egen DJ og en gigantisk hinderløype. Åpner i juni.

Les mer om Lagunen Beach Club her

Savannen

Vi utvider Savannen

Savannen i Afrika-området blir enda større! Nå får du ekte safaristemning før du har kommet inn i selve Dyreparken!

Se video her

Helt ny forestilling 2022

Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet

Flere av sommerens forestillinger begynner å fylles opp allerede. Sikre deg Norgesferiens mest spesielle opplevelse nå. Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet er et engangseventyr!

Alt om årets spektakulære kveldsforestilling

Kardemomme by Filmstudio

For første gang i Dyreparkens historie er det blitt produsert animasjonsfilm inne i selve Dyreparken. I Kardemomme by Filmstudio, hvor kinofilmen Folk og røvere er blitt produsert, rigger vi opp til en skikkelig annerledes og kul digital opplevelse.

Dette er de mest populære feriepakkene for 2022!

Ta en titt på de mest populære feriepakkene for 2022! En pakke lønner seg alltid, og bestiller du før nyttår sparer du mest!

En feriepakke inneholder alltid overnatting og parkbilletter, og flere inneholder også forestillingsbilletter.

Se alle tilgjengelige pakker

Jungelferie i Juliusskogen

Overnatt i din egen Juliushytte i Juliusskogen, Dyreparkens rimeligste overnattingskonsept! Inkludert i pakken er rabatterte parkbilletter til Dyreparken og Badelandet!

Safariferie med Sirkus Jesper-forestilling

Komplett feriepakke med overnatting i Dyreparken Safaricamp, rabatterte parkbilletter til Dyreparken og Badelandet, samt billetter til kveldsforestillingen Sirkus Jesper i Kardemomme by!

Røverferie i Kardemomme by med forestilling inkludert

Velkommen til sommerferie i Kardemomme by! Inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet kjøpes til halv pris ved bestilling. Gratisbilletter til familieforestillingen Sirkus Jesper legges til ved bestilling. I perioden 15. juni til og med 11. august er enkel røverfrokost inkludert.

Sirkus Jesper

Gled deg til en helt ny sesong med Sirkus Jesper. Opplev ekte sirkusartister med spektakulære numre i et ellevillt sirkusshow. Garantert lattergaranti! Premiere 18. juni.

Sikre deg plass nå

Dyrepasser

Dyrepasserne på TV2 - sesong 11

Premiere 1. juledag 2022

Helaftens spillefilm fra Kardemomme by

Kinofilmen Folk og røvere i Kardemomme by får premiere i romjulen 2022.