Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Pelle og Pysa
Abra Havn

Pelle og Pysa

Hjemme hos Pelle og Pysa får du føle hvordan det er å være sjørøvertvillinger og være glad i mamma. Leiligheten inneholder ett soverom, samt stue/kjøkken.

Dette er en særpreget og høyst spesiell sjørøverbu på brygga i Abra Havn.

Leiligheten har i tillegg til antall senger, plass til opptil 2 personer over 3 år. Da enten på sovesofa eller dele seng med andre. Ekstra personer kan kun bestilles ved å ringe oss (tlf 970 59 700) og gjøres etter at overnatting/pakke er bestilt på nett. Pris for dette er 300 kr per person per natt i juli, og 200 kr per person per natt i månedene utenom dette. Ekstra personer inngår ikke i pakker, og for dem gjelder vanlige priser på billetter til Dyreparken/Badelandet og forestillinger.

Etasje: Leiligheten ligger i 1. etasje. Det er ingen annen leilighet over.

Hvem er Pelle og Pysa?

Pelle Pirat kan verken telle eller lese, men skjuler det hvis han kan. Han ser på seg selv som «storebroren» til Pysa selv om han bare er noen minutter eldre. I egne øyne er han den klokeste og vakreste av de to. Pelle er litt sjalu på lillebroren sin, Pysa, som han mener alltid har vært «mammas lille gullklump». Derfor hender det at Pelle ofte småkjefter på Pysa.

Pysa Pirat er Pelles tvillingbror. Av utseende er de like som to dråper vann og selv Kaptein Sabeltann har vanskeligheter med å se forskjell på de to tvillingbrødrene. Sannheten er at Pysa er bittelitegrann smartere enn Pelle – i hvert fall er han flinkere til å telle. Begge brødrene lengter ofte hjem til mamma, Malena Pirat.