Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Konglehytter på Roligheden Camping

4-sengs Konglehytte med en dobbeltseng og en sovesofa, sovesofaen kan enkelt gjøres om til en hyggelig sofakrok med bord på dagtid.

I Konglehyttene er det ikke eget bad, men man bruker fellesanlegget i campingen hvor det er dusj- og toalettfasiliteter.

Det er kjøkkenbenk med kjøleskap og vannkoker i hytta. (NB: Det er ikke innlagt vann. Det finnes mange utvendige vannposter på området. Større måltider kan lages på campingens felleskjøkken).

Inkludert

  • Strøm er inkludert. Du trenger altså ikke velge strøm som tilvalg i bookingprosessen.
  • Dyner og puter er inkludert. (Sengetøy kan medbringes, men kan også leies på stedet. Sengesett (inkl. håndkle) koster kr 150,- per sett – altså per person).
  • Rengjøring er også inkludert.

Konglehyttene er plassert i et naturskjønt, men likevel naturlig skogsområde. Her er fuglekvitter fra trærne, men også enkelte småkryp som f.eks. maur på bakken. Vi har kontroll på mye, men ingen vet hvor haren hopper eller hvor maurene tar veien. Om du passer på smuler er det fint, men ingen kan garantere at maur finner veien inn i en hytte som ligger i en skog.

Vi har ti Konglehytter på Roligheden Camping. Noen av Konglehyttene har et stort panoramavindu på den ene kortenden, mens andre hytter har en tett vegg i stedet for vindu.