Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Dyreparkens nyheter 2022

Dyreparken lanserer nyheter både til lands og til vanns i 2022.

Savannen

Endelig kan vi presentere Dyreparkens nyheter for 2022! Parken blir større, opplevelsene flere. Og nå kan du få se dyr allerede før du kommer inn!

Se de spennende nyhetene for 2022 – klikk på videoen under

Her kan du se direktesendingen i opptak hvor administrerende direktør i Dyreparken Per Arnstein Aamot presenterer nyhetene for 2022! Her får du vite enda mer detaljer om hver enkelt nyhet, og du får også se flere videoer!

Juliusskogen – vår rimeligste overnattingsalternativ

I Juliusskogen kan du overnatte i et sjarmerende miljø for en rimelig penge. 40 helt helt nye minihytter øst for Grashavet tas i bruk sommeren 2022. Dette er vårt rimeligste overnattingsalternativ nær Dyreparken.

Vær blant de første som booker overnatting

Lagunen Beach Club

Et helt nytt område i tilknytning til Badelandet, for de litt eldre barna. Det blir et kult område som de litt eldre barna kommer til å elske, det blir i tillegg egen DJ og en gigantisk hinderløype på 15 x 45 meter!

Les mer om Lagunen Beach Club her

Savannen

Vi utvider Savannen

Savannen i Afrika-området blir enda større! Nå får du ekte safaristemning før du har kommet inn i selve Dyreparken! Ved hovedinngangen blir det nå mindre plass til biler, større plass til dyr! 400 parkeringsplasser skal flyttes.

Se video her

Helt ny forestilling 2022

Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet

Dette er Norgesferiens mest spesielle opplevelse. En annerledes forestilling. Et engangseventyr!

Alt om årets spektakulære kveldsforestilling

Kardemomme by Filmstudio

For første gang i Dyreparkens historie er det blitt produsert animasjonsfilm inne i selve Dyreparken. I Kardemomme by Filmstudio, hvor kinofilmen Folk og røvere er blitt produsert, rigger vi opp til en skikkelig annerledes og kul digital opplevelse.

Dette er de mest populære feriepakkene for 2022!

Ta en titt på de mest populære feriepakkene for 2022! En pakke lønner seg alltid, og bestiller du før nyttår sparer du mest!

En feriepakke inneholder alltid overnatting og parkbilletter, og flere inneholder også forestillingsbilletter.

Kaptein Sabeltanns Gullpakke – sommeren 2022

Den ultimate sjørøveropplevelsen for hele familien samlet i én pakke! Overnatting i Abra Havn, inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet og billetter til kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet!

Safariferie med Sirkus Jesper-forestilling

Komplett feriepakke med overnatting i Dyreparken Safaricamp, rabatterte parkbilletter til Dyreparken og Badelandet samt billetter til kveldsforestillingen Sirkus Jesper i Kardemomme by!

Røverferie i Kardemomme by med forestilling inkludert

Velkommen til sommerferie i Kardemomme by! Inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet kjøpes til halv pris ved bestilling. Gratisbilletter til familieforestillingen Sirkus Jesper legges til ved bestilling. I perioden 18. juni til og med 14. august er enkel røverfrokost inkludert.

Dyrepasserne på TV2 - sesong 11

Helt ny sesong på TV2 i februar 2022.

Premiere 1. juledag 2022

Helaftens spillefilm fra Kardemomme by

Kinofilmen Folk og røvere i Kardemomme by får premiere i romjulen 2022.

 

Kanonskudd

Abra Havn 10 år

I 2022 er Abra Havn 10 år. Det skal selvsagt feires!

Se video

Spar penger på full pakke!

Bestill en komplett feriepakke!

Frister det med full pakke til sommeren? Våre pakkeløsninger med overnatting, parkbilletter og forestillinger gir gode rabatter. Men ikke vent for lenge – allerede nå er 50 % av kapasiteten i Abra Havn booket i juli. PS: Bestiller du pakke er det i tillegg en fordel at du kan avbestille helt inntil 30 dager før ankomst.

Se utvalget – og bestill her