Velkommen til

Badelandet

Badelandet er åpent hver dag fra påske til og med høstferien.

Badelandet: En hel øy med badegøy!

Badelandet: En hel øy med badegøy!

Splash og sprut og svøm og dykk! Er du klar for en hel øy med badegøy?

 

Badelandet ved Dyreparken er garantert brennmanetfri sone! Her er en gigantisk hoppepute, raske sklier, morsomme sklier og litt mer skumle sklier. I tillegg kan de aller minste kose seg i en rekke plaskebassenger og minisklier mens mor og far kan holde god oversikt!

I Dyreparkens badeland kan du seile avsted i gummibåter, i store baderinger eller seile bedagelig rundt i den lange Overfloden. Her er klatrefjell og sklier i mørke hull, og den sykeste sklia har et høydefall på 14 meter. Vil du konkurrere mpot venner og familie kan du få testet konkurranseinstinktet i den lange hinderløypa Ormen Lange. Klarer du å holde deg på beina? 

Innendørsanlegget (1800 kvm stort) har åpent fra påske til høstferien, mens utendørsanlegget har åpent på sommeren. Det er masse sklier og bassenger - både innendørs og utendørs.

Med kombibillett har du adgang til både Badelandet og Dyreparken samme dag. Du kan også kjøpe dagsbillett bare til Badelandet, om du ønsker det. For ungdom (13 - 16 år) har vi et godt tilbud i skoleferien; Ungdomskortet (kr 499).

Utendørsanlegget har begrenset åpningstid på høsten, ut fra hva vær og temperatur tillater.

Se oversikt over hvilke sklier og bassenger som er åpne fra dag til dag på vår Aktivitetskalender.

Se også:

Sikkerhetsregler i Badelandet

Ofte stilte spørsmål om Badelandet

 I
nformasjon om garderober og nøkkelarmbånd.

Høydepunkter i Badelandet (Inne og ute)

Aktiviteter i Badelandet

Trenger du hjelp?